OG PLUDSELIG FRYGTEDE MAN DET VÆRSTE...

STOLT FAR PUNKTUM DK 3

img_0917

JEG BLIVER SIMPELTHEN SÅ STOLT…

Idag var vi til SkoleHjem samtale med de store døtre. Og omend jeg har en god følelse med hvordan det går, og om de opfører så ordenligt, så er man (læs jeg) stadig nervøs for at skulle få “dårlige” nyheder. Ikke desto mindre har vi to døtre som trives, er gode kammerater og er rumelige. WOW sådan nogle døtre har jeg opdraget! Nuvel min hustru har nok den største andel når det kommer til stykket 🙂 MEN at høre at de har det godt, og gør det de skal, det gør mig skisme stolt. At de er rummelige i en klasse som har det lidt livligt (to say the least) gør mig også stolt. De gør det MEGA fint – HURRA!! Man bliver simpelthen så lettet. Kender i det?

JEG BLIVER SIMPELTHEN SÅ STOLT…

img_0923

AVAS TØJ ER FRA THE NEW (FIND DET HER!)

SMILLAS TØJ ER FRA IGLO & INDO (FIND DET HER!) OG CHRISTINA ROHDE (FIND DET HER!)

4 kommentarer

 • Oh yes, jeg er SÅ enig! Det er bare den bedste følelse når børnene trives og klarer sig godt. Kan godt skrive under på det med stoltheden 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Åh ja, jeg kender det! Jeg har også altid en bizar følelse af at skulle til eksamen, når vi er til de samtaler. Hvilket jo ér ret fjollet, men let’s be honest; NOGLE gange kan ens yngel jo godt have “glemt” at fortælle noget derhjemme.. 😉
  Vores børn er meget forskellige. Vores datter, den ældste på 15, har alle dage været meget stilfærdig, sød og noget genert. For år tilbage var vi til skole-hjem-samtale, og så sagde hendes matematiklærer: “Ja, jeg har jo oplevet at måtte bede hende tie stille i timen….Altså, en enkelt gang. Og det var bare så FEDT, at hun snakkede i timen!!” 😂😂
  Med vores søn på 13 er det anderledes. Han vader mere ind i folk med træsko på. Og skal nogle gange mindes om, at selvom han er en af de (Well…. potentielt lidt små-irriterende) mennesker, der bare kan alt det faglige uden den store indsats, så er det jo ikke givet, at ALLE kan det – så selvom HAN måske er færdig med en opgave, så har de andre stadig krav på arbejdsro.
  Heldigvis har de begge altid været nogle gode og søde kammerater, og dét er bare så vigtigt for mig. At de kan tilgive, selv undskylde og være rummelige. Så skal de nok nå langt.
  Men det er tydeligt, at de har forskellige udgangspunktet, også når det kommer til dynamikken i sådan en klasse. Vores datter har det stadig svært med det der “pige-fnidder”. Hun Har slet ikke kunnet hitte rede i de der spil, der er i “idag er VI bedste veninder! I morgen er jeg bedste veninde med en anden”. For hvorfor vil man dog gøre sådan noget? Piger kan virkelig være nogle små kællinger overfor hinanden….
  Der er vores søn mere….ligeglad. Forleden kom han hjem og sagde: “Mor, vidste du godt, at A og B var blevet kærester?” (Øøøhh?!) “Nå, men det var de altså. Men det er de så åbenbart ikke mere!? Der var noget med en SMS, og så var én eller anden blevet ked af det. Og så skulle de skifte plads i klassen. Og så havde nogen sagt til skoleinspektøren, at vores lærer havde sagt en masse om A og B og blandet sig. Og så kom hun og sagde det i klassen idag!” (Øøøhh… skoleinspektøren?) “Nej, læreren! Og hun var bare sur, for det havde hun slet ikke gjort, og hun gad i hvert fald ikke blive taget som gidsel i sådan noget!” Og så lidt tænkepause….: “Ej, mor. Jeg ved det ikke. Jeg vidste ikke engang, at de var blevet kærester! Far vidste det godt?!” (Øøøøøhhh??) “Nå, men jeg er sgu også ligeglad. Det må de selv ligge og rode med! Jeg går ned og spiller FIFA!” 😂
  Så spænd hjelmen, gode A – it’s going to be a bumpy ride….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHA Signe! Jeg spænder mig fast! Shit det bliver en ride of my life! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG PLUDSELIG FRYGTEDE MAN DET VÆRSTE...