STATUS MED MERLE - OG WEEKENDEN DER ER GÅET...

DRØMMERI! SOV GODT – SOV BEDRE?

cd274-4557_adv

VI HAR BRUG FOR EN NY SENG…

Jeg overdriver ikke. Vi har magasiner liggende imellem samlingen på de to madrasser for at der ikke bliver en kløft imellem os i vores seng. Ja nuvel der er en dramatisk tone i den sætning MEN der er en grund. Hvor om end vi var glade for vores senge køb (forhandler nævnes ikke. De er svenske…) Så er den glæde bleget her en del år efter. For noget tid siden var jeg forbi Auping (BIG MISTAKE) for at snakke om kollektioner og vi har deres sengetøj til døtrene som vi er MEGA glade for (og der var en jule giveaway på den ene type vi har HER! ps deltag ikke da den er overstået). Nu er det så sådan at min facebook af en eller anden årsag kender mine tanker. Jeg får hele tiden den her smukke seng på min feed. OG jeg bliver ved med at klikke på billedet for at “se mere”. Jeg mener jeg beder jo selv om sparket i skridtet ik? Vi har ikke penge til den smukke seng lige nu MEN jeg introducerer hermed:

DRØMMERI!

I min drøm vågner vi op (uden kløften imellem os ps!)i en smuk Auping seng. MEN vågner vi op i en seng i den smukke “Pure White”, Den dunkle “Cool Grey” eller den kække “skin” farve? Er der hovedgærde på? OG er der elevationsmuligheder? Ser i alle de ting er nød til at være på plads inden vi drømmer videre.

img_0262 auping_essential_skin

VIL I DRØMME MED?

Hvilke synes i er flotte? OG har i erfaring med elevations senge? Er det mormor og morfar agtigt (mere fordi mormor og morfar rent faktisk HAR elevations senge ps hahaha)? Hvilken farve ville i vælge?

SE MERE HER!

HVAD DRØMMER I OM?

🙂

A

14 kommentarer

 • Jeg har aldrig sovet så godt, som jeg gør nu i min Auping seng! Uden pis, det er fantastisk…. Det er uden elevation og ikke engang den dyreste madras, åh for en luksus at sove dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   ÅRH Michala, jeg håber en dag at have samme erfaring som dig 🙂 du fortryder ikke du ikke har elevation?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej slet ikke, det ville jeg aldrig få brugt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   jeg må i tænkebox! Den er simpelthen så fin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg arbejder til daglig som sengespecialist hvor vi også forhandler Auping og jeg må sige at det er helt klar den smukkeste og lækreste seng. I forhold til elevation så er det virkelig en smagssag. Ideen for at skulle vælge elevation ville være at i læser eller ser meget tv i sengen. At i har et arbejde hvor i går og står rigtig meget, for så er det den vildeste luksus at kunne køre ben og ryg en smule op og lige strække ryggen ud. Dog må jeg bare sige at mange af mine kunder som køber elevation kun bruger det de første par måneder og herefter er det virkelig sjældent at det bliver brugt. Selv har jeg en Auping uden elevation og den er jeg virkelig glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Seje Michelle! TAK for dine tanker – jeg drømmer videre! Måske er elevation slet ikke så slemt faktisk! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Vi har elevationssenge. Jeg elskede dem FØR vi fik børn. Nu drømmer jeg bestemt om en ny seng. Vores elevationssenge er to 90×200 madrasser og så snart børnene kommer ind om natten eller hvis man vil ligge lidt tæt, ja så ender man i den dumme revne og madrasserne glider længere og længere fra hinanden. Så hvis det skal være elevation så sørg for de ligger i en ramme så de ikke kan glide fra hinanden.
  Hov det blev vidst lidt langt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MIA jeg er vild med svaret! TAK! jeg tror man skal ud og prøve madrasserne… god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • BlackKBH

  Tror ikke jeg vil have elevation. Selvom jeg da nød det meget på hospitalet. Men det er nok egentlig derfor. Vil helst ikke mindes om hvor dårlig jeg var for nogle måneder siden… Men ville elske at sove i en Auping seng – med polstret hovedgærde og lækker madras. Farven har jeg ikke lagt mig fast på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   det er også dejligt at have alle farve døre åbne Louise! Jeg er stadig i tvivl! Jeg drømmer lidt videre 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Vi har for nyligt (efter mange års snak om det) endelig fået elevationsseng. Det er skønt. Især fordi man ikke har hold i nakken efter at havelæst lidt for længe i sin krimi 😉 vores er også 2 90×200 men både topmadras og lagen er et stort fælles men med kort “snit” i midten ved hoved og fødder. Dvs man kan køre selvstændigt op og ned, men der er ingen revne i midten. Vores søn har sovet i midten uden problemer og så er han vild med at få lov at ligge med hævet hovedgærde og se på iPad (så perfekt søndag morgen når han vil op kl.6 og jeg vil sove bare lidt længere…) vores er købt hos Comfort Beds.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Sanne jeg må simpelthen tjekke det ud! Har i en topmadras som ikke skaber problemer eller har i 2 enkeltmadrasser?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Vi har hver vores boxmadras (90×200) men 1 stor fælles topmadras = ingen revne. Topmadrassen er 6 cm tyk mener jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   SEJT! tak fordi du deler jeres senge erfaring. Hov altså VALG af seng hahahaah!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS MED MERLE - OG WEEKENDEN DER ER GÅET...