HUSK AT VÆRE KÆRESTER!

#NUTUDERFARIGEN

images

FAR VI VIL GERNE HØRE DEN

DER SANG FRA TROLLS…

Smilla var meget bestemt. Vi hørte musik i mens de skulle bade. Det er hyggeligt og vi nyder at synge og danse og være fjollede. Jeg ledte efter Justin Timberlake på spotify og et album kom op som jeg ikke anede denne talentfulde mand havde lavet. Der findes en film der hedder The Book Of Love. Jeg startede musikken. Og stoppede op. Først fordi det er instrumentalt. Dog bliver jeg enormt bevæget af de numre der er. Måske er jeg bare et sted idag hvor jeg er en tude far ( #nutuderfarigen )MEN der er altså et eller andet fantastisk ved det her soundtrack som jeg har gået og lyttet til siden jeg sad i fem minutter og tudede på badeværelses gulvet imens døtrene badede… Jeg var nød til at søge mere ind på hvad det her handlede om. Hvor var musikken til?

Så fandt jeg den her video på youtube…

Og til sidst traileren til hvad der godt kunne være en tude film også..

HVAD SYNES I OM MUSIKKEN –

KENDTE I TIL DET HER PROJEKT?

4 kommentarer

 • Sanne Rousau

  Ok – You Got me!!! Tuder efter at have set traileren. Tør slet ikke lytte til musikken 😧 Og måske bliver det ikke bedre fordi jeg har oplevet mig selv være #lortemor volume Gud-ved-hvilken-gang her til aften! (Alene hjemme med to under 2,5 år der nægtede at falde til ro). Christ altså! Jeg tyller min kæmpe Bailey og drøner i seng og putter mig tæt ind til min datter …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle e

  Og så er de også gift!!! (Altså Justin Timberlake og Jessica Biel)! Fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hahaha ja det er et super fint partnerskab! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK AT VÆRE KÆRESTER!