LORTEFAR VERSION 3835282016398

UNDSKYLD…

img_5417

TAK ALLESAMMEN!

Et kæmpe tak og kram herfra. I var alle fantastiske til at læse med og skrive jeres tanker. OG det betyder meget for mig. HOV jeg snakker naturligvis om mit lortefar indlæg fra igår. OG jeg talte med hustruen. Jeg mærkede at igår gik over min grænse – men samtidig var jeg også stolt over at have bevaret roen mere end jeg normalt gør… Imens vi talte sammen da hun kørte hjem mod os, stod det klart at jeg måtte gå ind og vække hende. Jeg gjorde det ikke kun for min egen skyld men også for hendes. Vi skulle ikke have en Nedern dag, i Knuthenborg. Det ville være for dumt simpelthen. Jeg krammede hende en masse og sagde undskyld. Hun sagde også undskyld og at hun elskede mig. selvom jeg havde været en røv med øre så elskede hun mig. Jeg krammede hende igen.

JEG HAR LÆRT SÅ MEGET AF DET HER!!!

Også selvom jeg måske ser mig selv i samme situation igen. Så har jeg noget med til at stoppe op. Jeg nægter at lade min stolthed tage over igen. Det er simpelthen ikke ok! TAK igen fordi i læser med. Det betyder meget!

🙂 A

6 kommentarer

 • Amanda

  Du bliver simpelthen snart nødt til at stoppe med at kalde dig selv lortefar.☝️😅 Ud fra hvad jeg læser er du rimelig meget det modsatte(selvom jeg godt kan forstå dine følelser). Jeg ved ikke hvor mange gange, min far har sendt mig i seng uden et kram, men han har sendt mig i seng MED et kram mange flere gange. Det er det vigtigste, og grænser skal jo etableres(sagde hende uden børn). Men du virker som en god far, og så længe du er det, skal det nok gå.
  PS. Hurra for selvindsigt og evnen til at sige undskyld. Det lærer børn også meget af. Intet er så skidt, det ikke er godt for noget ✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Amanda, du er sej tak! udfordringen er at man føler sig sådan. ELLER jeg gør 🙂 TAK fordi du skriver dine tanker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria L

  Jeg kommentere normalt aldrig på diverse blogindlæg. Men jeg tror det du har skrevet om, er noget vi forældre kan genkende, alle sammen! Jeg tror noget af det vigtigste i alt det her er, at man erkender at man kan kommer derud igen hvor man ikke bryder som om situationen eller om en selv, men som du selv skriver, at man så har de flere redskaber med i bagagen og at man lærer af det! Jeg synes duber mega sej💪🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Maria hvor er du sej! Jeg skriver disse indlæg primært for at lette hjertet men også for at vi taler om dette emne. Ikke for at hylde at vi er “dårlige”forældre. MEN at vi taler om det, og bliver bedre sammen! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kathrine

  Jeg tror alle forældre havner der, jeg ved i hvert tilfæde, at jeg har sendt mine forældre derud. Og selvom min datter kun er 2, skal hun nok en dag få mig derud også.

  Jeg sidder helt oprigtigt og tænker, at du har håndteret undskyldningen så godt. Og at det er den, din datter lærer af. Af at følelser kan få en til at sige og gøre dumme ting, og at det er svært at undskylde, når man har såret en, men rigtig godt for begge parter, når man får det gjort.

  Kram herfra, lyder som om du godt kan bruge et ekstra, selvom det endte godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   TAAAAK Anne Kathrine! Det betyder meget! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LORTEFAR VERSION 3835282016398