ONSDAG DIN MØG LOGISTIKDAG #5

EN HJÆLPENDE HÅND I EN TRAVL HVERDAG

img_1113

image

VINDERNE ER FUNDET OG KONKURRENCEN ER SLUT! TILLYKKE TIL:

RIKKE BAKKEN

&

MARIE LOUISE

I FÅR EN MAIL NU SOM I GERNE MÅ SVARE SÅ HURTIGT I KAN 🙂 TILLYKKE!!!!

MAN HAR DE BEDSTE INTENTIONER…

“Når vi får børn så skal de ikke spise slik før de er 13” eller “Når vi får børn så skal de kun have hjemmelavet mad”. Alle de tanker har vi alle haft. Og ja en del af os gennemfører en del. Og nogle af de tanker bliver ikke overholdt. Det kan der være mange forskellige årsager. Men I løbet af baby tiden finder man ud af hvad man prioriterer og ikke. For eksempel Kogte min hustru hjemmelavet frugt mos til grøden. Det gjorde hun til alle døtre. MEN og der er et kæmpe stort MEN – vi fandt også ud af hvad vi kunne købe som hjalp os i hverdagen og når vi var på tur. Og her kommer smoothies og grød to go ind i billedet. For når vi er ude på tur så har vi altid især da ungerne var små været gode til at have et par smoothies med. Der har altid været et lille måltid som kunne “købe os tid”.

NÅR HVERDAGEN KOGER LIDT OVER…

Så kan det være super svært at overskue hjemmelavet mad til babyerne. Også her har vi tyet til baby mad, og babymad fra Semper. Vi lærte Semper mærket at kende i Stockholm da hustruen var med Ava & Smilla, da de var helt små. Vi havde en panik situation hvor de skulle have noget mad. Som i mad NU. Vi hoppede i kælderen af NK og fandt en hel hylde (nærmest væg!) med fantastiske Semper produkter. Og siden da har vi kun købt Semper. Lidt sjove facts om Semper som vi fandt ud af senere er at:

# Der bruges kun rene råvarer

# Råvarerne dyrkes naturligt og tilberedes med god smag uden tilsætningsstoffer

# Madens farve kommer fra råvarerne, og der er ingen tilsatte farvestoffer

# Alle opskrifter udvikles efter Sempers krav til smag, sammensætning, konsistens og næringsindhold, så maden passer til dit barns alderstrin

# Ingredienserne i Sempers glas koges i en tilpasset mængde vand for at få den rette konsistens. Intet vand hældes fra, så al næring bliver i maden

OG alt det gjorde det bare endnu mere tydeligt at vi havde valgt rigtigt! Vi har Smoothies stadig til Noomi som hun får som “fredags slik”. Og så sent som idag spurgte Merle & Smilla om de måtte få en smoothie. Jeg vil tusind gange hellere give dem det end de andre mad og snack valg man kan tage i hverdagen.

img_1123

OG I KAN PRØVE DET SELV!

For seje Semper Børnemad og Lahme Komunikation har givet mig mulighed for at udlodde to fantastiske pakker med en masse Semper lækkerier i. Du har mulighed for at vinde følgende:

 2 x Semper grød i klempose med yoghurt

 2 x Semper grød i klempose med æble/kanel

 2 x Semper grød i klempose med pære/sveske

 2 x Semper grød i klempose med jordbær/banan

 2 x Semper grød i klempose med blåbær/banan

2 x Semper grød i klempose med frugt

2 x Semper grød i klempose med æble/fersken

2 x Semper grød i klempose med pære/abrikos

(samlet værdi 160 kr)

Pakkerne sendes så de er alderssvarende (0-2 år)

Og alt du skal gøre er at kommenterer her i indlægget og skrive:

hvilke mad intentioner i havde inden i fik børn?

VINDERNE UDNÆVNES HERINDE 1/3 KL 22:00

img_1081

37 kommentarer

 • Malou Horsted

  Vores holdning til mad var dengang (mor til to piger på hhv. 1 og 5 år). at alt maden skulle være økologisk, og ihvertfald dansk, og kun oksekød i kødsovsen som var 3-7%, ingen Arla-mælk – kun mælk fra små danske landbrug, kun økofrugt i smoothies (ingen frost), og vi (læs: jeg) var en smule hysterisk over mad fra fryseren, altså optøet mad, og særligt det at opvarme maden i microovnen. Jeps! Jeg vil meget gerne vinde pakken, og vinder samtidig en stor portion god samvittighed og TID.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Rousau

  FEDT!
  Havde nok også samme indstilling til hvad vores børn måtte få og ikke…
  Virkeligheden bliver bare anderledes når først de børn er der 😍
  Vi gider ikke gemme slikket eller popcorn til de små er lagt i seng. De må smage på ALT 😳🙈 nogen mener sikkert vi er storslemme men resultatet er en datter på 2,5 der ikke kaster sig over slikket når det er tilstede. Hun levner og spiser lige så gerne rosiner som vingummi. Hun drikker lige så gerne vand og mælk som et glas kakaomælk eller sodavand (faktisk er hun vild med dansk vand?! ☺️)
  Og ja! Jeg er også én af de mødre der af og til tyr til nemheden og Semper 🙏🏻 Det er nemt og ungerne spiser det jo!! Louis på 9 mdr og Merle på 2,5 deler gerne en smoothie eller to – og lillebror er vild med grøden (og moderen glad for den nemme løsning på farten!)
  Fedt er det så lige at få de gode fakta med – det giver lige et plus på samvittighedskontoen ☺ TAK FOR DET 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette kristiansen

  Inden jeg fødte min datter på nu 8måneder, havde jeg alverdens ambitioner og læste stolpe op og stolpe ned om opskrifter på hjemmelavet, grød, mos, purre, you name it 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Puha hvor Semper også redet os mange gange 🙂 Jeg har også kogt meget frugt og grød selv. Intentionen herhjemme var at alt skulle være hjemmelavet på de bedste råvare – og det har størstedelen også været 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bakken

  Jeg havde store intentioner om sunde, nærende, spelt lign. kost med alt den kreativitet og ernæring der kunne presses ind i maden. Og sidst men ikke mindst amning i de første 12 mdr. Sådan gik det ikke helt. Sønnike blev født med PKU – Føllingssyge, som betyder han ikke kan tåle protein. Så 8 dage gammel kom han på special mælk med kun en anelse suppleret amning og dom 4 mdr var det helt slut. Mine tanker om sund og nærende kost er dog virkelig blevet til noget, for sygdommen betyder at 95% af alt mad skal laves helt fra bunden og tilpasses netop ham. Dette er hårdt i hverdagen og jeg føler faktisk jeg snyder når jeg køber en færdig vare som ham godt må få. Men det gør vi alt hvad vi kan, for at bringe normalitet og overskud ind i hverdagen.
  Og han må faktisk få et stort udvalg af Semper frugt smoothies – nemlig alle dem under 0,5 g protein pr 100 g. Og hos ham står bl.a. den med æble/banan og æble/mango højt på listen. Men generelt er han meget glad for sine frugtsmoothies uanset sammensætningen – og forældrene også når bare de passer ind i hans diæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Eskildsen

  Vi har/havde den regel med at han ikke måtte få noget med sukker før han selv kunne be om det. Det gør han så nu. Han er næsten 2 år. Men han får ikke slik! Kun kage en sjælden gang imellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lucas

  Intentionen var helst 100% hjemmelavet mad, men da børnene kom var det meget vigtigere at tilbringe så meget tid som muligt sammen med dem og ikke ved gryderne, så vi brugte også Semper til måltider imellem! Ønsker meget at vinde, da tredje dreng er på vej og det vil være til stor hjælp😃😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingen slik før de var i hvert et par år (og ønsket var nok egentlig lidt ældre…). Ingen sodavand. Og altid en sundt og nærende måltid. Virkeligheden er en anden😊 Emma på et år og Eliott på to har smagt både slik og sodavand. Og det er da også lykkedes for børnene at “snacke” rosiner, kiks og andre “gode” ting, så der ikke var plads til aftensmad😱 Når det så er sagt, så er vi nok begyndt at leve efter alt med måde. Og så er Semper også blevet en rigtig god ven👍🏻😜😊
  en virkelig god ven i nø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Vi havde en stærk holdning til bl.a slik – og har faktisk holdt det nogenlunde. Dvs. Ingen fredagsslik til E på 3, (hun får fx skyr med bær eller smoothie som slik). MEN, til fødselsdage og når frisøren tilbyder en slikkepind, så får hun lov.. Så må vi se hvor godt vi kan holde det med lillesøster på 1år 🙂 men når det kommer til børneopdragelse, ja så har vi nærmest droppet alle de principper vi havde – inden vi fik børn 😅😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Nielsen

  Mest af alt så skulle min søn aldrig smage noget som helst med sukker før han blev 2 og kage skulle han ihvertfald ikke smage. Kunne dog ikke nænne at spise kage op i hovedet på ham alligevel til hans 1 års fødselsdag, så han smagte og fik lov til at spise det han kunne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  At de skulle lære og spise grøntsager og kartofler, det kan manden nemlig ikke lide, det går ikke så godt med sønnen på næste 3, men min datter spiser det med glæde. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uh maaange! Særligt mht mad: ingen sukker, masser af grøntsager og frugt og hjemmelavede ting som boller osv. Men med 3 børn er vi blevet klogere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Inden den første havde vi alle de “typiske” forventninger og krav til os selv: hjemmelavet, varieret, sundt osv, men ret hurtigt indså vi, at der findes produkter, som sagtens kan leve op tolk vores krav oh forventninger, så det kun er den der tanke om hjemmelavet mad, som nummer to og tre ikke får.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena Jasmin Høgskær

  Vores intentioner, inden vores søn kom til verden for 9 måneder siden var, at jeg skulle lave frugt- og grøntsagsmos som du også selv beskriver. Derudover skulle det være overvejende økologiske produkter han fik.
  Den første del har vi opgivet, selvom der ofte er hjemmelavet mos i fryseren, men vi er glade for Semper, både deres grød og deres forskellige slags mos på glas, smoothies, og grød i smoothieposer. Det ville derfor være FANTASTISK at vinde denne præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Hove Jepsen

  Med den første fulgte vi præcis hvad Sundhedsstyrelsen sagde om mad og grød, med nummer to følger vi stadig, men giver ham mere og mere af den almindelige mad vi andre får, så vi kan spare noget tid, men smoothies to go er herhjemme også et hit til køreturen eller hvis der bare skal med til lige nu ☺ lillemanden er 7,5 måned og elsker smoothies

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DitteKristensen

  Jeg havde alle de samme tanker som de fleste. Jeg fulgte reglerne de første 5-6mdr., men så ramte virkeligheden og barselsboblen sprang. Jeg stod også og lavede mad i små isterningbakker og div. bøtter, MEN så i et akut øjeblik måtte jeg tye til ‘hjælpemidlerne’.
  Vi var på ferie i Lalandia, hvor alting er lige ved hånden, men energien slipper hurtig op med minus på søvnkontoen. Så jeg løb ind i deres supermarked og greb den først kasse pulvermad og en smoothie og ud til kaffebaren og fik lidt kogende vand. Fantasitisk opfindelse og hjælp og supplement i en travl hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal ikke deltage for jeg har ikke børn (og kender ikke nogen med så små børn)
  men ville bare sige al respekt for at finde gode nemme løsninger, det behøves ikke være skidt fordi man køber det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Uha… jeg skulle bestemt ikke købe noget mad til mit barn som kom til verden juli 2016.. jeg havde planer om at alt skulle laves selv, og økologisk!
  Ja Right! Så kom min datter til verden, med kolik enda! Jeg var/er stadig sååååå udkørt.. SÅ derfor er semper en nem/hurtig løsning til f.eks. Et mellemmåltid eller på farten.
  Fandt ud af det fandtes gennem sempers ambassadør (tror jeg) det fødte samtidig med mig ca. Så vi er i samme terminsgruppe på Facebook.
  Håber jeg vinder, det ville hjælpe såå meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg havde også vilde planer om at mine børn kun skulle have hjemmelavet mad, men eftersom man netop kan købe sig til noget som er lækkert og i orden er det ofte at der ryger hurtigere løsninger ned i kurven 😊😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Generelt at spise så meget økologisk som muligt og det holder vi ok. Vores tvillinger er 3,5 år og jeg vil til gengæld på ingen måde give dem sodavand så det har de ikke smagt endnu 😉 Gad vide hvor længe det holder? 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hedegaard

  Havde kun den typiske med ingen sukker før de blev store.
  Den gik helt fint med den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hedegaard

  Havde kun den typiske med ingen sukker før de blev store.
  Den gik helt fint med den store, men den lille fik sødesager før han var et år. Det er et kæmpe hit med en store søster der giver en alle de gode ting:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vi havde mange tanker om mad til vores søn inden han kom til verden i august 2016.
  Efterfølgende hvor han er begyndt at få andet end modermælk og vi skal ud af huset kan vi godt se at Sempers mad er genialt at have med i tasken og især klemposeren 👌🏻😊
  Jeg står stadig selv og koger diverse frugtgrød og grøntsagsmos, men Semper er et godt alternativ i en travl hverdag. 😊Derfor er det kommet til i vores hjem og det er kommet for at blive 😊😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper

  Herhjemme var det at det skulle være lige så hjemmelavet som med storesøster på 5år, da hun var baby. Hun fik aldrig købemad. Men med 2 børn er det svært at nå det hele. Så nu har vi købt en mikroovn og lillesøster på 8mdr er kæmpefan af Semper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Gath

  Inden jeg fik min datter, var min intention at amme hende. Det var derfor et nederlag for mig, da det ikke kunne lykkedes, så helt fra hun var 1,5 måned gammel, har vi benyttet os af modermælkserstatning fra Semper. Nu er hun et halvt år, og jeg har ALTID Sempers smoothie, grød eller “almindelige” måltider på mig (fx spaghetti bolognese). Min datter elsker dem, så jeg ville da elske at vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salll

  Ingen tilsat sukker til arvingen er 21 (eller bare så længe som muligt). Det går stadig fortrinneligt, men hun er også kun 11 måneder og inden længe er institutionslivet en realitet og så er der jo andre boller på suppen 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Zornow

  At hun kun skulle have hjemmelavet mad, og kun drikke vand eller mlælk. Nu er hun stadig ikke så gammel (9 mdr) men har et par gange givet en pose semper mad hvis vi er ude og jeg ikke synes hun skal have det vi får. Klemposerne er sååå dejlig nemme back-up mad ☺👏 til gengæld forestiller jeg mig ikke at vi går på kompromis ift vandet, ikke før om laaaang tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Jeg havde heldigvis ikke de store ambitioner, hvilket viste sig at være en fordel. Det er aldrig til at vide om barnet foretrækker hjemmelavet øllebrød eller færdiglavet glas-mos… men jeg har flere gange kigget på Sempers grødprodukter som ser gode og sunde ud og ikke mindst nemme at spise for to små tykke børnehænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vi havde egentlig ikke de store intentioner inden han kom til. Vi har dog fulgt diverse råd og sådan. Selvom det nogle gange kan være svært ikke at lade ham smage de søde ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi P

  Da jeg fik min første havde jeg alle intentioner om at jeg skulle lave maden selv og det gjorde vi faktisk næsten også – da vi startede med grød fik jeg fat i sempers sveskemos og banan mos og halleluja det gled ned. Aldrig har jeg set en dreng slikke glasset rent som han gjorde (overført betydning. Da nummer to kom havde vi de samme intentioner – men her kom glassene så ind også, altså dem med spagetti, moussaka og hvad der ellers var og det blev så blandet op med kartofler. Min datter ÅD det. Desuden introducerede jeg hende for semper klem poser og de er SÅ nemme at have med på farten. Så kom nummer tre og han har været samme tur igennem som nummer to – dog var han især vild med aften grøden og den spiste han faktisk af længe. Jeg er er SÅ positiv overrasket over semper og deres mad. De tænker over de ting som de putter i deres mad og intet er overladt til tilfældighederne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Vi ville helst ikke have vores søn skulle spise for meget mad fra glas, så vi lavede selv alt mos og grød – og det gjorde faktisk at vores søn ikke gad mad fra glas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Vi ville gerne have at vores søn skulle have hjemmelavet mad og det har han også fået indtil videre. Angående slik og sukker så vil vi undgå det så meget som muligt og finde på sunde og andre lækre alternativer da det er noget vi selv gør. Men det er ikke noget som er bandlyst. Alt med måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Vi ville gerne have at vores søn skulle have hjemmelavet mad og det har han også fået indtil videre. Vi har haft købe smoothies i tasken hvis vi er ude og vi ikke har haft mulighed for at kunne give mad. Det er en let og hurtig måde at give et “sundere” mellemmåltid på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg havde ikke så mange – andet end at prøve at lave hjemmelavet som hovedbestanddel…. og så tage de nemme løsninger når vi var på tur osv – og det passer jo meget godt med Sempers “tuber”
  Det har været sådan med begge mine piger (9 og 1 år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette madsen

  Intentionen var ikke at give slik og søde sager i de første mange år. Og ikke mindst, skulle grøden laves selv da hun skulle lære at spise rigtig mad. Jeg opdagede dog hurtigt hvor død sygt det var at lave en lækker omgang grød, for at se at min datter ikke gad røre det! Det endte for en stor del af måltiderne med grød fra pose – det hvor man blander varmt vand i pulver. Meget lettere.
  Hun får stadig ikke slik (fylder snart 2), men der kommer en anelse sukker på havregrøden og vi er så småt begyndt også at give et stykke kage, hvis vi andre også får det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min vigtigste intention er at gøre spisetiden til en hyggestund for familien. Vi er på nippet til at skulle starte op med grød, så forhåbentlig bliver mine intentioner indfriet på det punkt 😉
  Det ville være fantastisk altid at serbere hjemmelavet, sund mad, men er sikker på at jeg vil få brug for nemme løsninger engang imellem. Så vild er jeg nemlig (desværre) ikke i et køkken, eller med at lave mad. 🙊😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Far til Fire piger

  KONKURRENCEN ER SLUT! VINDERNE UDNÆVNES LIIIIGE OM LIDT ØVERST I INDLÆGGET! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONSDAG DIN MØG LOGISTIKDAG #5