URBAN GRØNNE PROJEKTER I BØRNEHØJDE!

FAR HAR IKKE TID TIL OS…

Processed with Snapseed.

DET HER INDLÆG ER IKKE NEMT

FOR MIG AT SKRIVE…

Det er som om at det bliver mere virkeligt. Ikke at jeg ikke forstår hvad der sker, men mere fordi det er lidt underligt. Jeg har elsket mit job igennem 15 år hos Group88 men jeg har nyt job fra Maj måned. Wow. Jeg skriver det. Jeg læser det lige igen. I må tro at jeg er skizo. Jeg starter lige fra starten… For noget tid siden blev jeg spurgt at en af mine seje følgere om jeg ikke følte jeg gik glip af noget… Jeg svarede ærligt dengang med et rungende NEJ! (læs evt. indlægget her!) Sådan havde jeg det absolut dengang. Dengang. Vi havde en klar aftale herhjemme om hvordan dagene kørte og døtrene virkede til at min virkelighed var deres virkelighed. Vi sad for lidt siden til en middag hos dejlige venner, hvor jeg hørte sætningen jeg aldrig troede jeg skulle høre. De store døtre var blevet spurgt henkastet hvem der hentede. Hvortil Smilla svarede :

FAR HAR IKKE TID TIL OS!

Vi grinede og lavede jokes med det, dog lå der en sten på mit hjerte. Ser i, jeg ved at jeg ikke har været så meget hjemme. Jeg ved at jeg rejser meget. Det har ligesom været et vilkår ved mit job. MEN jeg har altid forsøgt at være til stede når jeg så var hjemme… Den sætning gjorde noget ved mig. Jeg havde det forfærdeligt. NUVEL måske ville de hade at have mig mere hjemme, måske ikke. Midt i alt det her kom der nyheden om et job min vej. Det var en svær beslutning at søge dette da jeg jo var glad for mit arbejde… Men med et venligt vink med en vognstang gjorde at jeg alligevel søgte jobbet. Og efter et ansættelses forløb med samtaler og tests, endte jeg med at få jobbet! Det er et job som ligger 20 minutter væk fra vores hjem. Det er et job som gør at jeg kan være FAR som jeg gerne vil være. Det er et job som gør at jeg kan være den MAND/HUSBOND som jeg gerne vil være. Det er et job som udfordrer mig, OG gør at jeg kan nørde på ny. MEN det betyder jo så også at min job identitet som VM MANAGER for Group 88 er slut. Jeg skal finde en ny arbejdsidentitet frem. Jeg skal vel opbygge den som man siger? Jeg har lige dele panik, dog også glæde og sommerfugle.

MEN MEN MEN…

Det at forlade mit arbejde bringer en sorg med mig også. Det lyder måske dumt for nogen, men den her arbejds familie som group 88 er for mig betyder enormt meget for mig. Jeg sidder ærligt med tårer i øjnene som jeg skriver dette (#nutuderfarigen). Jeg har været igennem sorger og glæder. Opture og nedture. Det her er mennesker som jeg har været meget sammen med. Jeg ser dem ærligt som min anden familie. Sådan helt ærligt. Jeg er vokset op i det her firma, og jeg vil altid være taknemmelig for hvad jeg tager med der fra. Jeg vil nok se tilbage på alle de år, med stolthed og glædes smil. Shit de er dejlige. MEN shit jeg glæder mig til fremtiden. Jeg glæder mig til at blive udfordret og til at prøve nye kreative veje. Jeg glæder mig til at være en ligevægtig bærende del i forælderskabet herhjemme (også selvom hustruen nu får grå hår af mig garanteret haha). Min arbejdsdag får et andet udtryk, dog er sko jo stadig min passion, og jeg vil snige mig ind på mit arbejde. Korrektion, snart gamle arbejde, og tage billeder og nørde.

img_3572

HER SKAL JEG ARBEJDE HVER DAG!

Fra 1. Maj starter jeg hos Rosendahl Design Group, som VM MANAGER og jeg glæder mig.

TAK!

Fordi i læser med. OG TAK hvis i fortsætter med at følge min vej 🙂

mange kram (nuvel med tårer lige nu)

fra

Allan

54 kommentarer

 • Maria

  Sikke et mod at træffe sådan en beslutning! SEJT! BEUNDRINGSVÆRDIGT! Alt det bedste til jeres familie som er skøn at følge på sidelinjen 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   TAAAAAK maria! puha sommerfugle punktum dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære seje ven.
  Du efterlod også en tårer i øjenkrogen hos mig. Jeg synes du er så inspirerende og frisk – jeg er sikkert på du bliver fantastisk i dit nye spændende job, og dine piger vil klappe i hænderne over at have endnu mere tid med far. Husk på én ting. Du har ikke taget tiden fra dem fordi du ikke ønskede at være sammen med familien – men fordi du har været pligtopfyldende. De indtryk du har efterladt hos mig er at du gerne vil tilbringe hvert ledige øjeblik med dem du holder af og jeg har tit siddet bag skærmen og tænkt hvor sejt det er du rejser afsted for at få kvalitetstid med pigerne. Hvilken lille pige der bare havde dig som far 👏🏼 stort tillykke og al held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   sejste Trine, så tuder jeg lidt igen! (ja følelserne er lidt udenpå tøjet!!) TAK! for din fine kommentar – det betyder mere end du tror! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Sejt gået! Tillykke og kondolerer. Hvis det føltes rigtig i hjertet så skal alt andet nok falde på plads

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Betina! TAK! jeg både smiler og griner lidt! haha. tak fordi du støtter op! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Plough

  Allan : alting har sin tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Birgit kæmpe kram fra tude far til dig! KRAM!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt – tillykke med beslutningen! Jo mer far, jo bedre 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jeg er meget enig A! Jeg håber jeg kan finde ud af det! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Tillykke med beslutningen! Jeg håber, at du vil finde ud af, at arbejdslivet også kan være fantastisk andre steder. Og med et skift giver det dig en oplagt mulighed for at “redefinere” hvordan balancen mellem den arbejdende og ikke arbejdende del af dit liv skal være. Er sikker på at det bliver godt for alle. Selvom jeg er sikker på at døtrene ikke lagde helt så meget mening bag ordene som du gjorde, så er det aldrig skidt at tage “hverdagen” op til genovervejelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Lene tak for din besked! Jeg er enig, jeg er sikker på at en sådan sætning kan komme igen. MEN jeg tog mit arbejdsliv til overvejelse. Håber på det bedste! TAK fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft hvor er du god! Tro mig, det blir din bedste beslutning! Jeg trak valget om at tage 4 mdrs orlov, efter fuldtidsjob plus transport på 52-55 timer om ugen.

  Nu føler jeg at jeg kan være der for mine 4 børn og min kone.

  You rule!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   JUKAS DU ROCKER!!!! jeg har dyb respekt for dit valg. OG dine timer om ugen kan nu bruges på at nyde hvert sekund som far. GØR DET! NYD DET! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Tillykke med dit nye job 🙂
  Jeg ser nu dig som en meget nærværende far (selvom jeg slet ikke kender dig 😉 ), men det er bare det billede jeg har fået. Wow for et overskud, at du ofte hygger dig med alle 4 piger på en gang <3
  Herhjemme arbejder min mand også meget og bruger 2 timer om dagen på transport, så det er mig, der står for at aflevere og hente hver dag!! Og min ældste datter har også spurgt sin far, hvorfor han "altid ikke" kommer og henter, og det gjorde også ondt. Til gengæld er al elektronik slukket, når han kommer hjem, han putter hver aften og står op med begge piger 5.30 hver morgen for at få al den tid med dem, han kan!
  Ville da ønske, at han var mere hjemme, men pengene skal jo tjenes og både min mand og jeg har også en identitet via arbejdet (ligesom du har 🙂 ), men vi gør det bedste vi kan <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Kristine, jeg forstår så meget hvor i er henne! Vi var heldige at jeg havde mulighed for job skifte. Jeg er lidt overrasket stadig over hvor heldig jeg har været! Timings guden tilsmilede mig denne gang. Jeg sender god energi jeres vej! I ER SEJE! få det bedste ud af hvert sekund! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Man fortryder ikke den (ekstra) tid man tager med sit barn/sine børn, men den tid man IKKE tager sig! Så det lyder som den helt rigtige beslutning lige nu……tiden til noget anden kan altid vende tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette West

  Bare det at stoppe op og reflektere over “livet”, er SÅ sundt. Tillykke med dit nye job, dit nye eventyr med både familie og arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Sejeste Mette TUSIND TAK! tak fordi du læser med og tak for lykønskningerne! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sejt, godt gået af dig. Den beslutning tog min mand sidste år, det har virkelig været godt for alle 3 børn og vores ægteskab. Håber det samme bliver tilfældet for jer. Pøj pøj med det hele.
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Tak fordi du læser med Rikke! Vi krydser fingre herfra 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg synes det er kanon sejt og modigt af dig 🙂 Og jeg kan godt forstå, at det har været et kæmpe skridt, og formentligt er mega angstprovokerende, men det er et valgt du aldrig vil kunne fortryde, du vil aldrig fortryde, at du valgte at prioriterer dine skønne piger frem for dit arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jeg er faktisk så heldig at jeg både vælger familie til – OG får et spændende nyt arbejde! Hvor heldig kan jeg være 😉 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Stort tillykke med dit nye job. Du virker som en helt fantastisk og skide sej far, og jeg elsker og følge med på side linjen, alt helt og lykke i dit nye job. Louise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Louise hvor er du sej. TAK fordi du følger med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hendederjulie

  Personligt varer det her blot indlæg mit hjerte. Jeg voksede selv op uden en far, fordi han prioriterede arbejdet højere/vigtigere /ikke indså hvsd han gik glip af. Nuvel vi ville ikke have kunnet levet det liv som gjorde, hvis det ikke var for min far. Men jeg ville 20 gange hellere have levet ‘fattigere’ økonomisk end fattig på kærlighed og faderrolle. Det er så vigtig en del i et barns liv, at faderen er der både mentalt og fysisk. Og det er det valg du har truffet nu, ved at ændrer din job situation. Selvom det er hårdt – så synes jeg det er så fedt! Og jeg ved at dine børn om 10-15 år, vil se tilbage og være taknemmelig. Keep going, du har al respekt fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Julie, jeg smiler men har ondt i maven! TUSIND tak for din kommentar – den giver mig noget at tænke over, dog føler jeg endnu mere at jeg har truffet den rigtige beslutning! TAK! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hvor skønt med nye udfordringer, og Rosendahl er fyldt med skønne mennesker. Arbejder selv i Imerco og har flere gange været der til udstillinger (de er super dygtige til at få det hele til at se pænt ud – ligesom dig!!)
  Håber du kommer på besøg i Imerco og frisker vores Rosendahl lidt op (det kunne vi godt trængr til!!) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   LÆRKE! tak for din besked – vi ses da med garanti derude! Glæder mig 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke søde Allan. Jeg er ikke i tvivl om, at du er verdens bedste far for dine piger – men hvor er det dog dejligt, at du kan få lov til at få endnu mere af den dér forfærdeligt dyrebare til med dem! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Cecilie du er så sej! og du har ret. Pludselig er vi gamle og har misset tiden med ungerne – imens de stadig synes vores selskab var godt… 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et svar at få – kan virkelig godt forstå den har ramt som en knytnæve. Man gør jo alt for at få verden til at hænge sammen for sine børn, men sandheden kommer indimellem uventet.

  Stort tillykke med det nye job! Fedt at du kan arbejde så tæt på fremover, og dermed også få mere tid.

  Ønsker dig og familien det allerbedste med det nye liv 🖤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Tak Sarah! Det er mega win/win som jeg ser det. Det skal nok blive godt både for familien – og for mig 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Puha.. der fik jeg også en kæmpe klump i halsen! Sådan en kommentar, går lige ind undrer huden på en.. 🙁 men sejt at du tager det til efterretning. Held og lykke med det nye job. Det skal nok blive godt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Julie du er alt for sød! TAK fordi du læser med! Det skal nok blive godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke med jobbet Allan og med valget! Du kan altid vende tilbage til den anden branche og levevej igen, når ungerne er større. Men at være der for pigerne lige nu og i den alder og den familiesituation i har lige nu, det valg fik du et bette vink om og du mærkede efter i maven. Og sprang! Sådan spændt på at følge det nye liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Mette du har ret. Jeg glæder mig til fremtiden! SHIT det bliver spændende! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jana

  Hi Allan,
  We are colleagues for a while and I know a little about you and but I know a lot about your passion for your work, so I can imagine how must pains you to leave.
  But the reason is just the most sweet and most beautiful. I am sure you will kick*** in your new job, I am absolutely an admirer of your hard work and your creative, so inspiring to me. I wish you good luck in your new journey, I will keep following your adventrures on insta and face. Thanks for being always kind and a good colleague to me! Hugs

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   JANA!!! I will miss working with you. YOU are an airport ROCKSTAR! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke Allan! A brave- but rewarding, I am sure- decision! All the best wishes to you and your family!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   TAK CELENA!!! du er altid sådan en støtte! TAK! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Held og lykke med det nye job 😊
  Forstår godt både din sorg og din glæde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   tak camilla! Tak fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det nye job 🙂 jeg er sikker på det bliver godt for dig og din familie. Og jeg bliver ved med at følge med lige meget hvor du arbejder 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   TINA tak! jeg er glad for du følger med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  STORT RESPEKT for din/Jeres beslutning! De tbliver I alle 6 SÅ glade for 💕 Du får jo stadig et super spændende og udfordrende arbejde og vil stadig været ‘andet end far’. Jeg/vi har selv lige trukket stikket, arbejder i samme branche som dig og ville have det skulle lykkedes. Det har der bestemt også altid gjort, min mand har altid fået jobbet til at gå op med at hente hver dag – og egentlig syntes jeg ikke jeg gik glip af noget, indtil den dag på skolen hvor jeg spørger efter min søn. Hans engelsk lærer kigger på mig og spørger hvilken relation jeg har til ham, siden jeg henter, jeg blev helt paf og kunne kun lige frenstamme ‘øhhh hans mor’. Så nu arbejder jeg 30 timer OG henter hver dag og er hjemme FØR kl. 18.30 og jeg ELSKER det!! Troede aldrig det skulle overgå mig, men puha syntes pludselig tiden blir knap og snart skal den yngste også i skole,så nyder tiden med dem 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   WOW Louise!!! jeg sidder med en klump i halsen. Jeg har også været månedens gæst i børnehaven og på skolen. Jeg glæder mig til at være mere til stede. OG være der mere for hustruen! Og JA jeg er mega heldig at det nye job også bliver mega spændende! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  For filan Allan! Hvor er du bare skidehamrendeorn’ligsygtpissesej 🙌🏼❤ Sikke en beslutning at tage og sikke en drejning – men sikke en ro og tryghed det (forhåbentlig) giver dine piger og jeres familie generelt! Wauw! Får lyst til at rykke på nogle ting…. for de der små ‘kærlige puf’ hører vi også fra vores. Du og I er virkelig gode 🙏🏼 held og lykke med det hele! Kh. Line/lineskydt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   puha LINE!!!! tak fordi du læser med herinde (også 🙂 ) Det hele passede ligesom sammen. Jeg glæder mig! GOD PÅSKE!!! A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Wow….hvor vildt, men kan godt huske vi har snakket om det før 😉Dejligt at høre og glæder mig til at følge det nye spændende 1 maj 👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   SEJE annemette TAK 🙂 GOD PÅSKE! 😉 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh tusind tillykke, hvor er det sejt mand! Kan godt forstå det må være svært at sige farvel til et job, du er så glad for. Men forandring fryder. Og jeg er sikker på du bliver den sejeste VM Manager og kollega hos Rosendahl 😀

  Du har virkelig det fedeste humør, som smitter helt gennem skærmen! Keep up the good work.

  Ps. Jeg ELSKER dine insta-snaps!

  Pøj pøj med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Mille hvor er du skide sej!TAAAAK! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

URBAN GRØNNE PROJEKTER I BØRNEHØJDE!