DER ER SKET NOGET STORT!

BON BON LAND KONKURRENCE!

img_7880

KONKURRENCEN ER SPONSORERET AF BONBONLAND!

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET! KÆMPE TILLYKKE TIL Heidi Kiss

SÅ ER DET SKISME KONKURRENCE TID!

Som i måske husker så havde børnene og os voksne en hyggelig dag i BONBONLAND (læs mere om det HER!) og er der en ting jeg er vild med så er det muligheden for at begave JER mine seje læsere med en oplevelse. På samme måde! OG hermed starter konkurrencen om:

4 FRIBILLETTER

4 SOFTICEBILLETTER

2 SEJE RYGSÆKKE MED EN BLØD OVERRASKELSE I 🙂

ALT DU SKAL GØRE ER AT SKRIVE HVAD DIN FAVORIT BONBONLAND FORLYSTELSE ER – OGSÅ KØRER BUSSEN! VINDEREN FINDES OM EN UGE. PRÆCIST!

HELD OG LYKKE !

img_9366

141 kommentarer

 • Maja

  Uh det er sjovt, jeg har ikke været der siden jeg var barn. Men jeg forestiller mig at min yndlings stadig må være kloakrotten. Hedder den det? Den med vand 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHA JA DET HEDDER DEN! 🙂 Held & Lykke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina dyvdal

  Jeg ved ikke hvad vores ynglings forlystelse er da vi aldrig har besøgt bonbon land men vi vil rigtig gerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Willemoes

  Min yndlings forlystelse må være bæverrafting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Åh den nåede vi ikke sidste gang. Desværre – den er sej! Held & Lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke

  Ahhh så var det lige vi ville deltage nu vi skal til svigerne på Sjælland og manglede lidt aktivitet. Men ingen ide om hvad vores yndlings forlystelse da vi aldrig har været i BonBonland

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Det er da absolut på tide! Held & Lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie Johanne

  Ha ha den er nem, mine unger er FULDSTÆNDIG PJATTET med Bon Bon lang. Og for at lade min lille trunte svare, se denne video for golittle, på 0.39 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=641230342744662&id=519237458277285 😂😂 Hendes svar er altså at det sjoveste sted hun har været er i bon Bon land og prøve hundeprutten. Men begge unger elsker også hankatten, rejen, rotten, skildpadden og og og. 😂 storebror på 8 er meget glad for vildsvinet, hvilket også er min favorit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHA SUSSIE jeg er vild med det! Held og lykke! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sussie Johanne

   Ha ha hun er VANVITTIG! Vi sad netop, inspireret af dit indlæg, og tjekkede højder ud på de forlystelsee hun var for lav til sidste sommer, og da det gik op for den 5 årige Trunte, at hun nu er høj nok til VILDSVINET, gik hun straks igang med at planlægge en tur. (ved sidste tur til bakken prøvede trunten 9 turer i tornadoen og 9 turer i de der vanvittige høje flyvere, man kan få til at vende på hovedet – de sidste mange turer uden voksne, da hun havde kørt samtlige voksne ned. Hun blir jo sindssyg som teenager) 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christin Stilborg

  Uh det er så 8 år siden jeg har været der og det var med min søn på dengang 4mnd. Så jeg har meget tilgode og vil elske at prøve vandrotten (mener jeg den hed) for den så sjov ud 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hahaha! Sådan! 🙂 Held & Lykke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Uhh, det vil min datter elske ❤️ Vi har ikke været der endnu, men forhåbentlig får vi chancen nu 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malia Sofia

  Vildsvinet, uden tvivl! 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Den er også vild!!! Held & lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Schmidt

  Det eneste vi nåede sidst vi var i Bonbonland var at grave efter guld. Sønnen blev syg og kastede op lige da vi var ankommet. Så det ville være skønt med en ny tur 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Årh det lyder da ikke så sjovt. Men håber i nåede at få guldet med hjem? Held & lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som jyde, kommer vi ikke så ofte til Sjælland. Oftest bruger vi jer bare som spisested, på turen til Sverige. En burger på Istedgade, kan absolut heller ikke overvurderes!
  Så vi har ingen yndlings-forlystelse, men forestil dig en snart 3-årig adrenalin junkie, så kan du sikkert fortælle mig hvad der bliver et hit 🙂
  Og sådan en tur, vil sikkert være et godt afbræk på en 8-9 timers køretur til hans fætre i Sverige 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Klaus det ville være et PERFEKT pit stop! Held & Lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Vi har endnu ikke været i Bonbonland – men vores drenge ville elske det😊👏🏻! Yndlingsforlystelsen kan jeg af gode grunde ikke nævne…men yndlingsbolcherne derimod – kloarkslam og mågeklatter ftw👏🏻😍🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Årh de bolcher er også OPTUR! Held & Lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ved det ikke 😫😫 jeg har aldrig været der. Men vil æææælske at kunne tage derhen med mine to piger og deres dejlige far❤️ De har snakket en del om bon bon land i løbet af sommeren så

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Uha det er MANGE år siden jeg sidst var i Bonbon land. Jeg husker bedst at man kunne få en varm slikpind dengang 🙂 men hvis jeg vinder skal jeg helt sikkert prøve vandrotten! Jeg elsker vandrutchebaner. Mega seje rygsække i øvrigt. Mon børnene undrer sig hvis jeg selv napper den ene, Hihi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Haha Sanne, hvis du vinder og tager tasken på så skal jeg se billede af tasken i brug haha! Held & Lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Vi har aldrig været i BonBon land, men vi har tit snakket om at vi gerne ville prøve det! Det er bare aldrig blevet til noget, da vi bor i Nordjylland. Som yngre drømte jeg altid om at prøve mågeklatterne😅 Jeg ville gerne inviterer familien i Bonbon land så vi endelig kunne få prøvet det🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke

  Rejen – den bliver prøvet igen og igen når vi har besøgt Bonbonland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Herhjemme er favorit nok de små lastbiler eller ormen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia W

  Helt sikkert riverrafting og rejen- svært at vælge! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Ihh min mindst datter er lige blevet 1 meter så hun kan endelig prøve en del i bonbonland.. og hendes søskende vil elsker det… og har ikke været der længe..
  Så det ku være så hyggeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi er helt vilde med rejen, bæver rafting og søløven ✌🏼 De er bare S…. skæge! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fabelagtig præmie. Vi har kun været der én gang, hvor min datter sov sødt i barnevognen det meste af tiden. Nu er hun startet i skole og elsker alt det vilde og sjove. Hun er særligt vild med ting med vand, så tænker vandrotten bliver et hit…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Megamotter

  Jeg har endnu aldrig været der, men det ville være en PERFEKT anledning til at holde efterårsferie på Sjælland med min mand og vores tre tøser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Lui har ikke været i Bon bon land endnu, men han snakker MEGET tit om det og om vi ikke kan tage til bon bon land. Så det ville være fantastisk at vinde så han kan få sin første tur.
  Min ynglings er vildsvinet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Svare

  Vi har ikke haft mulighed for at tage børnene til Bonbonland før, men jeg var der som barn den første dag de åbnede og der elskede jeg det sted hvor man kunne lave en slikkepind. Jeg tror min søn vil elske Svend svingarm og min datter vil kunne sidde længe ved guldgraverne:-) krydser fingrer!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej, BonBon-Land – bliver helt nostalgisk. Engang var vi der hvert år. Hele familien. Børn, forældre, fætre, kusiner, bedsteforældre, børnebørn, onkler og tanter. Med medbragte madkurve. De voksne sad stille og var voksne, mens vi andre susede rundt og prøvede alt – flere gange. Elskede det mand. Især dem med vand. “Velkommen i vandrotten”. Og Bæverrafting, hvor de kedelige voksne blev tvunget med. Nu har jeg selv en datter på 6 og ville elske at introducere hende for et af min barndoms bedste minder. Så hit med fribilletterne, tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene H

  Sikke en fed konkurrence 👌
  Jeg har endnu ikke været i bonbon land. Jeg har fra jeg var barn ønsket at komme dertil, men det er endnu ikke sket. Nu kan jeg være heldig og komme i bonbon land, og endda samme med mine dejlige drenge. Jeg krydser alt hvad jeg kan🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Chanell Lind

  Det er svært at vælge én favorit forlystelse da jeg og mine tre børn på 4, 15 og 16 år hver især er pjattet med de fleste, men den forlystelse vi alle sammen altid er enige om at vi skal prøve og som giver de største grin fra os alle fire, er Bæverraftingen. ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina pries

  Har ikke været der siden min søn var helt lille men dengang var det hundeprutten der var et hit. Ville være dejligt at kunne komme afsted igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Clausen

  Nøj en lækker præmie -det ville fab at vinde. Min favorit er bæverafting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  Vi har aldrig været der, men vi har hørt om Svend Svingarm flere gange og tror det er lige noget for os. Jeg elsker simpelthen navnene på deres forlystelser 😂 Vi må have nogle flere voksne med, så der er nogle til at passe ungerne mens vi prøver de vilde forlystelser. Jeg kan dog også lokkes i de lidt mere småbørnsvenlige forlystelser med min datter på 3.5 år. Hun ville elske BonBonland – måske også derfor vi ikke har været der? #igenigenigen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M.

  Uuuh det må være HUNDEPRUTTEN💨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene birkvad

  Bæver rafting var et mega hit sidste gang vi var afsted, vil vildt gerne en tur i Bonbon land igen med børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hundeprutten – min datter på 3 afleverede hendes sutter i Bonbonland i foråret, og havde en fantastisk dag, alene med mor og far (lillebror blev passet). Suttestoppet gik så flot, og vi har lovet hende endnu en tur til Bonbonland inden sæsonen slutter, så hun igen kan prøve “hundelorten”, som hun kalder den ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Har aldrig været i bon bon land, men vil super gerne give mine børn den oplevelse. Så kan vi måske kombinere det med at besøge venner på Sjælland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Bergen

  Helt klart bæver rafting! Isaac og Jonas vil vildt gerne opleve Bon Bon land igen🙌🏻 Det er jo SKIDE skægt 👌🏼🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina lønsman

  Jeg har har kun været der en gang i mit liv, og det var efter at jeg blev mor til Jonas, som nu er 4 år. Sidst vi var der, for lidt over 2 år siden, der var det helt klart de der lastbiler der kører rundt på en bane med en tunnel, der hittede. Det var en hverdag og med regn, så vi havde næsten det hele for os selv. Men lige den forlystelse, den trak. Så meget at min veninde og jeg sad med tæpper på på en bænk og drak varm kakao. 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Min dreng har kun været der en gang, da han var helt lille. Er sikker på vandrotten vil være et hit, hvis vi kom afsted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vi har aldrig været i Bonbon Land, men jeg ville rigtig gerne glæde vores 3 piger med en tur dertil. Jeg tror især de ville elske Hundeprutterutschebanen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Vi har aldrig været i Bonbonland, men er sikker på mine to piger Vega og Astrid ville elske det. Kender derfor ikke deres forlystelser, men det kunne jeg jo komme til 👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karolina

  Svend Svingarm er absolut den bedste både hos mig og farmand. Dog er børnene for små så Almas favorit er Skildpaden og Astons er Hestepærerne 🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Shit Svend Svingarm turde jeg ikke prøve haha 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B

  “Jeg elsker allermest Rejen, for det går så mega stærkt at det kilder i min mave og jeg griner” Dicte 5 år 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Degnebolig

  Vi var afsted da Phie var ca 2,5 desværre var hun jo ret lille så vi kunne ikke prøve såå meget. Nu er hun lige blevet 4 pr og en Bonbonland tur ville gøre lykke. Min yndlings da jeg var lille var slikkepind stedet ( hvis man kan kalde det for en forlystelse) men nu må det være svend svingarm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Djarnis

  Elsker virkelig raftingen i bonbonland. Jeg har tidligere (læs: før jeg fik børn) arbejdet derude. Ungerne elsker virlig parken også. Håber meget at kunne give os som familie en hyggelig tur derud igen i år. ☀️😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette West

  Ormen holder max til Sofie på 3 år og Julius på 8 år er vild med bæverrafting. Han er så tilgengæld knap så vild med, at se sin bonusmor(altså ut) og sin far i Svend svingarm. Julius har ADHD og fortalte en gang til undersøgelse på psyk, at det eneste han var bange for i livet, var at vi faldt ud af Svend svingarm – never again🙈❤️ Hvilket passer mig fint!😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Zeberg

  Jeg har kun været i Bon Bon Land en gang og det er så mange år siden, at jeg ikke husker hvilken forlystelse der var bedst. Men husker at vi lavede bolsjer og det var da et hit 🙈 Men jeg ville elske at tage min lille familie med (jeg har en dreng på 4,5 år som helt vildt gerne vil med 😉), hvis jeg blev den heldige vinder og så skriver jeg da gerne og fortæller hvad der var det bedste ved Bon Bon Land 😁😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marc Hagberg

  Jeg ELSKER Svend svingarm, og heldigvis gør mine to bonusdrenge på 10 og 13 det samme! Vi løber mellem Svend Svingarm, Vildsvinet og Kobratårnet, som heldigvis ligger lige ved siden af hinanden alle tre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Maimann

  Min yndlings forlystelse er klart rating. Jeg havde min skønne nevø på 3, med i bonbon land for 2 gang i sit liv, for et par uger siden. Vi stod tålmodigt i kø til rafting og L blev en anelse bange, da vi ventede men så snart han satte sig i båden, ved siden af mig og nogle søde piger, som virkelig tog godt imod ham og kunne sige han var spændt og ‘bange’, ja så var det hele bare en fest og han grinede og smilede hele vejen. Det gav mig en fantastisk følelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Andersen

  ELSKER bæver raftningen – vil så gerne snart i Bon-bon land igen, var der tit som barn og det var det bedste! Jeg bor godt nok i Næstved og kan hurtig smutte derhen men det får man jo ikke gjort – kunne godt bruge en dag bare med den lille og hendes dejlige far og mon ikke store fætter på 5 år gerne ville med som nummer 4 ☀️🎈😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg kan desværre ikke fortælle om min favorit forlystelse da vi endnu ikke har haft fornøjelsen af en tur i Bonbonland. Men er sikker på at begge mine børn vil elske en dag i parken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skildpadderne

  Skildpadderne 🐢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari-Louise Calundann

  Jeg er selv vild med de helt vilde ting såsom “Vildsvinet”, men mine drenge elsker mest skildpadden, da det ikke er så ofte de kan blive svunget rund i gynger på den måde😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Helt klart skildpadden 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Nøraa

  Jeg er til den gode, gamle skildpadde – den er nærmest ikonisk 😉 Hader ellers at gynge, men fordi den svinger rundt i stedet for frem og tilbage nyder jeg turen i fulde drag og slapper helt af. Håber heldet er med os så vi kan vise vores døtre Bonbon-land for første gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hankatten 👏🏻😀
  Det vil være perfekt hvis jeg er så heldig at vinde. Min søn har nemlig smidt sutten, så vi skal da en tur til Bonbonland og aflevere den på suttetræet .. 😍
  Og det er da en super bonus, at han også kan få sig en ekstra overraskelse .. – taksen med lidt lækkert og is 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Fini Frederichsen

  Vi har kun været i bonbon land en gang efter jeg er blevet voksen og selv har fået børn, men vi elskede alle vandrotten! Netop i sommerferien talte vi om bonbon land, og min største dreng sagde at nu synes han at han var klar til at prøve Sven svingarm, så det ville være et hit at komme til bonbon land igen😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det må være bæverrafting, da det bliver en leg/konkurrence for hele familien, hvem der bliver mest våd og hvor meget man selv kan påvirke den til at dreje rundt med at fordele vægten, HVER GANG 😀 Alle bliver simpelthen til små børn igen og der bliver grinet så meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel Ruberg

  Sven Svingarm! Fed blog, håber på det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Morens favorit er Svend svingarm, den er mine piger dog ikke store nok til, de elsker til gengæld en tur i Victor vandorm og mor tager gerne med😉 Mine piger ville elske en tur i Bonbonland og da vores sommerferie har bestået af skoldkopper skiftevis hos pigerne og en lille ny lillebror, der har været en del på sygehuset, ville det være et skønt afbræk 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vi har aldrig været i BonBonLand men min bonusdatter ønsker sig sådan en tur derud med sin veninde! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg har ikke været i Bonbon land de sidste 15 år, dengang var det bæver-rafting, jeg syntes var sjovest. Men vil glæde mig, hvis jeg kunne få muligheden for at vise vores 2 børn BonBon land.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Vi har desværre aldrig være i bon bon land men vi elsker rutchebaner her hjemme hos os 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Safiyah

  Halløj. Nu har jeg ikk været der et par år men har altid elsket rejen 🙂 så det er nok min ynglings 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hankatten 👏🏻👏🏻😀
  Det vil være så perfekt at vinde. Min søn har lige smidt sutten, så vi skal naturligvis forbi Bonbonland og aflevere dem i suttetræet 😍
  Og det er da en ekstra bonus, at han kan blive forkælet med is og en gave 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hankatten 👏🏻👏🏻😀
  Det vil være så perfekt at vinde. Min søn har lige smidt sutten, så vi skal naturligvis forbi Bonbonland og aflevere dem i suttetræet 😍
  Og det er da en ekstra bonus, at han kan blive forkælet med is og en gave 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Elisa bak

  Ville være en fantastisk overraskelse til Elton på 3,5år, som lige er blevet storebror.
  Min favorit er rejehoppet. Den ville Elton også elske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy Sanderson

  Favoritten må være rafting-banen – mest fordi det er en forlystelse hvor vi kam være der alle sammen (mog og mine fire børn) og så er der lidt fart over feltet 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra J

  Uha, jeg har ikke været der siden jeg var barn (maange år siden ;-)) Men dengang elskede jeg skilpadden – og er sikker på mine 2 børn også vil synes den er rigtig sjov! Vi vil elske en hyggelig familietur til Bon Bon land. God mandag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lund

  Det kunne være en kanon sjov oplevelse😀. Vi har aldrig været der, men vil vildt gerne besøge BonBon Land og finde vores favorit forlystelse 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min yndlingsforlystelse er klart bæverrafting. Den er både super sjov, og så kan man hygge sig med hinanden samtidig. Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Holmgaard

  Det er mange år siden jeg bar i Bonbonland, så kan ikke rigtig huske forlystelserne, men elsker alt der er vildt! Og ud fra hjemmesiden kan jeg se at Svend Svingarm, Vildsvinet og Cobratårnet alle er ekstreme, så det er nok lige noget for mig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie H

  Det er mange år siden jeg var i Bonbonland, så kan ikke rigtig huske forlystelserne, men jeg elsker alt der er vildt! Og ud fra hjemmesiden kan jeg se at Svend Svingarm, Vildsvinet og Cobratårnet alle er ekstreme, så det er helt sikkert noget for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Svend Svingarm er så toppen!!! Eller i hvert fald da jeg var lille – kunne være sjovt at prøve den igen nu mange år senere! 😛😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Walton

  Herhjemme hitter det at grave efter guld. Selv faren, her bliver helt bidt af det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Min favorit forlystelse er nok vandrotten 🙂 men alle deres forlystelser er jo bare så hyggelige!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Friis-Lise

  Min farvorit er helt klart bæverrafting 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Vi er vilde med Bæver rafting (tror jeg den hedder ) og Rebecca syntes også mågerne var rigtig sjove, selvom hun også var lidt nervøs for at falde ned, da vi var der for to år siden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig nogensinde været i Bonbonland, så jeg har ikke en yndlingsforlystelse, men jeg vil rigtig gerne tage min familie med en tur derhen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Klarskov

  Min yndlingsforlystelse er Svend Svingarm, jeg behøver bare at kigge på den, så fyldes jeg med frygt, forstår simpelthen ikke at nogen tør gå op i den!! Men nyder at observere den fra jorden, ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Drømmepræmie! Min yndlingsforlystelse er river rafting. Det er super fedt ved BonBonLand at alle aldre kan være med i mange af forlystelserne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian A.

  Det må være Bæver-rafting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Rejebanen er favoritten – den kan man altid lige snuppe en ekstra tur i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rune

  Bæverrafting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Svend Svingarm er favoritten herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Min er klart bæverraftingen. Nok mest fordi at man kan sidde mange i den på en gang (og så går den ikke så hurtigt :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Geraldine

  Helt klar Bæverrafting er hitten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kiss

  Vi har altid elsket skildpadden. Den gamle klassiker ! Jeg husker den selv fra da jeg var barn og ville gerne give mine børn den samme oplevelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Vi har et besøg i Bonbonland tilgode endnu, men tillader mig at smide et lod alligevel. Ville elske at kunne invitere min lille familie på overraskelses-tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Har desværre aldrig haft fornøjelsen af en tur i bonbon land. Men vil alligevel rigtig gerne afsted med mand og to børn. Måske det kan kombineres med en tur til Sjælland et par dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari-Louise

  Jeg synes det er svært, var i bonbon land for nogle år siden, da var det meget på børnenes præmisser, dog fik jeg lov at prøve Vildsvinet!! Den var fed 😊 Så skulle det blive en tur derover igen, så ville børnene også skulle vente lidt når de voksne skal prøve de vilde ting😉❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove

  Jeg kender ikke forlystelserne, men når jeg vinder, så skal jeg nok fortælle det ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Ungerne siger Vildsvinet – det er aaaaalt for lang tid siden jeg har været der, så jeg kan desværre ikke huske hvad der er fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kaas

  Desværre er det mange år siden, at jeg sidst har været i BonBon-Land, men Vildsvinet husker jeg tydeligt endnu! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg har kun været der en gang – med min kærestes arbejde – dengang vores ældste var lille. Så jeg fik ikke rigtigt prøvet noget…..
  Men nu ville jeg elske at komme afsted med begge piger og deres far 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette

  Jeg har aldrig været i bonbon land, ihvertfald ikke endnu. Jeg er sikker på at mine piger på 4 og næsten 2 år, vil elske guldgraveri. 🙂
  Jeg krydser fingre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie M

  Åååh det er svært at vælge en favorit men lige i år må det være Rejen, da min 4-årige nevø endelig turde den 😍 han var så sej og vi prøvede den MANGE gange i træk 🎢

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER ER SKET NOGET STORT!