KLOKKEBLOMSTE FEST

HVAD ER DIN BEDSTE PANDEKAGEOPSKRIFT?

img_04211

HJÆLP!

Jeg indrømmer gerne at jeg ikke er et geni i et køkken. Men pandekager har jeg altid kunne lave – altså efter den der opskrift du ved nok som vi altid har haft. Nu forholder det sig så sådan at min hustru har forlagt den opskrift. I morges ville jeg hygge lidt extra om hende fordi hun er dejlig, og fordi jeg ved at hun kan lide pandekager (ok jeg kan også godt lide pandekager (ok ok døtrene kan også godt lide pandekager)) MEN opskriften var væk! I min iver for at finde den BEDSTE amerikanske pandekage opskrift googlede jeg rundt. Fandt en jeg prøvede, og den var ikke perfekt. Den var heller ikke FULDSTÆNDIG amazing. Derfor spørger jeg nu JER seje mennesker! Skriv jeres bedste opskrift. Links til bedste opskrift. Link til bedste pandekage pande. HJÆLP! så er du sød…

6 kommentarer

 • Lenajuul

  Newyorkerbyheart opskrift er altid god og nem 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Knoblauch

  http://www.valdemarsro.dk/amerikanske-pandekager-med-citrus-karamel-sirup/

  Det her er virkelig den bedste opskrift jeg er stødt på til dato 👍🏻👍🏻 Hele fiffet bag at få en god og luftig pandekage, er at æggehviderne skal piskes og vendes i dejen til sidst. Mums siger jeg bare 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fay

  Jeg bruger altid opskriften fra amerikanskepandekager.dk og synes de bliver rigtig gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Katrine

  Brug en opskrift hvor æggehviderne piskes stive og vendes i tilsidst, tror jeg brugte en fra valdemarsro sidst og de blev gode:) Et andet tip er et at komme frisk rosmarin i, det giver en virkelig god smag sammen med ahornsirup😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Mariavestergaard.dk ( kan ikke finde ud af at linke til hende ) 😂 DE bedste amerikanske pandekager EVER

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Mariavestergaard.dk ( også på IG ) bedste amerikanske pandekager EVER

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KLOKKEBLOMSTE FEST