HVOR AKTIVE ER VORES BØRN LIGE?

HALLOWEEN MED BESØG FRA EN GAMMEL KLASSIKER…

6d6d380e-feb9-48ce-98e4-b39cafee60ec

AMBASSADØRSKAB FOR PLAYMOBIL

DET ER HALLOWEEN TID!

Og PLAYMOBIL har en ny serie klar, som jeg har glædet mig enormt til. Lige siden vi var i playmobil fun park hvor jeg så den fine serie første gang, har jeg glædet mig til at teste den. Tøserne glædede sig også – og det har jeg optur over. Selvom de er piger, og tit er nogle prinsesser, så er der noget ved GHOSTBUSTERS serien som fænger dem. Spøgelser og eventyr. De kender sangen, af en eller anden årsag. De synes det er sejt at der er aktion, og sjove detaljer – som spøgelser, slim klatter som kan flyttes rundt! Terror dogs og den seje kæmpe brand station med masser af rollespil muligheder! Derudover er den vilde Ecto-1 køretøj med eventyrlig lyd og lys effekter er KÆMPE favorit!

5a68fec0-620e-46b0-b2b8-a95155a509ff d85ee662-10c2-46ab-aace-ebcfd208f601 9d934f8f-97de-414e-bcbc-13d05e04a422 387ac851-9189-4f8b-8d4a-ba6304bb9f43 8717d0ea-d092-4836-8a4b-ed548c5574b5 94b4a07a-0bcc-4ac7-9e7c-c5068ad048c8 6dc5be81-c30d-4db5-b12a-ac734a7d73b5DE STORE DØTRE KOM SENT HJEM IDAG…

Men de var glad for at se at deres nye playmobil univers, stadig stod sammen med græskarerne som de havde arrangeret det tidligere på dagen. Lad mig sige det sådan at vores stue fra tid til anden invaderes fuldstændigt af playmobil universer! Der var lige en halv times leg (igen i nattøj som tidligere beskrevet – det er en ting vi har med playmobil åbenbart!). Serien består af 6 kasser i forskellige størrelser, og dermed er den ikke den største serie. MEN den har alle de rigtige figurer, og dermed også det HELT rigtige univers 🙂

OG LAD OS FEJRER HALLOWEEN

MED EN KONKURRENCE!

Playmobil vil gerne fejre den fine HALLOWEEN højtid sammen med en af jer som kan vinde følgende

PLAYMOBIL GHOSTBUSTERS kasser:

BRANDSTATIONEN

firehouse

SPEGLER & GHOST

spengler-and-ghost

SLIMER & HOTDOG STAND

slimer-with-hotdog-stand

Kommenter med dit bedste GHOSTBUSTERS minde!

OGSÅ KØRER BUSSEN!

Vinderen findes MANDAG D 6/11 KL 22:00 (og kontaktes direkte)

Jeg glæder mig til jeres Ghostbusters minder! Måske er de de samme som mine?

75 kommentarer

 • Jeg har faktisk ikke så mange minder om Ghosbusters, fordi jeg syntes, at det var alt for uhyggeligt 😉 Jeg var ikke så modig som barn… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Mit bedste minde er i virkeligheden bare da jeg så første film for første gang (engang midt i 1980’erne) – Nøj hvor jeg elskede den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  WHO you gonna Call …. Ghostbusters🎤 Mit minde er knyttet til mine sene teenageår hvor Ghostbustersangen var en af dem vi alle skrålede med på hver eneste gang den blev spillet på det lokale disko💃🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Christensen

  Mit bedste linde er da jeg så filmen i 2000 hvor jeg var 12 år. Jeg så filmen med min far. Jeg synes den var uhyggelig så endte med at kravle op på skødet af ham ubder filmen.
  Nu hvor jeg er blevet voksen og min far er død er det kæresten hvis skød jeg kravler op på når jeg ser den, da keg stadig synes den er lidt uhyggelig 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Klart sangen og at have set filmen som 6-7 årig midt i firserne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg husker bedst den scene hvor en mor skal bade sin baby i badekarret og mens hun står med ryggen til, så kommer der pludselig slim ud af hanen og så angriber slimet dem… haha tror egentlig ikke det vil være uhyggeligt i dag men var ikke så gammel dengang. Derudover var Ghostbusters soundtracket min første cd alene af den grund, at den var på tilbud i Fredgaard og jeg derfor havde råd til at købe den 🙂 CD’er kostede jo kassen dengang!! Ville elske at lege med det seje playmobil Ghostbusters med min søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Sloth

  Der er ikke kun ét minde, filmen har bare ligesom været en del af hele min barndom og ungdom, en alle snakkede om 👍! Og selve ghostbuster-sangen er da virkelig én der kan sætte gang i et dansegulv, på den sjove måde 😜 det har jeg flere gode minder med 😜💃👯👻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  SANGEN

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth

  Jeg husker bedst afslutningen, hvor det går helt amok på toppen af et højhus 👻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke

  Det var fed humor og et nyt univers der satte gang i vores fantasi som børn og en masse sjove lege. Mine døtre på 7 og 10 år ville elske playmobil udgaven og jeg synes det er et monster fedt gensyn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Knoblauch

  Når jeg tænker på filmen, er det helt klart sangen der popper op først. Jeg har set filmen et utal af gange og kan også huske at jeg som 10-11 årig synes den var lige spændende nok 😅 men der er kun dejlige minder forbundet – især en masse familiehygge forbundet med den film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Gurani

  For mig er det ikke filmen som står så klart, men derimod musikken, som bringer mindre frem fra min barndom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt S

  Kan huske den var lidt “farlig” at se men elskede når de kommer med deres spøgelses “sluger” på ryggen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie storm

  Det må være da min veninde og jeg iklædte os dragten ligesom dem i 90’erne og sang WHO you gonna Call og havde vores helt egen dans

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Mine Ghostbuster minder handler vist primært om sangen som jeg har haft mange sjove stunder til på dansegulvet👏🏻🕺🏼💃🏻. Jeg er sikker på vores drenge ville elske det slimede spøgelsesunivers👏🏻👍🏻!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman jensen

  Jeg kan huske at jeg var lidt bange første gang jeg så den med spillede bare mega sej fordi min storesøster og jeg så den sammen 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Frederiksen

  Jeg var ikke helt så gammel, da ghostbuster var det hotteste – men jeg kan huske min storebror og storesøster, var helt pjattet med dem, og gik og sang sangen hele tiden – faktisk blev det lidt irriterede til sidst 🙈 men det er et dejligt minde, hvor jeg kan bare tænke tilbage og smile, og så nogle minder er gode! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Wadum

  Så den første gang i en af de gode skibusser på vej til alperne😊. Mikroskopisk skærm og næsten ingen lyd, men god stemning og vildt spændende! Jeps, det var gode tider😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse Dahlberg

  Jeg husker at jeg sad som limet til skærmen med en pude for øjnene… Det var en meget ambivalent følelse egentlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira Seralathan

  Jeg kan huske at jeg, at have set filmen, øvet mig som en gal på mit mini keyboard, så jeg kunne spille titelsangen 🌸😂 – Fed konkurrence btw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg må jo blankt indrømme at jeg intet, som i I-N-T-E-T kender til det univers. Så denne her konkurrence er oplagt at få stiftet bekendtskab med den del.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Herhjemme ELSKER vi Ghostbusters – nok mest min søn! Vi har set alle film og han er helt opslugt af Slimer. Husker første gang jeg selv så den, synes det var SÅ sejt. Og nu hvor man er ældre, så får man alle detaljer med ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dan

  Sangen og deres påklædning 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Så den med mine piger da de var små – sjovt den er fremme igen 😀 Husker bilen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Jeg kan huske, at min ven og jeg altid skulle spille Ghostbusters på hans computer, da vi var børn. Vi var 12 år gamle, og det var det første spil, jeg prøvede at spille på en computer😁👻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Jensen

  Jeg kan huske at det var en af de første film jeg var i biffen og se med far. Jeg den var lidt uhyggelig men også Mega sjov 🙂 Det sjove er at min store dreng blev top forelsket i de gamle film da den nye film kom her for et stykke tid siden og rendte rundt i hele hytten og sang “WHO you gonna Call……Ghostbusters”. Så vi voksne var ved at blive bims 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg kan bedst huske introsangen. Jeg synes simpelthen den var så sej men jeg var ikke så stor dengang så turde ikke at se det til at begynde med 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse D

  Mine bedste minder fra Ghostbuster foregik mest bag en pude- men det var virkeligt godt… og jeg husker at være meget fascineret over alle de spøgelser der kunne være i deres busterpistol.
  Vores dreng på 6 år, synes det er det sejeste at kunne lege med noget fra “gamle dage”.
  Nu krydser min mand og jeg bare fingre for at vi må være med:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Min far elskede det da jeg og mine søskende var små. Han fik syet kostumer til os og så rendte vi rundt og besejrede spøgelser 😂 for det meste nægtede min lillesøster og jeg dog har tage bukserne på, så det har set sjovt ud med to i fuld kostume og to med bar numsen og splatter pistoler koblet til ryggen på blusen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Cortsen

  Mit bedste minde er at jeg sidder som lille pige mellem min mor og far og ser filmen på videomaskinen 😃 Trykhed samtidig med at jeg var bange ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg husker især introen til filmen👍🏻 Min fætter havde en masse Ghostbuster legetøj, især bilen legede vi meget med👍🏻 Mener nu også Barbie deltog i denne leg, men jeg blander muligvis noget sammen🙈 Det er jo lidt tid siden😂

  Mine døtre vil helt sikkert elske Ghostbusters univers og deres far vil helt sikkert være ellevild for at hjælpe til❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det bedste minde…grønt splatterslim😂. Som barn synes jeg bare det var så sjovt når de blev smurt ind…kan huske at jeg tænkte at det da måtte være så sjovt at optage den film. Og så synes jeg bare at det er så fedt at mine egne børn kender titel melodien…den er selvfølgelig også en ørehænger😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg ville SÅ gerne vinde dette til min søn….og mand😜 Min mand elsker Ghostbusters, og har set filmene mindst en million gange, og mente også vores søn var klar til at se dem som 1årig🙈 Nu er han 3,5 og ville elske at lege med dette sammen med sin far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min dreng har netop sat det på ønskelisten – så det ville glæde en skøn 5-årig (og hans mor)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min dreng har netop sat det på ønskelisten – så det ville glæde en skøn 5-årig (og hans mor)… Hov var for hurtig, bedste minde er at vi så den sammen hele familien, og i dag er sønnen optaget af Lego ghostbusters selvom han endnu ikke har set filmen😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde pedersen

  Må indrømme at jeg bedst kan introsangen… det var ikke lige min genre… MEN, det er min søns.. han går så meget op i spøgelser (og ikke kun nu her til halloween- hele året..) mon de findes eller mon de ikke gør, hvordan ser de ud og hvis de er usynlige, hvordan ved vi det så?!? Kloge ord fra en lille gut 😍 håber at få en række gode goastbuster minder med ham 👻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Må indrømme at jeg bedst kan introsangen… det var ikke lige min genre… MEN, det er min søns.. han går så meget op i spøgelser (og ikke kun nu her til halloween – men hele året.. )mon de findes eller mon de ikke gør, hvordan ser de ud og hvis de er usynlige, hvordan ved vi det så?!? Kloge ord fra en lille gut 😍 håber at få en række gode goastbuster minder med ham 👻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte N. P.

  Jeg kan huske at jeg så filmene og hørte titlesangen sammen med min lillebror 🙂

  Det vil være fantastisk at kunne dele lidt minder med sønnike på 5 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine229

  Woa – husker bare filmen som en blanding af skræmmende og eh første gang jeg så den:) ville elske at vinde den som en fællesgave til de to 8 åringene vi har i hus :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Ej nu kan jeg ikke holde spændingen ud længere 🙂 hvem vandt konkurrencen? Jeg går stadig og håber =->

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hej Sanne! Tak for din besked! Vinderen har fået direkte besked 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR AKTIVE ER VORES BØRN LIGE?