VINTERHYGGE TIL FUGLENE...

#SFS KOMMER VI TIL AT OPLEVE GULDBRYLLUPPER?

image

SØNDAGEN ER KOMMET!

OG MED DEN OGSÅ ET #SFS

Igår var jeg til et guldbryllup. Ja i ved den fest hvor man fejrer at nogen har været gift i 50 år. Vi tager den lige igen HALVTREDS ÅR!!! Jeg er vild med den type fejring da jeg er vild med at fejrer kærligheden. LIGEGYLDIG hvor lang tid den har varet. Nu er det så sådan at sådanne guldbryllups fester jo, udover at jeg føler mig ung (juhuuu) også giver mig lidt at tænke på. Husker jeg at vedligeholde mit eget ægteskab eller drukner det hele i madpakker og “når far kommer hjem er mor lige gået”… Kender i det? Derudover så er der en del af vores omgangskreds som ikke holder til at være gift sammen, og som er bedre hver for sig. Gjorde man bare ikke sådan måske dengang? Holdt man ud på en anden måde? Og her er så mit SØNDAGS FORÆLDER SPØRGSMÅL!

TROR I AT VORES GENERATION GULDBRYLLUP?

28eeba93-24c2-4584-a8c0-c0f136ca5351

ET KÆMPE TILLYKKE TIL PEER OG BIRTHE IØVRIGT 🙂

4 kommentarer

 • Lene

  JA er det korte svar. Men der er et HVIS der følger lige efter.
  Mine forældre kan fejre guldbryllyp om 12 dage. Det er da for fedt og godt kæmpet! For kæmpe skal man ville. Vores generation kan også fejre guldbryllup hvis vi gider kæmpe. Hvis vi gider indse at kærligheden også har pænt jævne perioder, at man nogle gange møder modgang, at græsset ikke et grønnere på den anden side, at vi holder op med at tro at andres lykke er større og mere fuldendt. Tro på det I lover, husk når tingene er ren lykke, så klarer man bedre tiderne i knap så megen lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Lene, hele denne kommentar sender smil til mig. Hvor er det smukt skrevet! Tak for det! Hav en dejlig aften! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • by_staal_arm

  Uden tvivl glemmer man til tider at pleje sit forhold. Så længe man husker det, før det er “for sent”, så tænker jeg, at det også kan holde til, i perioder, at drukne i madpakker, bleskift, ugeplaner osv.
  Jeg tror også på, at man “i gamle dage” mentalt blev gift for livet. Måske gjorde de traditionelle kønsroller det lettere (ikke fordi jeg på nogen som helst måde ønsker dem tilbage!!), men tror kvinder skal huske at gøre plads til, at mænd ind imellem skal have lov at være den mandlige mand, man spørger om hjælp til at bore en skrue i væggen og kan få lov at spille med musklerne og favne en i sine store arme. Jeg er personligt meget selvstændig og til tider (læs oftest) som et lille barn i “vil selv” alderen.
  Jeg er nu 35 år og min mand lige om lidt 38. Vi blev gift for 14 1/2 år siden. Vi har været igennem først 1 sygdomsforløb og nu står vi et mere. Vi har 2 skønne unger og en travl hverdag. Vi er vokset sammen, og ikke hver for sig, med årene, og til trods for, at vi kan være som nat og dag, så supplerer vi hinanden og gør hinanden stærkere.
  Det er vores plan at overkomme livets udfordringer sammen, og vi går efter guldet i 2053 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Kære seje dig! I ER SEJE! kæmpe high five jeres vej. Det er sjovt det der med “for livet” for sådan så jeg det helt oprigtigt da jeg sagde ja til min hustru! 🙂 Håber i kommer ud på den gode bane med sundhed og kærlighed! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTERHYGGE TIL FUGLENE...