GODMORGEN TORSDAG!

HEJ HEJ #LORTEFAR HEROVRE!

image

WALK IT OFF SAGDE JEG IGÅR.

Jeg tænkte at det var nok bare slaget. Seriøst jeg fik jo lidt press over at hun var lidt pivet… Jeg sidder med en dårlig smag i munden og er mega flov. Ser i – der var rent faktisk noget galt med min merles lille fus!

Jeg tog på arbejde imorges og hustruen kørte til lokal lægen. De lovede at ringe når hun havde været derinde – alt var jo fint!

HMM…

Jeg får en SMS med teksten – vi kører lige afsted på akutmodtagelsen… Hvor de efter røntgen finder ud af at min lille merle mus har flækket en knogle indeni foden. Ovenover storetåen. Altså IKKE noget man bare Liiige kan Walk off. Shit jeg graver mig lige ned ik?!

HAR I NOGENSINDE PRØVET AT TÆNKE AT DET IKKE VAR NOGET – OGSÅ VAR DER ALIGEVEL NOGET GALT?

image

Shiiiiiit!
God aften 🙂
A

47 kommentarer

 • Helle

  Jeg føler med Merle. Den der walker er SÅ irriterende at have på. Jeg føler også med dig. Som forældre vil man det bedste for sit barn. Når man en sjælden gang tager fejl så bøder man for det med dårlig samvittighed. Sket er sket. Vær der for hende og støt hende og vær stærk for familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Helle du har så ret i hvad du skriver. Indtil videre nyder hun faktisk bare at blive hygget om og båret op og ned af trapper osv. GUDSKELOV hun ikke er større hahaha 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh stakkels jer begge 🙈🙈😱😱 Og ja faktisk. Min datter faldt ud af sengen, da hun var 7-8 år (?) og slog armen. Troede det bare var slaget og sagde, sov nu bare agtigt… dagen efter? Gips på😫😫😫. Så jo tak men har det ad h til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte S. Gjørup

  Da jeg gik i 3. klasse, legede min lillebror og jeg ude i haven. Vi havde vendt plastik rutchebanen på hovedet, således vi skulle gå op ad stigen, og så hoppe hen over det stykke, man normalt rutcher på (hvis det giver mening?). Anyway, min lillebror startede, og det gik fint. Da det blev min tur, gav rutchebanen efter (måske den ikke kunne klare min vægt), og kom op i mod mig, så jeg fik vredet mit håndled bagover.
  Det gjorde ondt, og jeg græd og beklagede mig. Mine forældre mente, at jeg var en hypokonder (hvilket jeg ofte var 🙈), så de gjorde ikke yderligere ved det – før et par dage efter, da jeg stadig beklagede mig. Det viste sig, at den var brækket… Virkelig fedt at skete i sommerferien, så jeg som den eneste kunne sidde i sandet, mens resten af fritidsordningen var ude i vandet at lege 🙄✌🏽

  Min arm fejler intet den dag i dag, og jeg har altså ikke bebrejdet mine forældre 😊

  Uheld sker jo, og jeg er helt sikker på, at hun kommer sig over det, og ikke vil blaime dig i al evighed. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   SHIT Birgitte – det var da også en eventyrlig måde at komme til skade på. Børns fantasi er ikke altid lig med realitet hehe 🙂 TAK fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise

  Jeg har prøvet lidt det samme som Merle, jeg brækkede en flig af min knogle i over armen. Måtte trække min cykel 4 km hjem med brækket arm og da jeg så kom hjem mente min mor at det bare var slaget. Dagen efter sendte hun mig i skole fordi det nok skulle gå over, så blev jeg sendt hjem fordi jeg Pev så meget og først der tog vi på skadestuen! Jeg driller hende med det i dag, men hun følte sig også som verdens dårligste mor den gang. Du er ikke en lorte far, det kunne lige så godt have været slaget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   shit Maria-Louise armen er heller ikke god – IKKE vær så strid ved din mor du! og TAK fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Jeg tog for mange år siden, da min datter var 3 år (hun er 31 lige om lidt) på skadestuen pga et hævet øje efter insektstik og lidt feber. Øjet skulle bare ha sin tid👍, men pigebarnet havde en slem halsbetændelse som moren ikke havde registreret! God bedring til søde Merle❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAH Lis, det er jo også ret nemt at overse hahaha! GOD aften 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej du super far!
  Jeg tænker at alle (ja ja der skal nok sidde en frelst et sted i landet) forældre har prøvet denne følelse i en eller anden form! Vores skønne datter My, flækkede sit øjenbryn forleden og mor og far forklarede “Oooork man syr ikke idag! Du skal ikke være bange, du får bare en lille sommerfugle på”.
  To sting i øjenbrynet senere (for ikke at nævne skrigen gråd og så videre) kunne vi køre hjem…
  Du er en skide sej far og “this too shall pass”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   EMILIE TAK! dine high fives betyder meget! TAK fordi du læser med – this too shall pass indeed 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Det skal du altså ikke være ked af, sådan noget kan ske. Min far lavede samme nummer med mig, for et par år siden da jeg brækkede armen – men det gik jo, og armen er hel igen! Og jeg bebrejder altså ikke min far, for jeg var (måske er) lidt pivet ofte… haha! God bedring til hende. Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   LÆRKE TAK! det hjalp mere end du aner med den besked 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Åh kender følelsen alt for godt!
  Min datter har haft brækket armen 2 gange ved fald i børnehaven. Den sidste gang tog jeg til hende til lægen for lige at tjekke men blev sendt hjem igen. Min datter pylrede og jeg blev til sidst lidt irriteret og sagde at når lægen sagde at der ikke var noget så var det sådan det var!! Men dagen efter blev hun ved med at skåne og pylre. Så vi tog afsted mod vagtlægen som efter en røntgen konstaterede at armen var brækket 2 steder 😱 Shit så skidt jeg havde det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Det er også som om at vi altid har brug for at tænke det bedste – selvfølgelig har hun ikke brækket noget… UPS det havde hun så hahaha! TYPISK! god aften Dorte! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åhhhh.. God bedring til Merle ❤️
  Gik selv en uge med brækket håndled da jeg var barn, inden mine forældre forstod at jeg ikke pylrede for sjov 😉
  Og har selv sagt til min dengang 6 årige søn på en tur til København, at han skulle lade være med at pylre sådan og at han selvfølgelig ikke havde ondt i benene….. Da vi kom tilbage til hotellet, havde han de største skav mærker på indersiden af begge lår😬😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jamen mette vi kan slå fast at du IKKE lærte noget af din børne historie hahaha! PUHA mærker på inderlårene er det værste jeg ved! SHIT det kan altså gøre ondt! TAK fordi du deler din historie! håber håndledene er ok idag? 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kender det!
  Min datter faldt ned af triptrapstolen som 2-årig.. jo vist græd hun, men var hurtig trøstet.. Hun er normalt ikke pivet, men var godt nok lidt pylret efterfølgende.. faderen var ikke tryg ved at jeg var på vej til arbejde.. okay, så tager jeg til lægen med hende, arbejde får besked at jeg kommer senere, det er sikkert ikke noget..
  vi bliver sendt videre til røntgen hvor det viser sig at kravebenet er brækket helt over..! Øhhh.. what? Normalt brækker knoglerne ikke rigtigt i den alder..
  behøver jeg at sige jeg er Fys?
  PS min datter var super sej og tog fra med armen allerede dagen efter👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   WOW brækket kraveben er heller ikke for små børn hva?! hold da op! Jeg tror ligegyldigt hvad man arbejder med så er man altid forælder først. Min hustru stod jo heller ikke for fødslerne selv fordi hun er jordemoder 😉 TAK fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Stakkels lille pige!!! Men hun skal nok sig komme hurtigt . Det er værre med farmand som skal leve med den sorte samvittighed . Men husk nu ,du/I handlede jo på hendes smerte dagen efter, da I kunne se og høre hun havde mere ondt end blot et slag…..

  Jeg har selv gjort samme stunt( og jeg er sygeplejerske – spørg lige om jeg fin røde øre på rtg afdelingen ….) min nr 2 – Nadia faldt på rulleskøjter og slog sit håndled. Hun havde ikke håndledsbeskytter på, SELVOM det var det sidste jeg formanede hende om. Hun kom vrælede hjem sammen med lillesøster og jeg kiggede( læs vred i) på armen alt imens jeg skældte ud over hun ikke havde taget håbdledsbeskytter på, som jeg havde sagt. Farmand ( som er portør ) kom til og vred også rundt med armen- jeg bliver stadig flov ved tanken …. og hun fik is på og vi spiste aftensmad…. men Nadia klagede stadig for meget over armen synes jeg og vi tog på skadestuen. Der sendte de os i rtg og Nadia forklarede radiografen hvad der var sket. Hun fortalte også jeg havde hevet og vredet i armen for at undersøge den… server mere end flovt da radiografen fortalte at armen var BRÆKKET. Jeg kunne have gravet mig ned . Og da radiografen så ovenikøbet spurgte Nadia om hendes mor var sygeplejerske og Nadia. Svarede ja, grinede radiografen lidt. For hun sagde: sygeplejersker og lægers børn er altid de sidste der kommer med brækkede lemmer fordi forældrene ALTID skal undersøge om det nu også ér nødvendigt med et besøg på skadestuen. Det er 13 år side det skete, jeg husker det stadig lige så tydeligt… så nej, du er ikke alene….😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHA Heidi – omvendt er det med et smil jeg læser denne her historie! jeg havde sgu nok også vredet rundt på hendes arm 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viola

  Min datter er nok gået mange måneder med væske på ørene, da hun var omkring 5-14 måneder. På trods af den sødeste dagplejemors opfordringer til at kontakte en ørelæge, stillede jeg/vi os tilfredse med egen læges svar: “de er lidt røde – det er noget virus”. Da hun kom til ørelæge (ret akut) havde hun væske på begge øre, buede trommehinder og ifølge ham meget, meget ondt. Hun skulle i narkose og have lagt dræn…
  Av… der følte jeg mig ret så tarvelig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   PUHA Viola og fuld narkose er det værste ik? Vores har ( 7 9 13 ) aldrig været i fuld narkose! GOD AFTEN 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Av, din stakkels lille merle mus.
  Ja det har vi også tit tænkt herhjemme, da vi er naturmennesker på bøhhhlandet.
  Men så havde jeg brækket hånden og senere så havde min datter alvorlig kræft-
  Så jo vi kender det godt.
  Men positivt det blev opdaget, så er der healing forude:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HOLD DA OP Tina – sikken en omgang! Er din datter ok eller er i midt i kræft forløb? TAK fordi du læser med og deler dine tanker herinde! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan vel sammenlignes med, at man sender dem af sted om morgenen med beskeden om, at de ikke er syge, og så blive ringet op af institutionen/skolen indenfor den første times tid 😨 Det tror jeg mange har prøvet, fordi man er så forhippet på at komme på arbejde 🙄 God bedring til Merle og lad nu være med at være for hård ved dig selv! Du er en skøn far!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHA tina du har ret! OG TAK for high five! hav en smuk aften – mandagen er liiige om hjørnet!!! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke for at blande mine forældre, men de har gjort det hele min barndom… har nogle gange gået et par uger med en brækket arm.. pyt, de fungerer begge i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAH lenette! Jeg tror ikke altid vi skal tænke over hvad der skete dengang jeg var barn. Øko mødrene ville få et hjertestop idag tror jeg! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Føler med dig 🙁 vores søn på 5 år fik i straten af okt 3 brud på foden, han brokkede ikke, humpede bare lidt rundt, hjemme hos bedstemor. Og da egen læge bare havde sagt en godt forslået så var det nok sådan.. men nej, bedstemor slæbte ham til deres læge og vupti så endte min lille mus med støvle og kørestol i 6 uger. Og kvitterede så med at brække kravebenet ugen før støvlen skulle af. Så ja, vi kender i den grad den SHIT følelse 👿👿
  God bedring til jer
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Mette sikken en omgang også! GUDSKELOV har vi ikke kørestol. OG gudskelov kan vi bære rundt på hende hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Da jeg var mindre var jeg faldet i skolen, og fortalte det først til mine forældre da jeg kom hjem sent på eftermiddagen. Jeg havde ikke særlig ondt, men var selvfølgelig lidt øm. Da jeg så om aftenen begyndte at få mere ondt, og ikke rigtig kunne sove, sagde mine forældre at jeg bare skulle vende mig om på den anden side. (Til deres forsvar har jeg ofte brækket noget, både fødder og hænder, og jeg har ofte også værwt på skadestuen uden at noget rent faktisk var brækket) Først eftermiddagen efter tager vi til lægen for at rinde ud af, at min hånd var brækket 2 steder.. og min hånd har det altså fint i dag, men mine forældre havde det elendigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHA ” vend dig om på den anden side” jeg er vild med det – puha 😉 A TAK fordi du skriver din historie herinde Silke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina C.

  Nurh lille pus! Det skal nok blive godt igen, og farmands samvittighed god igen. Også stakkels dig 🙂

  I sommers hoppede min mand og søn trampolin. Pludselig hører jeg vores dreng (6 år) hyle i vildens sky. Min første tanke var om manden nu for 127. gang var kommet til at skyde en bold i hoved på vores søn. Lettere irriterende gik jeg ud i haven: “Hvad har du nu gjort ved ham? Hvorfor skal det altid gå galt når DU leger med dem?!?!”.

  “Og stop med det hylderi, Dante!”

  Fandt så ud af at de havde hoppet kontra, og vores søn havde fået overbalance og var landet direkte på kanten (trampolinen er gravet ned). Farmand fik straks dårlig samvittighed, da det jo var ham som havde hoppet ham høøøøjt op, og han var ved at besvime – uden pis. Jeg afsted med vores søn, da min mand havde fået farven tilbage og jep armen var brækket og den skulle opereres. Jeg havde mega dårlig samvittighed over at jeg havde bedt ham om at stoppe med at flæbe i haven og min dag mega dårlig samvittighed over at ha været skyld i den brækkede arm… på fredag skal ståldimsen opereres ud efter 6 mdr. og bagefter skal vi en tur i BR 😉🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   SHIT!!! sikken en historie Tina – BR er altid en god idé – hvad fik farmand? 😉 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Plough

  Min søn faldt ned fra æbletræet og var noget pivet( synes den “seje” mor) næste dag cyklede han selv hen til kollegaens mand, som var praktiserende læge og der klagede sønnen sin nød. Det var en mor med meget røde kinder og mega dårlig samvittighed, sommodtog et opkald fra lægen om straks at bringe sønnen til røntgen. Konklusion : flækket knogle i håndleddet. Aldrig siden har jeg at bringe ham til lægen .
  Ps overvej aldrig at Merle kan være pivet , vi er jomfruer 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHAH birgit! Det er modtaget – av av flækket knogle i håndledet lyder ikke sjovt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • dinsbaagøe

  Stakkels lille Merle, og også lidt stakkels far!
  Men trøst dig med at du hverken er den første og helt sikket ikke den sidste far/mor, som begår den “fejl”.
  Min egen, højt elskede, far lavede lidt samme nummer.
  Da jeg var 14-15 år faldt jeg af min hest og slår mit håndled temmelig hårdt!
  Det hæver op og smerter ved flektion. Min far siger til mig “hvis du kan bevæge den, så er den ikke brækket”. Det var lørdag, og søndag gjorde det stadig meget ondt! Min far fortsatte sit “den er bare forstuvet”.
  Mandag kunne jeg fortsat ikke bruge armen/håndleddet. Min mor tager på skadestuen med mig, og her bliver der konstateret et kraftigt brud. 6 uger i gips. GISP!!!
  Behøver jeg at sige at min far var temmelig flov og ked af det?! 😂
  Jeg tilgav ham hurtigt, men jeg har da drillet ham lidt med det af og til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   STRIDE! ikke dril din far – haha. GUDSKELOV havde vi ikke gips – selvom ava mente at det ville have været fedt at kunne male lidt på gips! HAHA

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • louise

   Jeg kender præcis følelsen… Og hvor shitty man føler sig bagefter.
   For 4 år siden, .. – JEP, 4 år siden røg min søn ned fra en schelter i børnehaven. Ingen nævnte noget til mig ved afhentning og jeg opdagede det først dagen efter.. En blule på str. med en håndbold havde groet sig i baghovedet på drengen natten over. Af sti af sted til lægen.. SÅpå sygehuset og så til genoptræning. Nuvel, nu var han fixet og vi fik afvide at han blot skulle ha en panodil ved smerter. Som sagt så gjort !!

   3 år gik og knægten beklagede sig, kunne ikke sidde stille i skolen, kunne ikke skrive fordi det gjorde ondt i armen osv osv. og jeg tænkte, Aiij knægt, come on.. du jo fit for fight.. Langt om længe overgav jeg mig og vi kom til en neurokirurg på Riget. Hun kunne bekræfte at knægten havde ondt og noget var helt galt og nu er han igen i et forlæb hver anden dag med fys og hver anden dag med kiropraktor. Det har nu taget 14 dag og nu løsner det sig, men nøg hvor har jeg dårlig samvittighed over at jeg ikke hørte mere efter. MEEEN, man tænker jo altid som forældre…Eeejjiii…, er det her noget og man skal jo heller ikke belæmre hverken lægevagt eller egen læge unødvendigt osv osv.., men dette har bare bekræftet mig i at fremover hvis han klager det mindste så må jeg heller få det undersøgt uanset hvad kloge hoveder siger.. he he..

   Rigtig go bedring med din lille seje prinsesse, som helt sikkert vil nyde tiden med støvle på foden. Tænk engang hvor heldig kan man være 3 søskende til at nusse om en – tjek tjek tjek… Det skal nok gå💕

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   wow Louise sikke en omgang! godt han er i bedring 🙂 GOD AFTEN! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stakkels Merle, og sikke en slem Far 😉
  Min datter er født med klumpfødder på begge fødder og blev opereret første gang da hun var 2,5 måned, derefter ca en gang om året frem til hun var 10.. Efter endnu en operation da hun var 7, gipsen var af, alt var fint, ville barnet cykle en tur, go’ ide 🙂
  Hun kommer STORTUDENDE hjem, var væltet på cyklen og havde MEGA slået sin ankel ( MEGA var hendes egne ord!) Jeg trøster og siger aaaaarrrhhhhhjjjjj hold nu oooooop, du har da prøvet det der er meeeeeeeget vææææærre.. Der er Intet at se!
  Næste morgen er anklen ikke bare sort, den er ca ligeså tyk som et 100 år gammelt egetræ og sidder i en… ikke normal stilling 🙈
  Afsted til skadestuen, røntgen viser at den knogle der lige er af-gipset, er flækket 2 steder!!!! BAD BAD MOM! Slap af jeg hylede, min datter sagde: Mor, jeg sagde jo den var istykker, og ambulanceføreren grinede hele vejen til Århus Kommune Hospital

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHA METTE, jeg hylede også lidt faktisk. Det er godt nok også noget af en historie! wow 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øøøv, det var synd. God bedring med hende (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hep-den kender vidst både min far og jeg🙈Min far blev megagal på mig, da jeg var 6 år. Jeg havde været forkølet og gået med tørklæde om halsen et par dage. En aften sad jeg og spiste mærkeligt. Og sank maden mens jeg lavede lyde og strakte hals. “Så SPIS da ordentligt!!!!” Og så lige lidt skæld ud. Jeg hylede og sagde det gjorde ondt. Men det hørte han vidst ikke…da jeg så skulle puttes tog min mor tørklædet af…på hver side af halsen var der nærmest en halv golfbold. Og indeni halsen var der næsten ik noget plads heller. -jeg havde MEGA hævede mandler. Der gik ikke længe, så var de fjernet…#megetbrødebetyngetfar

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hahaha ja så kunne han lære det haha! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODMORGEN TORSDAG!