NERD ALERT - HUMDAKIN (KONKURRENCE)

OG PLUDSELIG BLEV DØTRENE 8 ÅR

img_2174

TILLYKKE AVA & SMILLA!

Så er døtrene skisme 8 år gammel. Jeg har døtre der er 8 år. Jeg fik en trang til at se på billeder fra den første tid. Den tid der var både kaotisk og også enormt eventyrlig. 1 måned indlagt på neonatal afdelingen på Hillerød Hospital. Små døtre som kom 8 uger før de skulle. Men mere om det en anden gang. Nu sidder jeg og smiler over mine døtre. De 2 små mennesker, jeg ser der med følelser og udtryk er VIDT forskellige. På hver deres fantastiske måde ser de verden. På hver deres måde takler de den. Jeg har flere gange måtte trække vejret en extra gang for ikke at bryde tudende sammen idag. Rørt. Ikke sammensmeltende ps. Jeg er simpelthen så stolt af dem. Jeg elsker dem simpelthen så meget. Og jeg vil altid have et helt specielt bånd til dem da vi startede rejsen sammen som vi gjorde. Billedet ovenfor er et af mine favorit billeder fra tiden vi havde på hospitalet. Faktisk et af mine favorit billeder af dem generelt. Jeg går i seng som en stolt far. Jeg går i seng træt efter at have haft pigerne fra klassen hjemme! Og vi kan konkluderer at NEJ jeg bliver nok aldrig far til 12 piger… MEN sikke en dejlig dag det har været idag! 🙂

HER ER AVA SOM HELT LILLE MINI

img_1779

HER ER SMILLA SOM HELT MINI

img_1836

TILLYKKE AVA & SMILLA!

img_2090

8 kommentarer

 • Cathrine

  Tillykke til jeres 2 store piger!
  Min ældste datter blev også født før tid, og ja det var en helt særlig start på livet, jeg bliver også så rørt hvert eneste år på hendes fødselsdag. Altid så meget kærlighed i dine ord om dine døtre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Seje Cathrine tusind tak for din besked. TAK fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke med jeres skønne store skolepiger:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Tillykke med jeres store piger! Hvor er det nogle skønne billeder! 😍 Min største bliver 15 om et par måneder… 15!?! Godt, jeg var ung, da vi fik hende, haha! 😉 Jeg får også altid den der “ja, for x antal år siden ved denne her tid!” Vi var også indlagt en måned – men hun var syg, ikke for tidligt født. Hun er født om natten, så jeg bliver ekstra sentimental aftenen før, og så omkring kl.19.30 på selve dagen, for der blev hun nød-døbt. Åh, den kærlighed…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Signe sikke en vild historie. Puha de ting vi engang imellem bliver udsat for. TAK fordi du læser med – og ENDNU mere tak fordi du deler din historie. Det betyder meget for mig. Godnat 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Endnu engang er stort tillykke til og med dine 2 smukke 8 årige tøsepiger.
  Jeg forstår til fulde din rørstrømskhed( kan det mon hedde det??)

  Min efternøler kom 6 uger for tidligt og den første uges tid var med hjerte oppe i halsen , om hun nu overlevede og mon hun blev normal….
  Hvert eneste år til hendes fødselsdag fyldes jeg af uendelig taknemmelighed over , at vi fik lov til at beholde hende , ig at hun så ovenikøbet topper den med at være gjort af helt specielt sejt stof gør mig dybt dybt taknemmelig.

  Jeg ELSKER alle mine 4 piger lige højt,dét gør jeg. Men dén hårde og kaotiske start på livet, Louise fik, gør at jeg alligevel har et særligt bånd til lige præcis hende.

  Dejligt I fik fejret de to piger på fornemste vis. Jeg elsker at læse om din kærlighed til dine 4 piger( og din smukke hustru )

  Kh Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Heidi sikke en omgang! Jeg kan absolut sætte mig ind i den tid. Puha! og TAK for roserne! TAK fordi du læser med – OG deler fra jeres liv. Det betyder faktisk meget for mig at det her ikke bare handler om os – men om jer der læser med! TAK! og godnat 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til Smilla og Ava!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NERD ALERT - HUMDAKIN (KONKURRENCE)