JEG HAR LAVET AFTENSMAD!

OK VI BLIVER SKAM IKKE ENIGE TROR JEG…

image

JEG HAR VIRKELIGT PRØVET…

Jeg har kæmpet mig igennem alle 3 sæsoner (jeg har langt på arbejde og tilbage så 4 afsnit om dagen kunne få turen til at gå lidt hurtigere…) Ja selve måden seriens flow var på blev bedre i de næste to sæsoner. Er jeg fan? hmmm nej! Ja undskyld. Jeg blev til tider underholdt i historierne især fra vilde hvis personlighed var sjov og helt perfekt spillet. MEN og det er et stort MEN. Jeg ser ikke denne serie som kult eller den bedste serie nogensinde. Jeg forstår at den ( “oppe i Norge”) kan pushe nogle grænser. For nogen. Jeg forstår at den giver flashback til teenage drama man havde i skolen. Hvis man er hunkøn. Jeg forstår at det er vigtigt at hylde kærlighed LIGEGYLDIG HVEM MAN ELSKER. For sådan er det. Men jeg er lidt i tvivl om folk snakker om denne serie fordi der ikke er andet at snakke om – eller om de virkeligt synes den er SÅ TOP FANTASTISK!?

MAYBE I JUST DONT GET IT…

LIKSOM…

HVAD SYNES I ER SÅ FED VED DEN SERIE?

HJÆLP MIG. ER DET FORDI JEG ER MAND AT DEN IKKE RAMMER SÅ HÅRDT?

🙂

A

5 kommentarer

 • Trine

  Tror sku lidt det er en “pige-ting” 🙄 Slugten den råt på 2 dage 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Tror bare den ikke er dig, altså smag er jo noget subjektivt. Min kæreste er også med på SKAM bølgen og han er en fyr, og ved også at hans ven, som er en stor fyr med kæmpe skæg og alt maskuline der, som nogle vist lægger vægt på også er “in to it”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHAHAHA jeg griner så meget over det du skriver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Bare rolig, du er ikke den eneste. Jeg har slet ikke set den!
  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR LAVET AFTENSMAD!