VINDEREN ER...

LORTEFAR VERSION 3835282016396

img_2335

JAMEN HERE WE GO AGAIN!

Lortefar er tilbage i fuld flor. OG faktisk ærligt ikke som jeg plejer. Der var ikke råbe far. Der var ikke attitude…

JEG KUNNE IKKE OVERSKUE MINE DØTRE…

Jeg får en helt dårlig smag i munden. I ved den der følelse (lad mig ikke være alene med den følelse please!!) hvor man ikke kan få den i seng hurtigt nok! Tanken om roen efter de er puttet. Harry Potter bogen som man ikke læste nok af til de store døtre – jeg kunne ikke overskue at være forælder idag. SHIT! det er vildt at sætte ord på herinde – og jeg bliver måske haglet ned – MEN jeg håber da også at det her er et forum hvor man kan være ærlig. I må også godt være ærlige!

JEG OVERVEJEDE OM DET VAR UHØFLIGT

AT GÅ PÅ LOKUM IMENS DE SPISTE!

HAHA jeg sidder og griner imens jeg skriver det her. Jeg mener helt seriøst den her følelse har jeg skisme ikke særligt tit. Måske er det fordi jeg skal rejse til stockholm idag at jeg er lidt ude af trit med realiteten som forælder. Måske har man bare sådanne dage – også selvom man elsker sine døtre. Jeg tror de kunne mærke at jeg ikke var til så meget fest og farver idag så selv Noomi (som for tiden tester grænser UDOVER alle tænkelige tidspunkter) var fuldstændig medgørlig.

HJÆLP MIG KÆRE JER HERINDE!

ER JEG ALENE?

 

Måske jeg bare skulle bruge lidt tid på online gambling for at fjerne fokus på hvor stor en lortefar jeg føler mig! Nu hvor jeg har mulighed for at bruge denne bet365 bonuskode 

Samarbejde

4 kommentarer

 • Kristina

  Hvor er det bare et befriende og meget oprigtig skriv. Jeg har en datter på 4, som er skøn og fantastisk. Men hvor jeg kender din følelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   High five Kristina! Tak for din kommentar – go TAK fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet over dit skriv . For det tror jeg, der er rigtig mange forældre , som kan genkende. Hvis du vidste hvor jeg synes det kunne være en befrielse at gå alene i Føtex efter spisetid…… og nyde at ingen af ungerne var med. Jeg har sgu også gemt mig på toilettet af og til…. ikke fordi jeg skulle på toilet men for pokker fordi beg trængte sådan til at være HELT alene.

  Jeg har mere en 10 gange drømt mig på hen på et hotelværelse , for at være. ALENE! Man er aldrig alene , når man har (4)børn…. og indimellem rammer man altså muren. Jeg gør ihvertfald – OGSÅ selvom jeg kun har er enkelt hjemmeboende barn herhjemme nu. Indimellem orker jeg bare ikke , når der bliver kaldt “mooooaaar” kom lige….. og får sådan lidt spidst sendt et svar retur med ordene ” kald mig for pokker Olga ” eller noget andet , bare en gang imellem 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHAHAHA heidi! Du er sej. Og for min skyld må du godt blive kaldt OLGA engang imellem 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN ER...