EN STAYCATION I BØRNEHØJDE...

KORT HILSEN FRA FERIEBARNET….

img_8282

ET HURTIGT HEJ…

Hvis du følger med på min Instagram så ved du måske at jeg er på ferie. Endelig. Altså efter månedsvis af billeder og oppustelige flamingoer med glade smukke blogger mennesker på. Efter utallige aperol spritz billeder. OUTFIT OF THE DAY ved poolen. Så er det nu MIN TUR! Til det hele!

NU FORHOLDER DET SIG DOG SÅDAN…

At jeg er kommet seriøst på landet herude i dejlige Montaione hvor wifi forbindelsen virker domani (imorgen på italiensk ps…) så i må vente med billeder i overflod når jeg er retur.

MEN! MEN! MEN!

[indeholder reklame for LOCAL LIVING]

En del af jer har spurgt til hvor vi bor. Og ja her er fantastisk! Vi bor på et landsted der hedder RIGONE IN CHIANTI. Det er booket igennem LOCAL LIVING – og Inge, ejeren af firmaet har hjulpet os ENORMT meget, og vi fulgte hendes råd og bor nu her, i italiensk paradis. Bager brød bliver leveret hver morgen. Poolen er fantastisk og der er ikke overfyldt. Stedet vi bor på har forskellige lejlighedstyper, hvor vi har plads til 5-6 personer. Her er vores eget lille hjem (som iøvrigt hedder populonia). OG det er tæt på indkøbsmuligheder, og tæt på andre byer! Der er fantastisk udendørs terrasse hvor vi nyder de fleste måltider som vi spiser, når vi ikke kører på eventyr!

img_8293

HER ER VIRKELIGT FANTASTISK!

LÆS MERE OM STEDET VI BOR PÅ HER!

LÆS MERE OM LOCAL LIVING HER!

GODNAT HERFRA❤️

img_8264

3 kommentarer

 • Signe Op.

  Åh, det ser deeeejligt ud! 😍 Jeg er småligt misundelig! 😂 Vi har holdt ferie hjemmet DK de sidste 3-4 år, men nu er det fandme slut! Jeg magter simpelthen ikke kulde og regn endnu en sommer… Så nu er jeg nærmest i gang med at leje et hus i Sydfrankrig, eller Italien, til næste år. Sådan “plejer” vi at gøre, når vi er sydpå.
  Nå, men ha’ en, fortsat, fabelagtigt ferie! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Det lyder absolut bekendt. Det er det samme med os. Og derfor valgte vi at prøve kør selv. Med denne fantastiske løsning for os, skal vi absolut gøre det samme igen næste sommer! Dog i to uger absolut!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Op.

   Jeg er egentlig mega dårlig til bilferier.. Jeg har meget svært ved at have tålmodighed til det. Men vi har gjort det et par gange – og det bliver også modellen til næste år, hvis vi kommer afsted (og det gør vi, om jeg så skal æde havregrød hver dag det næste år!). Modet hjælpes dog også lidt på vej af den nye bil, vi får om et par måneder.. Vi købte ny bil for to år siden, men glemte åbenbart at tage min mands arvemateriale i betragtning (han er godt 2 m høj), så vores teenage-unger er nu ved at få smadret deres knæskaller, når de er proppet ind på bagsædet! #HvorDumKanManVære) Og jeg kan også kun anbefale to uger! Én uge er simpelthen for lidt, når man selv kører derned! Men det siger jeg nok også, fordi jeg jo skaber mig helt åndssvagt over dén køretur..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN STAYCATION I BØRNEHØJDE...