EN SØNDAG MED FE HYGGE (og en konkurrence!!!!)

HEJ JEG HEDDER ALLAN, OG JEG ER NY!

img_4551

I KENDER DET GODT…

Første arbejdsdag. Dagen man både glæder sig til men også frygter. Glæder sig, fordi man ved at fremtiden er usikker og åben. Og frygter, fordi man ved at fremtiden er usikker og åben. Første arbejdsdag. Jeg er startet hos Rosendahl Design Group som VM manager, og i har måske fulgt med ( ellers så læs med HER! ). Igår sad jeg og smilede med tårer i øjnene. Ser i jeg har glædet mig til at starte, dog har 15 år med gode kollegaer været svært at sige farvel til.

MEN MEN MEN…

Idag var så dagen. Jeg må indrømme at jeg var nervøs da jeg kørte på arbejde. Men ikke sådan en “shit jeg ved ikke hvad jeg laver“, eller “hvad nu hvis de ikke kan lide mig“. Men sådan helt klassiske sommerfugle. Hvad er det her for et sted. Vi startede dagen i kantinen hvor en kollega fejrede 10 års jubilæum. Og det gav mig en god start. For det første for – ja hvem kan ikke lide morgenmad hehe. Men seriøst det signal at en holder jubilæum, OG at der er mange der har gjort det i firmaet, gav en god mave fornemmelse. Der i kantinen var der en varme og hyggelig stemning. Der har været intro program hele dagen og jeg har OPTUR over dagen. Jeg synes alle er flinke og med en positiv kasket på. Jeg følte mig enormt godt taget imod!

img_4541

OG HVAD BYDER IMORGEN SÅ PÅ?

Jamen imorgen er så endnu en introdag. OG jeg glæder mig. Derudover vil jeg rocke min gave som jeg fik som “farvel og tak”.

Vil i se hvad det er?

img_4549

HAR I SKIFTET JOB OG KENDER I FØLELSEN?

 

10 kommentarer

 • Anette Ninon

  Tillykke med dit nye job.
  Og ja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   TAK seje Anette! TAK fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg kender det. Havde selv første dag på nyt job i ny branchen i dag. Det var også med sommerfugle i maven og “jeg håber at resten af kollegaerne er lige som dem jeg har mødt” tanker på turen derhen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   KÆMPE TILLYKKE MED NYT JOB HELLE! håber din dag nr 2 har været ok? 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Boellemiss

  Jeg håber snart, at jeg får et nyt og spændende job, så jeg kan få de dersens sommerfugle i maven over det! Stort tillykke med dit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Tak seje! Jeg håber da det samme for dig også!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marc

  Tillykke med jobbet! 🙂
  Kender følelsen og alle de følelser og indtryk, du får og skal tage ind og “placere”. Forestiller mig, du er mega bombet om aftenen. Tager kun et par uger (eller måneder 😜) før det aftager. Når det er sagt, så er det altid mega spændende og fedt med nye udfordringer, så nyd det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Tak seje Marc, jeg nyder hvert sekund. Og er lidt træt hehe 🙂 TAK fordi du læser med! God aften / GODNAT! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacobina

  Jaja føler med dig – men hvad er der i pakken? Jeg sidder og trykket på billedet og tekst, scroller op og ned – intet. HVAD ER DET IIIIII

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAAH! der var en YSL rygsæk i 🙂 VAR MEGET GLAD!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SØNDAG MED FE HYGGE (og en konkurrence!!!!)