SÅ KOM SOLBRILLE TIDEN IGEN!

JAMEN HEJ VERDENS DÅRLIGSTE TIMING!!!

img_2225

FESTLIG SLUTNING PÅ UGEN!!!

Nej det er ikke en start med lækker morgenmad. Desværre. Vores opvaskemaskine er nu afgået komplet ved døden. Den er finito. Og det er jeg også hvis jeg skal vaske op i hånden! Jeg skriver en bøn herinde til jer som kan redde mig fra at vaske op i hånden alt for længe!

#redfartilfirepiger

Nærmest! Hvilken opvaskemaskine har i (hvis i har en?) er i glad for den? Det her er seriøst. Tænk hvis jeg i næste weekend skal vaske op i hånden? (Vi skal holde fødselsdag for de to store næste weekend ps!)

JEG HÅBER I KAN HJÆLPE!

 

 

 

 

28 kommentarer

 • Louise Pedersen

  Miele, er super godt! Vores har holdt i 10 år nu og vasker stadig som en drøm! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Må jeg tjekke ud! 10 år er jo også meget godt klaret altså! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Enhvers mareridt!! Vi har én fra ikea, og den vil jeg ikke anbefale 🙈 I den forrige bolig havde vi Asko Vølund 👍 God weekend (håber i kan slappe af uden at vaske op hele weekenden!) 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   OH NOOOO er den fra ikea dum? Jeg tjekker Asko ud tænker jeg. Det er vigtigt at se de forskellige muligheder! GOD WEEKEND! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Ingen har tid til at stå og vaske op i timer, og sådan er det, når man har en stor dejlig familie.
  Engangsservice indtil ny opvaskemaskine er indstalleret.
  Har en fra Blomberg, ville ønske mig en Miele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHA JAAAA Anette! Jeg er mega enig! kan man få det musselmalet? hahaha 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi P

  Åh nej – der findes bare ikke noget værre end en opvaskemaskine der står af når man er en stor familie 🙄 Vi stod selv i en og derfor gik det STÆRKT med at få fat i en. Vi har en Siemens som vi er super glade for. Den har timer og børnelås – dejligt når man har små pilfingre – og så er den faktisk også lydløs.
  Jeg håber I finder en snarest 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   LYDløs lyder jo som perfektion! Jeg tjekker den ud! GOD WEEKEND! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi har en Siemens som vi er MEGA glade for!! Den er hurtigt, grundig og lydløs!! Og har zeolit hvilket betyder mindre damp i rummet når man åbner den 👍 Lyden betød meget for os da vi har åbent køkken/stue 😉 Så Siemens kan jeg anbefale!! 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Siemens skal da tjekkes ud Louise!! YAY! tak for svar! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vi har en Siemens iQ700 og den er super fed ☺ Vi er især glade for bestikbakken som er øverst og opvasken er faktisk tør når man åbner lågen👍 Der mange fede funktioner i opvaskemaskinen, og man kan tilpasse den individuelle behov,men vi er især glade for home connect funktionen 😉 Og så er det lidt lir at der er lys i opvaskeren når man åbner den🙈 Den er dyr…ja det er den, men den vasker rent og det er tørt når man åbner den og så kan man ikke forlange mere tænker jeg 😃 Pøj pøj med at finde en ny 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Maria jeg tjekker den ud! Jeg synes ikke sko fra gucci er dyre – MEN en opvaskemaskine… UF! hahaha! God weekend 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Vi fik en Siemens fra deres nye Home connect serie – den er vi rigtig glade for. Og min teknik nørd til mand er oppe og køre over at den er koblet til internet og at han modtager en sms når den er færdig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   UUUUH! det lyder sejt! Det tjekker jeg STRAKS ud! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi kjeldgaard

  Hej Allan.
  Uha næst efter vaskemaskinen er opvaskemaskinen da det jeg nødig vil undvære .

  Vi købte for et år siden en Siemens opvaskemaskine. Den er fint indrettet , meget støjsvag , vand og strømbesparende og har et kvikpeogram som vi bruger til hverdag og hele opvasken bliver fint ren.

  Jeg kan ikke huske hvad den kostede, men det var ikke en af de dyreste. Men den som de anbefalede ved Skovsen .

  Den virker upåklageligt .

  Held og lykke i jagten på en ny opvaskemaskine. Imellem tiden må du udstyres med et par kække lyserøde gummihandsker, for at undgå “spülhände” 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHA Heidi, lyserød er jo også vores farve herhjemme i hjemmet! HAHAHA! Tjekker Siemens ud! TAAAAK for svar! OG god weekend! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa, vi har en Asko som vi er super glade for. Først og fremmest er den pæn og se på når den er lukket. Inden i har den en ekstra bakke til bestik, det er vildt smart, har altid hadet disse bestik kurve i nederste bakke. Bakken kan også bruges til riste fra ovnen mm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   UUUUH bakke til riste fra ovne… Det lyder smart! Jeg må tjekke det ud! TAK fordi du skriver en mulighed for os! TAK! og god weekend 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  En Miele med lys i det er perfekt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   UH sådan et spaceship agtigt? Skal jeg tjekke ud! TAK! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Forstår dit problem, næstefter min trlefon er det nok den ting jeg mindst vil undvære😆.
  Min mor og svigermor har altid været vilde med Miehle, men jeg vil alligevel lige slå et slag for min egen opvaskemaskine som er fra Siemens. Den har virket upåklageligt i 9,5 år nu og jeg har seriøst oplevet at få komplimenter over hvor rent og pænt mit service og navnlig mine glas er… Havde aldrig tænkt over det før, men den er virkelig god.
  Miehle er et klassisk valg, men ellers overvej siemens.
  Pøj pøj med opvasken😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Camilla, tænk hvordan JEG ville have det hvis jeg mistedet MIN telefon 🙂 HAHA! Vi har en Siemens nu som vi faktisk har været glade for! TAK fordi du giver dig tid til at svare! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære du 🙂
  AEG! Saves my life every Day! Har haft den maskine jeg har nu i 8 år, vi er 4 fastboende og hver dag + 3-4 teenagere!
  Den vasker rent, skinnende og tørrer helt! Modellen fåes nok ikke længere, men jeg har også AEG i vask/tørretumbler 🙂
  Håber du hurtigt får en hjælper!
  Knus og god weekend..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   JUHUUUU MEtte Jeg tjekker det ud. AEG. MODTAGET!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hovr

  Hej. Vi har også Siemens og er glade for den men ik over the top.

  Kender du ik en god forhandler sf hvidevarer? Vi bor i Ringsted og personligt ville jeg ikke tøve med at gå til Skousen og sige hjæææælp. Jeg ved jeg ville få en kanon hjælp der. Kam i øvrigt anbefale en tur til Ringsted i morgen. i kan besøge Skounsen spørg efter Brian og I kunne også besøge Danmarks eneste outlet by som er et fantastisk sted med masser af lækkerier til dig og familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   UHA Louise! Du har absolut ret! Jeg kunne sagtens tage en tur til ringsted – altid faktisk! Jeg er tosset med Den by. OG tosset med Casanova møbler som også ligger der. Denne weekend har været lidt booket op. MEN mon ikke man skulle tage forbi der en anden gang snart? 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Vi har en Smeg og det kan ikke anbefales! Bevars den er pæn men selvom vi indenfor det første år fik skiftet alle dele i forbindelse med skufferne kører de stadigvæk virkelig dårligt. Har du f.eks. trukket bestik-skuffen 1/4 ud, kan du kun køre den ind igen ved først at trække den helt ud og så kan den komme ind. Virkelig dumt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   ØV og den er med garanti bare mega fin!! 🙁 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ KOM SOLBRILLE TIDEN IGEN!