STOLT FAR PUNKTUM DK 2

EN PAUSEKNAP I EN TRAVL DAGLIGDAG…

d04944d6-fcdb-4f45-b601-08e2065d1fc9

INDEHOLDER REKLAME FOR RESTART JUICE

JEG HAR PRØVET DET FØR…

Den fine Restart kasse. De lækre juices. Nogle mener måske at man er i tortur, men jeg nyder faktisk disse juices. Jeg fornemmer at jeg lige skal fortælle lidt dybere hvorfor jeg er på disse RESTART forløb, et par gange om året. Jeg er en labrador. Altså ikke som hunden, men jeg spise som en labrador. Er der mad, så spiser jeg det. Jeg er VILD med burgere og selvom jeg ved det ikke altid er det bedste valg så vælger jeg det. Jeg er på mange områder ALT eller INTET. Derfor er et RESTART JUICE forløb perfekt for mig. Det er indenfor en periode (check) Det er lige til at gå til (check) Jeg er vild med forløbet (check).

MEN HVORDAN ER DET SÅ GÅET???

Jeg har delt hele lørdagen på min instagram story og fortalt skridt for skridt hvordan min dag var. OG idag har været ligeså! Jeg har været i garagen, og endda løbet en lille tur med Smilla i eftermiddags! Jeg har været bedre til at holde tidspunkterne, og har igen idag valgt at gemme mellemmåltidet “Oh Happy Day” som dessert. Hustruen hygger med hjemmebagte cookies og te. Jeg har te og juice! Jeg har kun haft hovedpine Fredag, og det var fordi jeg glemte at drikke vand. Det kan hjælpe. Jeg har ikke nogle ubehagelige udrensnings udslæt i ansigtet, og generelt er det værste faktisk at vide hvad man går glip af. Smagen af aftensmaden, smagen af hjemmebagte cookies. OG KAFFE!!! Kaffe er faktisk mega svært at undvære! Te er dejligt, og Pukka teerne som man får med, er altid et hit. Matcha teen er MEGA lækker! Så det er gået MEGA GODT!

93c4aa72-27b0-49b9-bb36-3f9a223963d7

GIVEAWAY ER AFSLUTTET TILLYKKE TIL @SIDSELSCH

HOV HAR DU DELTAGET???

Ovre på min INSTAGRAM side kan du lige nu vinde ET RESTART JUICE FORLØB og DEN FANTASTISKE BOG JUICE UP OG OG OG! Du kan skrive en kommentar hernedenfor og smide et EXTRA lod i konkurrencen. Kommenter med dit INSTAGRAM NAVN!

KAN DU IKKE VENTE???

Så hop over og se det vilde

Oktober/November tilbud

HER!

5154aedc-9fa0-4fbc-a314-395a387530d5

35 kommentarer

 • Louise Schmidt

  Smider gerne et ekstra lod til de lækre juicer 😍😍 instagram: Louiseschmiiidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne_kbh

  Ej jeg håber altså at jeg vinder. Både fordi jeg virkelig kunne trænge tll en kickstart og fordi jeg synes Pias juicer og bog ser så lækre ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  N.kluwer 💫

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Fedt at høre det er gået godt og du ik syntes det er tortur. Jeg vil vild gerne prøve restartjuicekuren, da jeg håber det kan kickstarte at jeg kan smide de 3-4 kg jeg har for meget. Jeg spiser sund og træner 4-5 gange om ugen og alligevel står vægten stille. Så tænker juicerne kunne være løsningen…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Stöckel

  Vi ønsker os sådan lidt ekstra vitaminer herhjemme! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline-Amalie

  caamalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camillalon

  Instagramnavn: camillalon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Søndergaard

  Fanaøri 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Intetnavn123

  Det må prøves 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kunne virkelig godt bruge en kickstarter i det kolde vejr!!

  Instagram:msoien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  IG navn: sidselsch

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julius Iversen

  Ej jeg ville så gerne prøve en 3 dages juice-kur. Har hørt så godt om det!
  @juillesdefleure

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja W.

  aa_wissing

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lene jakobsen

  jeg smider også et ekstra lod i puljen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernilleskovsmosenielsen

  Pernilleskovsmosenielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernilleskovsmosenielsen

  Pernilleskovsmosenielsen d

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Sikke en lækker konkurrence! Hedder familienfbay.dk på Instagram 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ville elske at prøve dette! Linehoefler

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STOLT FAR PUNKTUM DK 2