DISNEYLAND PARIS! DE TRE MUSKETERER PÅ TUR!

LORTEFAR VERSION 3835282016397

img_3181

SÅ ER VI HER IGEN…

En morgen fra helvede. Og problemet er ikke døtrene. Problemet er mig. Yep helt og aldeles! Min hustru kom tidlig hjem fra arbejdet grundet sygdom, og det var liiige før at jeg skulle op. Jeg tænkte (tidsoptimist som jeg jo er!!!) jeg kan lige tage et kvarter til.  Det blev så en time. Og af en eller anden årsag så var det bare en toxic cocktail idag. Døtrene var trætte og ovre morgenen før den overholder begyndte! Shit mand!

DØTRENE GAD INGETING…

Og det gad jeg skisme heller ikke. Jeg kastede om mig med “ingen fredags slik” hvis i ikke gør som jeg siger stemning til de store. Jeg har simpelthen så dårlig en smag i munden nu i toget på vej mod jobbet… Fuck mand en lorte morgen!

DET ENESTE GODE…

Er dog at vi allesammen skal mødes og spise aftensmad på TGI FRIDAYS i aften. Og morfar kommer også! Jeg glæder mig til at spise der med hele familien – det er simpelthen så lang tid siden jeg har været der!

EJ OGSÅ KRAMMEDE JEG DEM EXTRA MEGET OG SAGDE UNDSKYLD!

Og Smilla sagde smilende at man jo skulle huske at en dårlig morgen ikke behøvede at betyde en dårlig dag. Shit den lille frøken er dejlig altså 🙂

3 kommentarer

 • Anja

  Der er vi altså alle sammen i ny og næ. Altså som lorteforældre. Vi er jo bare mennesker! vi stiller så vanvittige høje krav til os selv som forældre, mig selv inklusive…..og ind imellem fejler vi altså også bare. Man må sige undskyld til ungerne, give dem en ekstra krammer og så lade være med at være så hård ved sig selv. Er sikker på dine piger har verdens bedste far☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Lyder præcist som min morgen. Bortset fra, jeg aldrig nåede selverkendelsen, før barnet var afleveret. Og så sidder man her og har lyst til at tage tilbage og hente ham og holde fri og overkompensere for at være totalt røvhulsforældre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en sød kommentar fra din datter!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DISNEYLAND PARIS! DE TRE MUSKETERER PÅ TUR!