#NUTUDERFARIGEN

FREDAG PÅ EN TIRSDAG!

img_3235

image

VI FEJREDE FREDAG TIDLIGT I TIRSDAGS!

Hele familien og Morfar valgte den “nemme” aftensmad løsning Tirsdag aften. Og vi valgte TGI FRIDAYS inde ved storkespringvandet. Jeg arbejdede lidt sent og mødtes med dem allesammen, og jeg var vild med at vi havde valgt netop tirsdagen, da hustruen havde haft nattevagt og fortjente en “night off” fra madlavning og bare kunne hygge sig med os allesammen! Jeg kender TGI FRIDAYS fra andre skandinaviske byer og har altid lidt set stedet som en voksen restaurant, hvor jeg har nydt måltider selv på mine arbejdsrejser. Det sted man gik hen med kammeraterne og spiste burgere og drak bajer. MEN jeg må vende på en tallerken, vi ankom til børnemenuer med tegneblok og fantastiske Nicki som hjalp os hele aftenen med en sprudlende og venlig service.

img_3225

img_3246

WHAT TO EAT?

Jeg gennemgik det store menukort, imens døtrene kiggede og tænkte over hvad de ville spise. Jeg spurgte Nicki hvilken burger hun synes var bedst og valget faldt på en Italian burger. Døtrene havde deres menu klar og vi valgte at bestille en jordbær milkshake til deling. Den blev så mere eller mindre delt af døtrene – MEN den var himmelsk lækker! (det jeg smagte af den… note to self – køb flere milkshakes haha). Vi bestilte lidt snacks udover hovedretterne! Hustruen fik spareribs – svigerfar fik burger med pulled pork. Alle var glade! MUMS for en hyggelig stemning og lækker mad 🙂

img_3231

img_3244

img_3242

TO DESSERT OR NOT TO DESSERT?

Jeg vil indrømme at jeg ikke kunne spise op. Det gør jeg normalt. Men der var så meget mad – og det var lækkert! Der var en stemning som tillod børn (og deres larm, lad os være enige) os voksne og bare et super hyggeligt afslappet måltid mad. Døtrene fik børne is dessert og alle var glade (ok jeg drak en kaffe). Da det var en skoleaften kunne vi ikke blive mega sent – omend vi havde lyst til det. Inden vi forlod TGI FRIDAYS hoppede jeg ovenpå for at tage billeder af alle siddepladserne der var deroppe også! Hvis vi er i nærheden hopper vi da forbi i påskeferien, et perfekt sted med højt til loftet. Og så skal jeg have milkshake (min egen) og dessert (min egen)!

img_3245

img_3249

img_3247

DET STOPPER IKKE HER!

TGI FRIDAYS vil gerne begave en af jer med en aften for dig og en veninde/kæreste/kammerat. 2 x burgere (prøv italien hvis du spørger mig) og 2 x cocktails. Alt du skal gøre er at skrive hvilken burger du ville vælge og HVEM du vil dele den med? Se menuen HER!

VINDEREN FINDES OM EN UGE FREDAG D 7/4 KL 22:30!

20 kommentarer

 • Mie

  Jeg ville helt klart vælge deres cheeseburger og tage min datter med så vi kunne få en tøsedate som hun elsker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MODTAGET MIE! det lyder da som en TOP hyggelig tøsedate! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg ville vælge deres bacon/cheeseburger og dele med min gode veninde, som jeg desværre ser alt for lidt i en travl hverdag mad børn og arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MODTAGET KARINA! det er vigtigt at huske sine nære! Især med burger hygge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina N

  Jeg vil helt klart vælge en Jack Daniels burger og introducere den til min mand. Da jeg var et halvt år på Filippinerne og han sad hjemme i vinterkolde Danmark fik jeg om fredagen burger og ad libitum mojito på TGIF og det har han hørt lidt for meget om, til ikke selv at få fornøjelsen 😉

  Det ville nok blive en aften ude for mor og far medmindre vores datter Augusta ser billedet af ovenstående milkshake for så insisterer hun nok, som kun en 21 mdr gammel pige, kan! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MODTAGET CARINA! lyder som en fest! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winni

  En cheeseburger. Ville tage min mand under armen ogholde en aften børnefri 😊 Men tak for tippet vil prøve TGI fridag MED ungerne næste gang – mangler altid et godt sted til frokost når vi er i centrum og ender tit på Mc Donalds 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHA winni! MODTAGET! vi ender også der. Men for lidt flere penge kan man jo ligeså godt være et hyggeligt sted! Børnemenuerne er virkeligt lækre! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine T

  Jeg vil da helt klart prøve en italian – på opfordring fra dig☺ Den skal deles med min kære søster, som jeg desværre ser alt for sjældent da hun bor helt i København og jeg i Randers. Men slut maj skal jeg besøge hende og det ville jo være oplagt med en tur på TGIF 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MODTAGET KATRINE! søster tid er vigtigt! Håber i kan mødes til en burger 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville smage southwest jalepenos sammen med min kæreste. Vi kunne godt bruge en aften ude, har en søn på 4 mdr så det vil være en god anledning til at komme lidt mere ud😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MODTAGET SIGNE! og tillykke med jeres søn! Sikke en fantastisk tid – men hvor er det optur hvis jeg kan hjælpe med en kæresteaften! vi krydser fingre 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg vil vælge en Italian burger for ja den lyder da mega lækker 😀 Jeg vil tage derind med min mand som helt sikkert vil elske en Cowboy tripple burger, den er lige ham. Vi trænger til en aften ude, men jeg tror faktisk jeg vil hive ungerne med derind for min datter har lige proklameret at hun ELSKER burgere, så hun og lillebror skal da med os <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MODTAGET MAJKEN! jeg havde optur over italian burgeren!! WOW! held & lykke :)A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pipina

  Årh, kong fu burgeren virker da alt for sej! Det er en vild kombination, som bare virker for lækker. Jeg ville helt klart dele den med min kæreste, da vi trænger til at komme lidt ud at spise sammen. Vi har lige væretinde i en lettere presset periode, da vi skulle til at vælge, hvilke kandidater vi skal starte på til september. Det skal da fejres med burger! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MODTAGET PIPINA! kæreste tid er MEGA vigtigt! held & lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville vælge en Jack Daniel’s og ville tage min kæreste med. Nu har han hørt mig snakke så meget om det, da jeg var der sidst med en veninde 🙂 Jeg har dog ikke prøvet deres milkshakes, så det kunne jeg også godt tænke mig at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MODTAGET! Christina i skal tjekke milkshakesne ud! De er SUBLIME!!! 😉 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Linder Hansen

  Jeg ville vælge bacon/cheese bruger og dele den med min dejlige kæreste som ELSKER TGI Fridays! Krydser fingre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MODTAGET SIMONE! Cheese/bacon burger ved man skisme også hvad er! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#NUTUDERFARIGEN