MINI GET AWAY MED HELE FAMILIEN...

EN STAYCATION I BØRNEHØJDE…

img_7945

SPONSORERET AF DE DANSKE SYDHAVSKYSTER

ENDELIG BLEV DET LØRDAG!

Vi var på en staycation I Næstved og Sydsjælland, og dag et gik med voksenting, lækker middag og musik (læs mere om det HER! ) Og lørdagen var dagen hvor døtrene især glædede sig! Dagen stod på BONBONLAND! Og hvor jeg kan huske bonbonland for år tilbage, så glædede jeg mig til at se mine døtres reaktion på stedet. Der er fart over feltet og fest og farver. Jeg er vild med rutsjebaner og vilde karruseller. Jeg bliver et komplet legebarn!

BUT FIRST!

MORGENMAD! Enhver der følger med her, ved at morgenmad er VIGTIGT udover alle grænser for mig. Heldigvis er det også vigtigt for HOTEL VINHUSET, da deres morgenbuffet er lige som den skal være ( i min bog ). En perfekt start på vores eventyr i børnehøjde!

img_7927 img_7833

HEJ BONBONLAND!

Ankommet og lidt oppe at køre hvar døtrene. Vi bestemte os for at gå helt bagerst i parken og prøve derfra. Og det gjorde at vi ikke skulle stå i så lang kø. Det er klart at lørdag jo har mange gæster, dog føltes det fint og uden alt for lang ventetid faktisk. Døtrene prøvede løs og vi spiste frokost på buffet restauranten i parken. Altid dejligt med en masse valgmuligheder – og tarteletter (som jeg tog lidt af naturligvis). Vi fik prøvet en del og favoritten var REJEN (som altid er en fest for os, så simpel men SÅ sjov!) og VIKTOR VANDORM, den nye rutsjebane – som vi ikke havde prøvet før, og som ligger ved REJEN… Der var naturligvis også tid til en is (læs en kop KAFFE TIL MIG) for selvom der ikke var sommer så skal man have is når man har sommerferie! Jeg kan selv huske slikket fra bonbon som en STOR del af min barndom, det er dog ikke helt det samme tilfælde for mine døtre. Derfor er det dejligt at se at vi som voksne kan grine lidt af hundeprutten, for vi kan huske reklamen osv. Men for døtrene var det bar en park fuld af eventyr og sjove figurer som ramte dem lige i børnehøjde! På vej ud røg vi igennem slik/ALTMULIGTbutikken, og fandt bamser med hjem og rygsække. Døtrene havde en fest!

img_7852 img_7848 img_7845 img_7860 img_7859 img_7875 img_7876 img_7878 img_7880

HEJ FANTASTISK BURGER!

Jeg er fan af burger og da jeg så at der lå en burger restaurant i Næstved, skulle den da prøves. BURGER ANARCHY, er et burger sted som gerne vil være noget andet. Og jeg mener ikke på den der irriterende kedelige oppustelige måde. De mener det! Helt ned fra måden de indretter den seje restaurant på, personalet som var OPTUR! (ikke kun for os) OG burgerne som var vilde og voldsomme, og fantastiske og lækre. Jeg havde optur. OG opturen var også hos døtrene som fik byg selv burgere. Hustruen og jeg fik en DEXTER MORGAN burger. Trøffellækkerier OG den lækreste bøf! JEG er fan af Burger Anarchy! OG fan af deres udover fantastiske milkshakes også. Der var ikke plads til den men jeg er glad for at jeg smagte den! Hjem på hovedet i seng derefter for søndagen bød også på eventyr!

img_7904 img_7893 img_7885 img_7888 img_7906 img_7902

MEN SIKKE EN DEJLIG DAG DET HAVDE VÆRET!

SØNDAGEN KOM…

Og efter den dejlige morgenmad (igeeeeen) og vi fik tjekket ud, var vi klar til den sidste dag i vores staycation. Turen gik til GEOCENTER på Møns klint, et sted jeg aldrig har været, men altid har hørt godt om! Vi kom frem og hoppede direkte in i 3D biografen og så den fineste film om dinosaurer og deres liv. I 3D naturligvis! Jeg blev pææænt overrasket over filmen, som var i virkeligt flot kvalitet! Derefter gik vi igennem den seje udstilling som indeholdt en masse viden der var samlet om fossiler og dinosaurer. Derudover kunne man via diverse workshops udfordrer sin kreativitet og opleve en masse derigennem. Vi valgte at begive os ud for at se klinten in real life, og selvom vejret var lidt underligt (læs regnfuldt og fuld af tåge) så begav vi os igennem skoven, på en vej lavet af planker. Vi havde fået en vej at vide af de søde piger i receptionerne, dog gik vi nok lidt forkert. For vi endte dybt inde i skoven i stedet for nede ved vandet. NUVEL næste gang prøver vi den anden vej… Den rigtige vej…

img_7929 img_7940 img_7946 img_7948 img_7953

FROKOSTTID

Vi kom igennem Stege på vej tilbage og bestemte os for at spise sen frokost der. Ved Langelinie ud til lystbådene ligger et lille spisested, som minder mig TOP MEGET om mine sommer ture rundt i Danmark med min far. Hele menuen står i billeder (hvis det giver mening) og portionerne er MEGET store. Døtrene fik fiskefilet og der var rigeligt! Det var dårligt vejr da vi kom igennem der (OGSÅ) MEN jeg kunne snildt forestille mig at sidde udenfor spisestedet og se på bådene og nyde solen imens…

SIDSTE STOP!

På vejen tilbage hoppede vi forbi et sejt udendørs koncept. Labyrintpark. Et KÆMPE areal fyldt med labyrinter og udendørs legeområder – og spil, for hele familien. Vi fik en opgave da vi ankom at vi skulle finde 6 bogstaver i den store labyrint i midten af arealet! Og døtrene var HELT oppe at kører over opgaven. OG vi havde faktisk allesammen en sjov eftermiddag i labyrintens tegn. En dejlig afslutning på en skøn staycation i Sydsjælland.

img_7989 img_7975 img_7971 img_7964 img_7962 img_7960 img_7959 img_7987

OG SIKKE EN WEEKEND!

Tit kan det være svært at finde noget som alle døtre synes er sjovt, og ja nuvel vi bestak dem med is da vi shoppede, MEN de to andre dage var HELT i deres ånd! Og dermed også i vores, da vi nød at hele familien havde en dejlig staycation. OG jeg har optur over Næstved generelt. Stedet som overraskede mig enormt med god shopping (storcenteret nåede vi slet ikke (og Starbucks var lukket…), lækker mad og hyggelige mennesker:) Næstved er en perfekt base at være i og køre ud som vi gjorde det!

For mere info om Det skønne område kan du læse mere HER! og HER!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI GET AWAY MED HELE FAMILIEN...