GAMMEL GUCCI KÆRLIGHED SKAL PLEJES...

HER SKAL VI HOLDE SOMMERFERIE!!!

img_7206

INDEHOLDER REKLAME FOR LOCALLIVING.DK

JEG ER LIDT OPPE OG KØRER!

Vi har været i dialog med søde Inge fra LOCALLIVING.DK om et sted vi kunne holde sommerferie med døtrene. Et sted som var noget nyt for os – og ikke var en kæmpe hotelmaskine med all inclusive og vandrutsjebaner. Ikke fordi vi ikke er til den type ferier, men simpelthen fordi jeg gerne ville prøve noget andet. Bare helt ned i gear – lækker natur og tid til at være familie. Og vi skal jo så kører derned selv. Og det glæder jeg mig også mega meget til! faktisk bliver det en mega sej ferie! Der er sket så meget de sidste par måneder, og jeg har brug for at komme HELT ned i tempo. Og det her smukke landsted udenfor Firenze er LIIIIGE hvad vi har brug for – som familie!

img_7209

EN LÆKKER LEJLIGHED MED EGEN TERASSE – HVOR SKØNT SER HER LIGE UD??!!

img_7210

OG ENDNU ET BILLEDE AF INFINITY POOLEN! GLÆDER MIG!!!

JEG FANDT LOCAL LIVING TILFÆLDIGT…

På instagram, og faldt pladask for valgene af husene, og den stemning som der var med olivenlunde, og RO! altså omkring landstederne. Vi har ikke valgt en solo villa helt. Vi har valgt et landsted (RIGONE IN CHIANTI) som har 9 lejligheder. Et landsted som er børnevenligt og hvor der også er god feedback inde på tripadvisor. Jeg har dog også indtrykket af at Inge som har Local Living ikke går på kompromis med de steder hun udbyder. Den her hjemmeside virker til at være en godt gemt hemmelighed. Og jeg er ked af at jeg så råber lidt op om den. MEN MEN MEN de steder de har er skisme fantastiske. Vi har været ret spontane og jeg må indrømme at det er vi ikke så tit når det kommer til ferie – men det er TOP befriende og jeg nyder hvert sekund – og glæder mig MEGA MEGET!!!

img_7208

DRØMME OMGIVELSER PUNKTUM DK!!!

img_7207

OKAY OKAY SIDSTE BILLEDE AF POOL OMRÅDET!

OG NU HAR JEG BRUG FOR JER!!

Send mig jeres bedste kør selv TIPS! send mig gerne overnatningsmuligheder som i har prøvet på vejen derned af. Jeg vil MEGA gerne hører alle jeres tips! MANGE MANGE MANGE TAK!!!

JEG VIL GLÆDE MIG TIL JERES TIPS!

MEGA MANGE TAK PÅ FORHÅND!

6 kommentarer

 • Annette

  Vi har altid kørt fra DK sidst på eftermiddagen, så har vi spist aftensmad på færgen til Tyskland… Gedser/Travemünde så er vores datter blevet puttet når vi er kørt fra færgen… min mand og jeg har skiftes til at kører imens barnet har sovet… der er meget mindre trafik om natten og man slipper for kø. Undgå så vidt muligt at køre for lange trækninger i Italien om lørdagen. Der er altid rigtig meget trafik, da italienere har fri og alle turisterne skal skifte bolig den dag. Toscana er det dejligste sted især ude på landet… i kan godt glæde jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Egegaard

  Ej hvor ser det lækkert ud! 😍 Var selv sådan et sted sidste sommer, 20 min. Fra Firenze. Det var helt fantastisk! Jeg lover med 110%, i kommer helt ned i gear. SÅ skønt! Vi overnattede i Berchtesgaden og det var helt fantastisk. En lille hyggelig by, hvor der også er en masse at se omkring og gode spisesteder 👍🏻 Endnu en bonus er at de sælger billige birkenstock i byen 😄

  Rigtig god ferie når i kommer dertil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Allan.
  Vi har kørt til Italien med børn gennem de sidste 15 år, så kunne nok plapre længe om gode råd mm. Men hvad vil du gerne vide?
  Én ting er godt at huske – tag den tid det tager og de pauser det kræver! Ved ikke om det kun er dig, der kører, eller om I skiftes? Men uanset skal både børn og voksne luftes en gang imellem 🙂
  Lækkerier til byg-selv madpakke og udskåret grønt og frugt i køletaske er altid med os, og kan redde selv den værste krise/køresyge.
  Overraskelser til udpakning på vejen er et kæmpehit! Og gode lydbøger/film/nye pixibøger el lignende er også thumbs up.
  Kan i øvrigt anbefale at købe/låne bogen ‘Links Rechts’, som er en oversigt over overnatningssteder på vejen ned gennem Tyskland mm. Den har vi brugt flere gange, da børnene var mindre. Så kunne man se hvor langt man nåede og ringe og bestille på vejen.
  Vi har nogle gange booket hjemmefra, men så er man afhængig af at trafikken kører og man kører som planlagt.
  Og at tænke over hvor langt man reelt tænker/ønsker at køre på en dag – om man kører en dags tid og så overnatter, eller kører natten igennem, som vi også gjorde tidligere, kan også overvejes. – Så sover ungerne, men jo altså knap så meget for de voksnes vedkommende. (Det er vi blevet for gamle til 🙂 )
  Vi har oftest kørt kl ca 04 en fredag morgen, overnattet lige inde i Italien (der kender vi et superhyggeligt og autentisk alpeby) og har så kørt de sidste 4-6 timer dagen efter – alt efter hvor langt vi har skullet ned.
  Jøsses, det ser helt fantastisk ud, det sted <3
  Kh. Line/lineskydt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det er en virkelig god ide at have egen pude med til børnene. Det var simpelthen det bedste, husker jeg, da jeg var mindre og kørte på ferie med min familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mit bedste tip, er faktisk ikke mit, men min “kørselvpåferieekspert” søsters 😉 Vi overvejer vores første kørselvferie i år, og endda også til en lejlighed fra localliving og jeg spurgte min søster hvad det bedste råd til turen med børn var, vi har en treårig og femårig. Min søster og hendes familie har kørt på ferie de sidste 13 år, så hun måtte være stedet at søge råd. Og det vigtigste hun sagde var: Husk at tage underholdning med til rastepladserne, altså sådan noget så man lige får rørt kroppen, det giver ikke mening at holde pause fra bilturen, hvis man bare sætter sig på en bænk på en rasteplads, der skal lige lidt bevægelse og leg til næste omgang roadtrip. Så derfor har de altid lidt udendørs leg med i bilen, sådan noget der ikke fylder, ringspil, bold, twister mm. Så det er mit bedste råd 😉 Jeg håber at I får en skøn ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Vi kører hvert år, og mit bedste råd er lidt vildt. Kør om natten. Det er seriøst det fedeste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAMMEL GUCCI KÆRLIGHED SKAL PLEJES...