DE 5 MEST LÆSTE INDLÆG, OG ET PÅ GENSYN...

MINE FAVORIT INDLÆG FRA IÅR…

452fdc1a-6307-4c04-a20c-4b61f47f8b24

JA SÅ ER DER ANANAS I EGEN JUICE!

Jeg har været i gemmerne og her er mine absolutte favorit indlæg fra 2017! Jeg glæder mig til endnu flere rejser, og oplevelser og nørde spørgsmål! Det bliver en fest! Hermed min liste!

/1

FØLER DU IKKE DU GÅR GLIP AF NOGET?

/2

UNDSKYLD…

/3

SANDHEDEN ER…

/4

/5

FAR MÅ JEG FÅ EN BIKINI?

HVILKET INDLÆG VAR DIN FAVORIT I ÅR?

5 kommentarer

 • Betina

  Jeg elsker at du altid holder en ordentlig tone overfor andre, i ALLE dine indlæg, også selvom folk ikke er enige med dig (f.eks. bikini indlægget) . Jeg kan ikke mindes at du nogensinde er kommet med en grim eller hånlig kommentar om nogen i blog/insta verdenen. Kæmpe stor respekt herfra. Så din tone i dine svar og indlæg er min favorit

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Betina, det betyder faktisk MEGA meget at du skriver det – MANGE TAK!!! 😉 GODT NYTÅR! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej.
  Jeg er helt enig i disse favoritter, som du selv har peget ud. Jeg startede først med at følge med i år, så jeg er stadig “ny” her. Jeg valgte at følge med pga. jeg selv kommer fra en “fartilfirepiger”-flok, så jeg ville se dit perspektiv på det. Men, som Betina også skriver, så er din tone overfor andre helt utrolig – og det forbillede du er for hver og én af dine 4 små englepiger. Dét tager jeg hatten af for. Dig, og ikke mindst din hustru er noget helt exceptionelt. TAK for jer – og tak for i år. Godt nytår til dig og din skønne familie. 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Cecilie hvor er det bar en dejlig besked at få. TUSIND TAK!!! hav en fantastisk aften, og GODT NYTÅR!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Tak og godt Nytår. Syntes det en gang i mellem er en sjældenhed at man holder den pæne tone. Og derfor sætter jeg ekstra pris på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE 5 MEST LÆSTE INDLÆG, OG ET PÅ GENSYN...