STOLT FAR PUNKTUM DK 3

NÅR DØTRENE BARE GODT MÅ GÅ I SENG…

Allan3 3

JEG ER IKKE STOLT OVER

AT SKRIVE DETTE INDLÆG…

Og jeg havde faktisk sat mig ned for at skrive om Disneyland turen (det kommer snarest!) MEN her til eftermiddag har jeg været efterladt med en enkelt tanke…

HVOR TIDLIGT KAN JEG PUTTE DØTRENE???

Misfortå mig ikke når jeg skriver sådan. Den sidste del af aftenen har hele tiden været med en følelse af at helvede kunne bryde løs. Om det var leg man kunne høre ville gå galt (“PAS NU PÅ HENDE!!!!!”). Om det var døtre der var for trætte (LÆS: OG VAR NEDERN VED HINANDEN). Døtre der IKKE ville tisse (LÆS: I 45 MINUTTER!!!!!!). Ja denne aften var ikke som de andre. Jeg er ikke i tvivl om at imorgen er en ny dag – sådan er det jo som regel! Men denne aften er NU mere rolig – nu hvor døtrene sover. Jeg vil sætte mig i sofaen og nyde en stille stund med hustruen, Netflix og ro. En dejlig Udramatisk, Uhårkastende, Uskrigende, Ugrædende aften…. NU…

4 kommentarer

 • Heidi Kjeldgaard

  Og lige præcis de tanker kommer af og til hos alle forældre . Dem der nægter – har en dårlig hukommelse 🙃 I morgen er en ny dag og helt sikkert en bedre én af slagsen. Det er man altså ikke en dårlig forælder af at ønske indimellem. ( pssst….. det ønsker man OGSÅ indimellem når de. bliver teenagere ( trust me)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Heidi jeg frygter skisme lidt den teenager tid! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kathrine

  Den tanke har jeg altså tit – særligt når min mand er på søen, og jeg har kun et barn 😂 Men virkelig dejligt at vide, at man ikke et den eneste, der tæller minutterne til sengetid fra tid til anden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   høhø! Og dagen efter er det hele jo altid bedre 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STOLT FAR PUNKTUM DK 3