DRØMMERI! SOV GODT - SOV BEDRE?

LAD OS FEJRE KÆRLIGHEDEN! (Jane Kønig Konkurrence)

img_0520

image

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET! KÆMPE TILLYKKE TIL METTE WEST!

Jeg kontakter dig for mere info Mette, og endnu engang tillykke! Fejr kærligheden

🙂

A

FEBRUAR ER VALENTINS MÅNED!

Og hvor jeg føler jeg er god til at huske at købe små gaver og have blomster med hjem så ved jeg at andre IKKE er det. Jeg har kammerater som giver fødselsdagsgaver og kæresterne bliver mistroiske når de kommer hjem med blomster 🙂 Sådan er det som sagt ikke herhjemme! Synes jeg selv.

Idag var jeg forbi en blomster butik i københavn for at købe blomster til min ansatte som fylder 30 imorgen. Der var en anden fin buket også og jeg valgte at købe den med hjem til hustruen. Jeg har desuden haft en lille Jane Kønig box liggende og vente til det helt rigtige tidspunkt. Den skulle ikke være til en mærkedag, den skulle være til en da hvor jeg ville fejre kærligheden til min hustru. En dag hvor jeg ville fejre at hun er min. For det forstår jeg stadig ikke altid.

img_0518

DET ER IKKE NEMT ALTID AT HUSKE KÆRLIGHEDEN…

Det er ikke altid nemt at huske hinanden. Men idag inden hun stak af mod arbejdet (hvor hun stadig er PS) ja så fik hun både blomster og gave! Jeg er vild med at begave min hustru. Hvis jeg kunne ville hun få en gave hver dag. Ikke hele verden eller en ø. Men sådanne små hyggelige gaver 🙂 Hun blev vildt glad for halskæden som var inde i boksen. Jeg havde valgt et LOVETAG med et hjerte, og et lille diamant vedhæng sammen med. Ikke et bogstav men et hjerte. Jeg synes Jane Kønigs design er så ikoniske og fine. Det varmer og er diskret og det lille diamant vedhæng gjorde lidt extra selvom jeg absolut også synes at selve LOVETAG er fint alene.

img_0517

JEG SYNES VI SKAL FEJRER KÆRLIGHEDEN MERE!

Jeg synes vi skal huske kærligheden mere. OGSÅ selvom dagligdagen er hektisk og logistik lorte agtig. For bare et lille extra kys, eller kram. Eller en lille dans i køkkenet hvor børnene også ender med at komme og danse med er et smil og varme for mig. At kunne overraske hustruen når hun mindst forventer det på en grå og kold fredag. Med en buket blomster som giver håb om at forår er på vej (måske)! OG jeg vil stadig give high five hvis man bruger en kærligheds tradition som Valentines Day til at fejrer kærligheden OGSÅ. Jeg er ligeglad hvor meget i gør det – jeg vil bare gerne vide HVORDAN! og den leder til det næste fantastiske mulighed for alle jer dejlige mennesker som læser med herinde!

JANE KØNIG

LOVETAG VALENTINS KONKURRENCE!!!

OG DET HER BLIVER EN FEST!

Sejeste Jane Kønig vil gerne udlodde et valgfrit forgyldt LOVETAG samt en 42 cm kæde til EN HELDIG VINDER!

DET ENESTE DU SKAL GØRE ER:

 • At Følge min blog herinde! (så bliver jeg så glad altså!)

 • At fortælle hvilken forgyldt version du ønsker at give væk! (få inspiration HER!)

 • OG fortælle Hvordan i fejrer kærligheden hjemme hos jer!

VINDEREN FINDES SØNDAG D 5/2 KL 22!

img_0514

 

102 kommentarer

 • Majken

  Jeg vil forkæle min datter Stella på snart 4 år med en forgyldt 42 cm halskæde. Jeg har den selv i sølv med bogstaverne D, A, S og et hjerte. Hun leger altid med min og fortæller mig altid at A er for Arthur (lillebror), D er for far (David), S for Stella og hjertet fordi vi elsker hinanden men samtidig symboliserer babyen som kom mellem Stella og Arthur desværre kun 17 uger gammel. Hvis hun skal have en vil hun måske også påskønne et M for mor <3
  Vi fejrer for sjældent kærligheden herhjemme, men vi prøver at huske hinanden hver dag og lærer vores børn at kys og kram er det fedeste i hele verden.
  Hvert år på vores bryllupsdag, 12 år om lidt, får jeg en buket magen til min brudebuket og han er faktisk rigtig god til at købe blomster og den gode kaffe fra emmerys <3
  Ihh det er et dejligt indlæg det her, lad os fejre kærligheden noget mere. TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Majken, jeg bliver sgu rørt over det du skriver! Det gør mig ondt med baby! Men gør mig varm om hjertet alt det andet du skriver! Held & Lykke med konkurrencen! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette West

  “At fejrer kærligheden” sætter refleksionerne igang sådan en fredag aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jeg synes vi glemmer at fejrer! Hvad reflekterer du? 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åååååh. er alt for dårlig til at få købt den lille ting eller huske blomsterne. når jeg endelig får taget mig sammen inviterer jeg kæresten (gennem 11 år) ud uden ungerne. så man kan prøve noget andet end det nemme jensens og bones.

  jeg ville rigtig gerne vinde den rosa forgyldte med hjertet. hun har allerede fået sølv med ungernes startbogstav og hjertet ville pynte gevaldigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette West

  Glemte midt i kærlighedenstegn ar skrive at jeg ønsker at give forgyldt sølv m. bogstavet S❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHA Mette, det er modtaget – held og lykke! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Rousau

  Åhhh.. altså ❤
  Det er nemlig nogengange lidt svært at huske på hinanden og kærligheden når der er to små bøllerspirer på 9 mdr og 2 år ❤
  Men vi er heldigvis gode til de stunder hvor begge børn er puttet OG sover at sidde tæt, i sofaen med ild i brændeovnen og se en god film i mørket. Bare putte og være nærværende. De få timer er GULD værd ☺
  Jeg fik en julegave den smukke sort rohdinerede halskæde med vores børn, Merles og Louis forbogstaver.
  Jeg ville elske at vinde ét med M for Min Michael, Min Mand ❤
  så er det ligesom fuldendt 😄😍

  Dejlig weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Fantastisk kommentar Sanne! Brændeovnen, sofaen og en film er også et hit hos os! 🙂 Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette West

  Min første besked kom vist halvt igennem nu prøver jeg 3. Gang.

  “At fejrer kærligheden” sætter gang i reflektionen sådan en fredag aften, hvor vi har smidt os på sofaen til Netflix med en mojito i hånden🍸
  Hvad er fejring af kærligheden er det de små ting i hverdagen eller er det når vi gør noget specielt for hinanden. Jeg sagde så sent som i mandags til manden, at jeg elsker at se ham danse med vores pige på 3 år, ryste måsen, synge i microfon, for så at slutte aftenen af med at se de to læse godnathistorie. Så hver dag er vel en fejring af kærligheden, den er bare ikke synlig og bevidstgjort på samme måde, som hvis vi inviterer hinanden ud, forkæler hinanden og alt det som “vi glemmer” i en travl hverdag. For tro mig jeg vil ønske der var mere af den slags, derfro bliver reflektionen og snakken på sofaen interessant i aften, på grund af dit spørgsmål. Tak! Det må også være en fejring at blive bevidst om hvordan vi kan fejrer også i fællesskab❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Mette, jeg er vild med din kommentar her – og du har faktisk ret. I det hele! Kærligheden skal helst være omkring os og i alt vi gør. Super fin kommentar! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Hvordan fejrer vi kærligheden?? Det kunne vi nok godt blive bedre til. Kærligheden til vores tre børn fejrer og deler vi. Kærligheden til hinanden bliver lidt praktisk, men den er der og det mærker vi når aftenen alt kører på skinder. Jeg tror bestemt at vi kan gøre endnu mere forstå fejre kærligheden. Måske skulle jeg vinde en forgyldt med et M i? Det ville føles lidt vildt og teenage-agtigt at det ikke er børnenes forbogstaver jeg bærer, men min mands, faderen til mine børn, min første længste kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Stine, jeg synes det er en fin idé med M, det fejrer jo også din kærlighed til ham på en måde! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil forkæle min skønne mor med et forgyldt hjerte. Hun er verdens skønneste mormor til vores to piger og pigerne elsker hende helt til månen og tilbage igen. Hun fortjener en kærlighedsgave fra mine piger ❤️
  Herhjemme er vi egentlig ret gode til at huske kærligheden midt i hverdagens trummerum med børn, opvask, vasketøj og job. Det kan være alt fra et kærligt klap i måsen når vi tager opvasken til en hyggelig middag ude hvor vi ikke behøver flytte alt ind midt på bordet for at små buttede babyarme ikke kan nå det 😊
  Tak for en super blog, jeg er fan og glæder mig altid til at læse dine indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Julie, hvor er det mega sødt skrevet – TAK! i er seje til at huske hinanden! det er optur! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina rasmussen

  Vi fejre ikke Valentins dag da jeg synes det en amerikansk tradition 😬🙈😜men vi fejre den hele året i stedet for❤
  De sidste 2 måneder har jeg fejret kærligheden på den lidt hårde men kærlige måde💔❤ jeg har kæmper for at samle penge ind til en sød og skøn lille fighter på 2 år som er ramt af en sjælden og alvorlig kræftsygdom😢 Det har været en hård sej kamp, og dage hvor jeg nærmest ikke har sovet , men det har giver mig så meget styrke og tro på at den lille pige som jeg ikke kendte for 2 måneder siden , bliver rask🙏🏻❤ jeg er blevet en ven af deres familie , og vi snakker om at vi har fået et helt specielt venskab efter jeg gik ind i kampen for deres kræftsyge pige❤ Et kærligheds venskab , som altid vil være helt specielt❤ Det en hård kamp for forældrene, så derfor håber jeg brændende jeg vinder , for så vil jeg give halskæden til moren til den syge pige, som symbol på vores nye venskab og en halskæde med tro, håb og kærlighed i den❤ Nogle mennesker som har fået en helt speciel plads i mit hjerte, det er hvad jeg kalder kærlighed❤ Så mine fingre er krydset for Jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Seje Tina! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina rasmussen

   Tak A🙏🏻❤ krydser fingre ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe M

  Jeg ville elske at forkæle min mor med en sterling sølv lovetag halskæde. Det fortjener hun uden tvivl for altid at støtte mig. For mig er det vigtigt, gøre noget for dem jeg holder af, som de normalt ikke ville gøre for dem selv. På den måde kan jeg gøre en forskel, der er et oprigtigt tegn på kærlighed. Sådan fejrer jeg kærligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Signe man skal huske sin mor! 🙂 Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne vegeberg

  Ville give min mand et M lovetag men ville allerhelst finde sådan nogle smukke blomster med Valmuer der minder så meget om naturen da han er naturmenneske 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Valmuer er også mega fine!!! Marianne jeg håber du finder dem!! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ville forkæle min mor med en halskæde i gulv med bogstavet M. Hun gør alt for mig og mere til, så hun fortjener intet mindre!
  Elsker at følge dig og din familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Lyder som en sej mor Maja! Pas godt på hende 🙂 Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja kynde

  Sikke en lækker præmie,- den vil jeg vildt gerne vinde👌🏻🍀😊 Hvis jeg skulle blive den heldige vinder, ku jeg enormt gerne tænke mig et hjerte.

  Og tak for en super blog, jeg er trofast følger også på din instragram.
  Rigtig god weekend:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Maja TAK for din seje kommentar – og tak fordi du følger med 🙂 Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sikke en fin kæde. Jeg ønsker mig en forgyldt kæde med bogstavet M. Herhjemme er der ingen til at forkæle mig, så forsøger at forkæle mig selv ved at lave god mad, tøsehygge med is og film eller gå nogle ture for at koble af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Seje Louise, hvor lyder det hyggeligt! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg ønsker mig et forgyldt “B”, hvilket er forbogstavet til flere stærke, kloge, smukke og hjertevarme kvinder i min familie❤️ Min kæreste er nemlig en af de mænd, der SLET ikke vægter romantik, og hvis han har en lille overraskelse til mig, så mistænker jeg straks noget! Det er virkelig synd for ham, men han er bare dårlig til det, hvorfor jeg slet ikke forventer at få noget af ham til Valentines, og deltager i konkurrence for at glæde mig selv😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAAH Birna den her kommentar får mig mega meget til at grine! Jeg håber han bliver bedre – eller at du vinder her så du kan forkæle dig selv! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hitte

  Ved at give hinanden plads og rum. Vise med små beskeder og bemærkninger vi stadig er hinandens rette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   så fint Hitte! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat R

  Ej hvor er du altså bare god, det var der mange der kunne lækre noget af. Herhjemme fejre vi kærligheden dagligt, bl.a. ved at sende hinanden dagelige sms’er i løbet af dagen, der minder hinanden om hvor meget vi sætter pris på hinanden. Vi venter vores første barn, og jeg ville være ego og ønske mig et forgyldt ‘C’ (vores datter skal hedde Carla), så kan jeg altid ønske mig den fine diamant som vedhæng en anden god dag. Tak for en god blog 🙌🏻👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Nat hvor er det specielt med den første baby! NYD hvert sekund! og Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Cortsen

  Min mand og jeg her begge skiftende arbejdstider, derfor har vi ofte fridage i hverdagen. Dem bruger vi tit til at tage en tur ud og spise frokost (uden ungerne), og på den måde få lidt kærstetid. Det er for os en dejlig måde og fejre kærligheden på, uden at vores børn skal passes ekstra i hverdagen 😉
  Ønsker mig en forgyldt kæde med bogstavet D ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Lyder som nogel hyggelige frokoster man kan få sig! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min datter skulle forkæles med et sølvfarvet lovetag med bogstavet K.
  Kærligheden kan være svær at huske at fejre, især i en travl hverdag, hvor alt er nødt til at planlægges, for at vi kan få kabalen til at gå op.
  Det er et held at jeg har en mand der er så overbærende, og finder sig i mine skæve mødetider på studiet, så jeg ikke altid kan nå st hente/bringe vores datter.
  Han er den bedste i hele verden, (i min optik, selvfølgelig 😉) og jeg ville aldrig nogensinde undvære ham. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Mette du er sej – Jeg har optur over hvad du skriver! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg ville vælge et lille rhodineret S eller M i sølv til mine tvillingepiger på 5 år. Herhjemme siger vi elsker dig tit og altid inden vi går i seng både til hinanden og til pigerne. Man nemlig aldrig hvad morgendagen bringer og derfor er det en regel herhjemme at ingen går i seng uden at man lige har erklæret sin kærlighed til hinanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Modtaget seje Betina! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Med 2 små børn i huset kan det være svært at få tid og huske at fejre kærligheden ind i mellem. Men vi spiser sammen bare os 2 når ungerne er lagt i seng og nyder stilheden. Og sikke nogle fine halskæder, nu blev jeg jo helt kreativ, så det skulle være en kæde med et stort tag med et J og så 2 små tags med et C og et L. Så er hele familien samlet ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Herhjemme sætter vi pris på se små ting. Et kram , et kys og nus i håret mange gange i løbet af dagen. Blomster kommer min mand ikke særlig tit hjem med, men når han gør det, er det som oftest uden anledning . Han ved jeg elsker min morgenmad og den laver han altid parat de dage, jeg sover længere end ham. Der er altid blødkogt æg og tændte stearinlys. Han gør rigtig mange af de små ting som bare gør mig glad i hverdagen. Åbner døren for mig, trækker stolen ud for mig, og nogen gange ligger der et lille skriv fra ham på køkkkenbordet, hvis han er på arbejde . Jeg elsker min lille have og rigtig ofte har han været ude i haven og plukke en blomst og sætter den i en lille vase på min plads ved spisebordet. Og så er han rigtig god til at invitere på brunch i byen. Jeg ønsker mig et sølv lovetag med et hjerte på. Det er for mig tegn på kærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Heidi hvor lyder det fantastisk hyggeligt! Det er netop de små ting der også gør en forskel! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian Nielsen

  Nu er jeg ikke den store romantiker. Min kæreste og jeg har været sammen i over to år nu. Det længste forhold jeg nogensinde har været i. Og det kører seriøst bare på skinner. Jeg er den heldigste mand i verden. Nå, men som sagt, jeg har nok ikke været den bedste til at vise det. Så efter lidt googling fandt jeg denne konkurrence og din blok (Godt arbejde forresten. Thumbs up). Min kæreste fortjener virkelig at få at vide hvor dejlig hun er. Under alle omstændigheder skal hun have blomster og sushi. Men, jeg vil også gerne lægge mit lod i puljen og bede om chancen for at give hende en halskæde med et C på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Christian jeg synes nu faktisk det lyder som om der er en romantiker hos dig! HIGH FIVE! og tak fordi du læser med på bloggen – velkommen til! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Vi prøver at prioritere hinanden og kærligheden hver dag med lidt serie-hygge i sofaen, og et parc gange om året arrangerer vi børnehygge hos bedsterne og smutter selv i teater eller bio, ud at spise eller et smut på hotel.

  Jeg ønsker mig et stort M i forgyldt sølv, for min Martin 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Seje Annika, børnehygge hos bedsterne er netop ikke kun win for jer men også for jeres børn! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Med 2 små børn i huset, kan det være svært at finde tid og huske kærligheden i hverdagen. Vi bestræber os på 1 gang om ugen at spise aftensmad sent, når ungerne er kommet i seng. Så er der tid til at sidde stille og roligt og nyde maden og hinanden.
  Jeg blev lige lidt kreativ da jeg så de fine halskæder, så det skal være en sølv kæde, med et stort J i rodineret sølv, og så et lille C i sølv og et lille L i rosa. Så ville jeg altid have helt familen med mig
  Og jeg er sikker på at min kære mand ville blive meget glad, hvis jeg fortalte at jeg selv havde klaret en valentinsgave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHA Lene, Hvor er i seje med den sene aftensmad “for voksne”! Det vil jeg også prøve at indføre herhjemme… altså hvis vi begge er hjemme på samme tid! Held & Lykke med konkurrencen (og hils familien!) 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Du har så meget ret – vi bør fejre kærligheden mere:-)
  Jeg ville vælge at forkæle min store datter, som har alvorlig kræft med netop et hjerte i tagget og ville vælge denne udgave:
  https://www.janekoenig.dk/media/catalog/category/resize_200x200/lovetags-rosa.jpg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Puha Tina, det lyder ikke rart! jeg håber det bedste for din seje datter! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Jeg har en hammer dygtig bonusdatter på 22. Hun er igang med at læse på UNI og er vild god til det. Hun har eget hus sammen med kæresten. Kæresten arbejder i Norge og er oftest væk i hverdagen, for at komme hjem i weekenderne. De har en stor hund sammen. Så når kæresten er væk, passer hun studie, hjem og hund <3 Og hun gør det så godt.
  Derfor ville jeg elske at forkæle hende med denne gerne med parrets initialer <3
  N for Ninna og M for Mads <3
  https://www.janekoenig.dk/love-tags/forgyldt-solv/lovetag-kuglekaede-i-forgyldt-solv.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Sej bonus datter – Og seje dig for din fine tanke med bogstaverne! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hos os fejrer vi mest kærligheden med de små detaljer i hverdagen, som du også selv beskriver. Lige at gøre en ekstra indsats, hjælpe hinanden på uventet vis eller lign. Når det virkelig skal mærkes, så er det en aften ude uden børn. Tænk at man ender med at sætte så stor pris på en tur i biografen eller en god voksenmiddag. Og den helt nemme… det er at købe en pose M&Ms eller en romkugle fra Lagkagehuset til min mand, Hihi.. den virker hver gang 😉 Jeg ville vælge forgyldt hjerte, hvis jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   haha Sanne det er sjovt – og på nøjagtig samme spiselige måde jeg selv kan begaves hahaha! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Andersen

  Elsker Jane K ❤ Vi er nok ikke mega gode til at fejre kærligheden – der er plads til forbedring. Men hvis jeg vandt ville jeg ønske mig et rosa mini tag med et hjerte ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Men Sanne, første skridt er jo perfekt at indse at man kan blive bedre. Jeg har optur over din ærlighed! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  Min søde kæreste skulle have et B i guld ❤ herhjemme er det de små ting som er kærligheden (blandt andet!)- de små sedler, og ting som den anden kan blive glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Brian du er en sej mand! Små sedler er en god idé! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Vi skal selvfølgelig huske kærligheden til hinanden – mand og kone mm. – men i mit tilfælde, vil jeg give den smukke halskæde til min mor, som hver dag er her for mig. Både før men specielt nu i forbindelse med min sygdom – jeg kan slet ikke forestille mig den smerte det må være og føles, når ens barn bliver alvorligt syg.
  På trods af dét, er hun her for mig hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Annika, det er en smuk tanke! Man skal huske sin mor 🙂 Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ønsker mig udgaven med et enkelt hjerte, som jeg vil bære som symbol på kærligheden til min far, som jeg pludseligt mistede for 2 år og 3 måneder siden.
  Kærligheden til dem vi elsker, skal fejres lidt hver dag, så vi aldrig fortryder noget, som vi ikke fik nået ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Det gør mig ondt at høre Anne, og er noget jeg kender til selv med begge forældre som jeg har mistet ud af det blå! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Et i forgyldet sølv til min mor med et “H” og et lille hjerte. Min mor trænger til at blive forkælet ovenpå min fars sygdomsforløb, så hun ikke bliver glemt. Deres kærlighed har holdt ved i knap 31 år (altså deres bryllupsdag) og det skal da fejres 😊
  PS. hvordan følger man din blog? Så kendt er jeg ikke i bloggerverdenen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hej Birgitte! Du følger bloggen nederst i indlægget (set på en computer 🙂 ) Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Caritas

  Vi er lige taget på en forlænget weekend sammen med vores datter på 5 år for at være sammen som familie og bare være sammen❤ Ellers er min mand god til at gøre de små ting som tæller❤ Kunne godt tænke mig i guld med bogstavet F❤ Elsker at følge både på snappen og på ig☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   TINA! se sådan en weekend er også vigtig. Vi kan sagtens være sammen selvom vores børn er med! hyggeligt! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mind mand og jeg nyder en fræk aften sammen hvor vi danser, drikker champagne og nyder hinandens selskab. Kærligheden må altid dyrkes og nydes, aldrig må vi stille os tilfreds med et parforhold der mest går op i praktik og er mere et venskab end en passioneret og dybtfølt kærlighedsforhold. Jeg VIL have fuld skrue på kærligheden hele året, livet er for kort til andet.
  Jeg vil elske at vinde et forgyldt tag.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   wow Kathrine i er seje! dans og champagne lyder som en perfekt fejring! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth Dideriksen

  Lækker præmie, smukt smykke. Ønsker mig sølv….Hjemme hos os fejrer vi kærligheden med indimellem at få passet ungerne, gå ud spise eller i bio. Et par gange har vi været på storbyferie en weekend uden unger. Det er luksus udgaven af kærlighedsfejringen;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   SEJT gitte! Vi er simpelthen ikke så gode til at vælge børnepasningen! Men du har så ret! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sannah

  Vi husker lige at stoppe op og tænke på hinanden i hverdagen, de små ting… og så er min mand meget sød til at give royale gaver (Royal cph 😉)
  Jeg ønsker mig forgyldt sølv med hjerte tegn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHA Sannah, der er intet som lidt RC guld som gaver! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Lynderup

  Åh hvor fik jeg lige et wake up Call der, ja vi skal fejre kærligheden og glæde os over den hver dag – tænk vi er så heldige at have mødt den man vil dele livet med. Og samtidig er vi så utrolig dårlige til at huske det, det kræver ikke mere end et knus, et blik, et lille kys, men til tider er hverdagen bare for hektisk – særligt med 3 små børn💗💗💙 De skal ikke have skylden, de er skabt i kærlighed. Anyway, vi skal blive bedre til det, om lidt når min mand sætter sig ved siden af mig vil jeg tage hans hånd og give den et ekstra klem (særligt fordi jeg lige har skældt ham ud over, at han ikke havde ryddet køkkenet ordentlig op😂😂)

  Hvis jeg skulle vinde, vil jeg elske rosaforgyldt med et “J” for min mand, har længe ønsket mig kæden og måske jeg så med tiden får bogstaverne for mine skønne 3 kærlighedsbørn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Anette, jeg glemmer det skam også hele tiden. Især fordi det tit bare handler om netop som du siger små ting som et extra klem i hånden! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Østergaard

  Hej Fartilfirepiger. Allerførst tak for en rigtig god blog og din Instagram-profil. Jeg nyder at følge begge dele .
  Sikke en dejlig konkurrence.💕💕.
  Herhjemme fejrer vi kærligheden ved de små ting i hverdagen. Servere morgenkaffe for hinanden på natbordet, tænde op i pejsen til den anden kommer fra job og så ved at gøre hverdagen til en fest…. Spise en ‘lørdagsmiddag’ om mandagen, lave ‘weekendmorgenmad’ i hverdagen. Huske at kramme en helt masse…
  Jeg ønsker mig halskæden i forgyldt sølv med hjertet. Såååå smukt. God weekend. Mvh Lene Østergaard 💗🍀💗🍀💗🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   LENE TAK! hvor er det en dejlig kommentar 🙂 smiler helt! og tak for roserne! Det er jeg glad for – HELD og LYKKE med konkurrencen! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Kærlighed er en fantastisk og uhåndgribelig ting. Jeg prøver at fejre kærligheden så ofte som muligt med kram, kærlige ord og søde komplimenter.
  Jeg er single men dermed ikke sagt, at valentins day er frygtet. Jeg bruger dagen med dejlige veninder og et par flasker vin. Vigtigt er det for mig, at hylde kærligheden til livet og de mennesker jeg har omkring mig, gerne meget ofte. Jeg vil meget gerne blive bedre til, at huske de mennesker jeg har i mit liv på, hvor vigtige de er for mig, og hvor meget jeg holder af dem.
  Kærlighed er både finurlig og fantastisk og noget jeg slet ikke vil undvære.
  Min dejlige veninde fortjener en smuk halskæde i rosaforgyldt sølv med et hjerte, fordi hun fortjener at vide, at jeg holder rigtig meget af hende.

  Dejligt indlæg og lad os endelig huske kærligheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Josefine hvor er det en dejlig kommentar! Jeg er enig! Kærlighed skal huskes alle steder faktisk – TAK fordi du deltager og held og lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi fejre som sådan ikke kærligheden, men husker at huske den i hverdagen
  Har alle lovetags med bogstaver, så ville blive rigtig glad for et sølv tag med hjerte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Tak For kommentar Camilla! I er seje! 🙂 Held & Lykke med konkurrencen! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej kære,

  Ingen tvivl om din kone og jeres piger er heldige at have en mand som dig i deres liv.

  Herhjemme er vi faktisk ikke særlig gode til at fejrer vi kærligheden, vi kan hurtigt glemme de små kærlige øjeblikke i en travl hverdag. Men de tidspunkter hvor vi for alvor tager revanche er, når vi rejser. Jeg synes ferier fremkalder en særlig magi og jeg ser altid ekstra frem til rejser og nye oplevelser. Det minder mig inderligt om, at jeg ikke har lyst til at opleve disse særlige øjeblikke med andre end netop min C ❤

  Jeg ville vælge et sølv C til mig selv, mest af alt for at vise ham at han er med mig over alt. Også i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Bonde

  Man kan aldrig få eller give for meget kærlighed – min kæreste er god til at komme hjem med blomster sådan ‘bare fordi’ – ligesom at vi begge også er gode til at købe sådan nogle gaver til hinanden.

  Derfor betyder Valentins dag her hjemme heller ikke blomster, gave, middag og biograftur.
  Men min bedste veninde, er single og synes det er rigtig svært det med at alle hendes veninder har kærester og mange også børn. Derfor er vi altid sammen på valentins dag – bare mig og hende.. det er lidt vores dag, hvor vores kærlighed til hinandens og vores venskab betyder alt!

  For er par år siden arbejde jeg på et fritidshjem, 10 mik før jeg havde fri troppede hun op med en rød rose og en kæmpe ballon med teksten ‘be my valentine’ – alle børnene troede det var min kæreste og det at kunne forklare dem at man godt kan gøre sådan med venner var fantastisk.

  Sådan fejrer jeg min kærlighed på Valentins dag.

  Ps. Hvis jeg vinder vil jeg gerne have et rosaforgyldt tag med et hjerte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Allan
  Vi holder ikke som sådan “kærlighedsdag”, men ville nok alligevel give mig selv halskæden og så give den fra min kæreste – kærlighed er bl.a. hos os at spille hinanden gode, hvilket vi øver os i hver dag, og her ville jeg alligevel spille min kæreste ret god;)
  Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg ønske et C for vores søn Carl i forgyldt sølv.
  God søndag – #alterlove

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Åh, jeg har ønsket mig den kæde i årevis nu! Ganske vist med to bogstaver for mine børn, men altså.. Jeg synes egentlig, den er superfin med hjertet! Så dén vill jeg sgu gerne forære MIG SELV, haha! Fordi; min mand er helt skøn – men han kan ikke huske en dyt, så den der romantiske “jeg kan huske, du engang snakkede om denne” er der altså ikke noget af her! (Og så har han altså en tendens til at købe lidt “konede” smykker, når det endelig er..haha!)
  Og egentlig gør vi ikke ret meget specifikt for at vise hinanden vores kærlighed. Om en uge er det 20 år siden, vi blev kærester. Vi har altså kendt hinanden i over halvdelen af mit liv. Men det er småtingene, ik’? At jeg køber den klamme mug-ost til ham, fordi han elsker den. At han nusser mig på ryggen om aftenen (fordi han larmer ad helvede til, når han sover, så jeg skal gerne falde i søvn først) osv. Og så siger vi stadig “jeg elsker dig” flere gange om dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  min mand og jeg blev ved et tilfælde forlovet på Valentines dag
  min mand havde friet og jeg sagt ja, da vi så skulle have datoer i ringene spurgte guldsmeden om vi ikke skulle skrive d.14.2 i, ds ringene ville være klar der. Det var først da vi hentede ringene at det gik op for os hvilken dag det var. vi har aldrig fejret Valentines men griner hvert år af tilfældet.

  det er nu 13 år siden nu. Og vi griner stadig af historien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Vi prøver at huske at fejre kærligheden i hverdagen (og for min kærestes vedkommende hedder det : i hvert tilfælde ikke 14. Februar, men gerne andre tilfældige dage )
  hvis jeg vinder håber jeg på en forgyldt kæde med et I (for min ældste datter ) og så må jeg jo selv købe et A (for den yngste ) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Min kæreste og jeg ‘fejrer’ kærligheden i de små ting i hverdagen, men som virkelig gør en forskel for den anden – eks handle, lave mad, give et ekstra kram eller kys. At sige “Jeg elsker dig” er ikke noget der ligger til min natur, men når jeg en imellem siger det til min kæreste mener jeg det virkelig i hele min krop og sjæl. Det kunne derfor være dejligt at have et forgyldt M (for Martin) hængende, så jeg hele tiden bliver mindet om, hvor meget han betyder for mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Vi er ikke så gode til at fejre kærligheden i en travl hverdag, der er helt klart plads til forbedring. Men en buket blomster i ny og næ og små søde beskeder bliver det til. Det er særligt i ferierne, der rigtigt er tid tid kærestetid.
  Halskæden ville være så fin i sølv med et hjerte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Astrup

  Min kæreste og jeg har efterhånden været sammen i 4 år, og vores yndligs måde at fejre kærligheden på er helt klart god mad og vin. Det at tage ud og spise bare os to, hvor fokus kun er på hinanden ingen telefon, familie og venner🍷
  (Jeg kunne godt tænke mig halskæden i forgyldt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvis jeg kan nå at være med, så ønsker jeg mit en forgyldt halskæde med et hjerte <3 Jeg har en kæreste, men jeg vil gerne have et hjerte, fordi det så kan symbolisere BÅDE min kæreste og min familie.

  Jeg ved ikke helt, hvordan vi "fejrer" den, men jeg synes, vi er gode til at gøre små ting i hverdagen, som er gode for hinanden. Sidste valentinesday fik jeg en kæmpe buket røde roser, en plade chokolade og en billet til et teaterstykke. Det var helt vildt sødt! Han behøver ikke overgå sig selv i år, fordi jeg synes, han gjorde det så godt sidste år ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HEJ emma, konkurrencen er desværre afsluttet! Men tak for super fin kommentar 🙂 Fin gave du fik sidste år. Håber du får en dejlig overraskelse igen i år! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRØMMERI! SOV GODT - SOV BEDRE?