HUMDAKIN WOW!

5 TYPER DU SKAL UNDGÅ I LUFTHAVNEN.

Allan3 3

JEG VED DET GODT…

Den her liste er ikke så flink. Men som en der rejser LIDT mere end så mange andre, så er de her typer dem man skal gå udenom og IKKE stille sig i kø med i lufthavnen eller når du rejser igennem en lufthavn.

/5

TYPEN SOM VIRKER FORVIRRET OG HAR

MANGE TING MED IGENNEM SECURITY…

De her tager lang tid igennem security. Mest af alt fordi de glemmer. “har du væske med i tasken?” nej nej (øh JO det har du!) “har du tømt lommerne?” ja ja (øh NEJ det har du ikke! Der er 359 kroner i mønter i din lomme!) “har du bælte på” nej nej (jamen gå da endeligt igennem security med dit bælte som på magisk vis IKKE er den samme bælte type som alle andres – OG JA du kommer til at vente på dem… med et smil, imens de går igennem security igen – fordi du er et smilende menneske…) “har du ipad eller bærbar” nej nej  (JO DET HAR DU OG NU SKAL JEG VENTE IGEN!!!! men jeg smiler stadig… SMILER FUCKING SMILER!!!)

/4

TYPEN SOM FYLDER HELE RULLEFORTOVET…

FLYT DIG NU!!!! stå til højre gå til venstre…

/3

TYPEN DER BROKKER SIG OVER AT MAN FÅR

TJEKKET SIN KUFFERT I SECURITY…

STOP DIN DÅRLIGE KARMA! Det er med garanti kun et angreb på dig helt personligt (især hvis du er typen fra /5!!!) For sikkerheden i at blive tjekket er jo kun hysterisk og IKKE fordi der er terror i verden… eller…

/2

TYPEN SOM IKKE NÅEDE ET BAD I EN UGE OP TIL

 DE SKULLE FLYVE…

YEP denne type findes ikke kun i den offentlige trafik. De er også i lufthavnen. Nej det er ikke voks de har i håret. Nej det er ikke en dreadlock – det er uvasket hår. Dette er altid typen der skal have trøjen af i security – eller typen der skal stå tæt på en i køen til morgenkaffen (man skal da ha morgenkaffe!)

 

/1

TYPEN SOM INDEHOLDER ALLE DE OVENSTÅENDE “KVALITETER”…

ET ORD : LØB!

8 kommentarer

 • Mette

  WORD! Og så dem der tror, det ikke gælder for dem, når iPad/mobil skal på flightmode 🙈🙈🙈. Flyver også en del, ikk helt så meget som dig men tit nok 🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   høhø mette, jet er jo så typen der sætter den på flightmode når vi kører ud og skal lige til at flyve!!! shiiit hahahah 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mødte de første 2 i dag , især manden ved Security var det klassiske eksempel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHAAH jamen jeg flyver imorgen og håber ikke at møde nogen af dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Som tidl stewardesse og nu bare rejsende, elsket jeg sådanne lister 🙌🏻 Jeg skal selv afsted på søndag på arbejdsrejse og jeg støder, udover på ovenstående, også altid på type nr. 6: typen der bliver ved med at snakke til dig i flyet selvom du lukker øjnene, læser, eller har høretelefoner i

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHAHA den type kender jeg også Betina! GOD FERIE TIL JER! må jeg komme med? 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Er det okay at blive træt bare ved tanken!! Vi har rejst en del, og da vi for nogle måneder siden skulle af hjem fra USA med vores baby på 4 måneder, stødte jeg på nr 5 x 1000. Lige et råd aaaaaldrig tag imod tilbud om køen til folk med børn. Jeg er en effektiv traveler, det var dem foran mig ikke, så udover at jeg blev splittet fra min kæreste og niece, så kom de lang tid før mig igennem. Never again.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHAAHA ANNE!!! jeg griner så meget over din “nr 5 x 1000”!!! Tak for aften grinet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUMDAKIN WOW!