OK VI BLIVER SKAM IKKE ENIGE TROR JEG...

ØERHM UNDSKYLD MIG LIIGE…

image

ØERHM UNDSKYLD MIG LIIGE…

“Men er du ikke sød at spørge først inden du filmer os træne?” spurgte den meget rare men bestemte dame. Hun fortsætter – “vi er en del der ikke bryder os om at blive filmet imens vi træner”.

Jeg siger højlydt og overrasket “nej bare rolig jeg tog bare billeder af mig selv” hvortil jeg i en ud af kroppen følelse ser hele receptionen vende deres blikke imod mig og holde vejret. Nuvel jeg havde slet ikke tænkt at mit akavet forsøg på at få energii logoet med, kunne virke som om at jeg filmede UD i salen. Nuvel vi var sådan set færdige med trænings timen (færdige OG jeg var færdig som i mega færdig…).

Ser i jeg er faktisk stolt over at være startet med at træne – så i bedste blogger stil vil jeg da dokumentere dette – svedig selfie efter svedig selfie. Og derfor havde det slet ikke faldet mig ind at nogen tænkte at jeg filmede dem. Jeg mener lad os være ærlige. Hvem filmer andre på et træningshold? Der er en grund til vi går der. Og det er fordi vi alle vil strammes lidt op!

Ok næste gang tjekker jeg om der er nogen omkring mig når jeg igen – kejtet bestemt – vil dokumentere min trænings proces!

image

Kender i nogen der tager billeder af andre der træner? Er det noget nyt man gør?

15 kommentarer

 • Mette

  Det er der faktisk nogen, der gør 🙈🙈🙄🙄. Men a propos det at andre ryger med på ens billeder, så er der faktisk noget lovgivning om det – og nejjj jeg kan desværre ikke huske reglerne præcist, men Google evt. Noget med persondata. Sir det ikk for at være irriterende, men fordi du som blogger nok nemmere blir ramt af boomerangen, hvis nogen blir sure. Fordi du er mere offentlig end de fleste af os. Tror det er Helse Mathilde som på et tidspunkt havde noget om det på hendes blog ? (Gælder også uden for træningslokalet 😉)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Mette, jeg skal stalke den gode Helse Mathilde! TAK for dine tanker! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg kan faktisk godt forstå dem og deres reaktion. Det er desværre et problem, jeg ved også at fitness.dk har lagt noget op omkring det, og i fitnessworld hænger der sedler på spejlene, hvor de pænt beder folk ikke tage billeder i spejle, da andre ufrivilligt kommer med på billeder der bliver lagt på sociale medier.
  Jeg vil også gerne at folk undlader at poste billeder af mig når jeg træner, det vil jeg gerne selv bestemme.

  Ved godt du ikke havde tænkt dig at gøre det, men det kunne de jo ikke vide. Jeg forstår godt reaktionen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jamen når jeg tænker tilbage kan jeg jo godt se det – MEN jeg stod med kameraet vinklet imod mit ansigt og lavede “PUHA JEG ER HELT FÆRDIG” ansigtet. altså det ansigt jeg har når jeg har trænet med Camilla 🙂 OG jeg stod op af væggen… MEN jeg modtager dine tanker og vil tænke mere over det næste gang! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg tænker faktisk på, om folk tager billeder af mig i træningscenteret og andre steder, hvis de står med deres mobil vinklet hen mod mig. Jeg tænker ikke på det konstant og ikke fordi jeg tror jeg er lækker. Tværtimod. Synes der er kommet sådan en lidt uheldig kultur, hvor nogle tager billeder af fremmede og gør grin med dem på sociale medier eller bare på Snapchat. Alle har jo nærmest en smartphone i dag og kan tage billeder af andre uden den der fotograferes nødvendigvis opdager det. Jeg ville aldrig selv gøre det og det vil du formentlig heller ikke. Men desværre er der nogen, der gør det. Jeg kan desværre se det blandt voksne (?!) mennesker på Facebook. Du har formentlig også set eksempler på Instagram hos Anders Hemmingsen.
  Og ok så var der dengang, hvor jeg sad alene i tog i 2 timer og en mand overfor mig forsøgte på en meget indiskret og kikset måde at tage billeder af mig. Jeg forsøgte hele tiden at sidde med et blad eller min hånd sådan “casual” foran mit ansigt (haha vi må begge have lignet idioter) lige indtil han skulle af, og han til sidst bare spurgte om ikke han nok måtte tage et billede af mig og jeg sagde nej. Hmm måske der min paranoia startede går det lige op for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Sanne du har faktisk helt ret! MEN jeg blev faktisk ret overrasket da jeg følte at jeg ventede med at tage billeder da jeg var sikker på at folk omkring mig var væk – jeg stod op af en væg! HAHA måske er det godt at man ikke tænker – puha godt jeg ikke tog billeder af andre denne gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Hihi forestiller mig også, at det var lidt pinligt højlydt at indrømme, at du egentlig bare tog billeder af dig selv 🙂 egentlig ret sejt, at hun sagde noget, nu hvor hun troede du tog billeder af hende. Jeg havde bare forsøgt at maskere mit ansigt på en “tilfældig” måde med hænderne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hahahaha Sanne, ja det var mega sejt! maskere sit ansigt på tilfældige måder kan gå ALL SORTS OF WRONG hahahaha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Åhh hvor er nogle mennesker bare emsie 🙄 Ja hvem gider ta en video af andre der træner come on…. måske en der har haft en dårlig dag eller talt før der blev tænkt…..
  god aften, ja det der nu er tilbage af den😉
  Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   LENE! hav en dejlig aften – emsige mennesker er der altid ja! jeg tror dog dette er lidt mere pga usikkerhed – OG privatliv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forsøger også altid, at tage billeder, så ingen opdager det eller føler sig generede – men det kan altså være svært på et offenligt sted, også selvom man ikke ønsker nogle mennesker på billederne (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hehe du har ret! Vi må blive selfie ninjaer! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  😂😂😂😂 klassisk. Jeg havde en lignende oplevelse på Helgoland sidste vinter, hvor jeg ville tage en selfie med havet i baggrunden (og ingen bare damer selvfølgelig), da en kvinde pænt kom over og i en MEGET bestemt tone bad mig om ikke at tage billeder derinde (hvilket er en klar selvfølge! Ville da selv blive ganske utilfreds!) Men, men jeg har i hvert fald ikke taget flere selfies af mig efter et koldt vinter dyp 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHA LINDA! måske skal man bare sikre sig at man har en fotograf med. Så giver det måske bedre mening! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Ai som i aldrig – bruger til gengæld en del tid på at få gode skud af mig selv – i centeret går det men prøv lige på cyklen ..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OK VI BLIVER SKAM IKKE ENIGE TROR JEG...