SPAR 30% PÅ VINTERSTØVLERNE (OG SEJE SNEAKS)

NU TUDER FAR IGEN – MERLE LUCIAMUS

f2f7f0d6-9385-4835-8166-a0d7fb005025

DER ER IKKE NOGEN ANDEN MÅDE

AT SIGE DET PÅ…

Imorges var lucia dag. Ja det er næppe gået din næse forbi med tusind billeder på instagram og lovprisende forældre. “Ej hvor mit barn sang smukt”. Og ja det er smukt at de små dejlige unger kommer, både med lys og syngende. Hos os i år, var der ydermere en af de seje pædagoer som havde medbragt guitar og spillede fint til. Ja jeg tudede (no surprise) men der var gange hvor man hørte pædagoerne mere end børnene (ikke at de måske sang bedre høhø). De havde øvet sig (de små!) og var mega nuttede. Merle havde så mange sommerfugle i maven at hun næsten ikke kunne sove. Hun havde øvet sig og øvet sig. OG hun var MEGA stolt. Og det var jeg også. Jeg blev rørt, og smilede igennem tårerne. Det er vildt som tiden den flyver afsted. Og i vores børnehave så er det børnene som skal i skole næste år som går lucia. Det er VILDT hvordan det hele bare hopper afsted i et sådan tempo at man næsten ikke kan følge med! Men nuttet var det! Og en dejlig tradition absolut også!

5c128fd4-2d02-4422-8c4c-61319ec625ab c582b1e3-6000-4b65-a562-41093771140c 723d7a8e-fb2b-40d8-8e05-e9fba9a7db22

GOD AFTEN FOLKENS!

2 kommentarer

 • Linda

  Nåhhhhh lille far 😊😊
  Ej hun er bedårende ! Eller ja det er alle dine små piger ! Men Lucia er noget særligt ! I mine pigers børne have er det også kommende skole børn der går Lucia og næste år er det min ældres tur og jeg sværger både jeg og faderen skal have lyddæmper på for der bliver tudet !
  Glædelig 13 december og tak for hyggelige kig i jeres dag 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Linda du skal glæde dig!!! Og skidt med lyddæmper! Det bliver en skøn morgen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 30% PÅ VINTERSTØVLERNE (OG SEJE SNEAKS)