LEKTIER - JEG TROR JEG HAR BRUG FOR HJÆLP...

5 TING DER UNDRER MIG PÅ S-TOGET…

img_0099

OK JEG SIDDER HER I STILLEKUPEEN…

JA nuvel nogle ville mene det var en pensionist ting. Men der kommer ikke skolebørn herind bland andet… Her er stille – og selvom jeg nyder mine børn og ikke altid hører deres larm, så hører jeg absolut andre børns larm – ISÆR på toget:) Jeg sidder her og tænker over folk på toget. Har i selv lagt mærke til det? Folk er sjove at se på i toget. Og med de tanker følger her en top 5 over ting der undrer mig mest.

/1

GÅR FOLK IKKE OP I PERSONLIG HYGIEJNE? Tænker de ikke – hov jeg skal da ud blandt andre mennesker (med normal lugtesans) jeg vasker mig da lige – og nej jeg mener ikke vasker mig med deodoranten, det er så kortsigtet desværre…

/2

HVORFOR ER FOLK SÅ SURE?

Altså misforstå mig ikke, vi kan alle have dårlige dage. Men som en der tager det samme tog mere eller mindre hver dag – på samme tid, ja så ser man lidt de samme mennesker. De sidder der helt sure i stillekupeen, Som om deres liv er ødelagt fordi de skal tage toget. Nuvel jeg ville hellere sidde i en varm bil med sædevarme – men sådan er det nu engang ikke… SMIL FOR SATAN!

/3

HVORFOR SIDDER DU MED DINE KLAMME SKO PÅ SÆDET?

ingen har behov for at være sloppy second til dine beskidte støvlets mærker på sædet?

/4

STOP NU MED AT BROKKE DIG OVER AT TOGET MÅSKE ER liiidt FORSINKET.

Er de 5 minutter virkelig det der vælter hele din morgen? Så tag måske lidt tidligere afsted?

/5

STOP MED AT SNAKKE I STILLEKUPEEN!

ellers bliver jeg mega sur høhø 🙂

 

HVAD ER PRES FOR DIG PÅ EN TUR I DET OFFENTLIGE TRANSPORTRUM?

img_0098

8 kommentarer

 • Christian

  Det værste ved offentlig transport er, at folk bare ikke tager hensyn. Både med de ting du nævner i dit blogpost, men jeg synes det klammeste er, når folk hoster og hakker……Og mange uden at holde sig for munden. Jeg har aldrig været syg så ofte, som efter jeg begyndte at pendle for et par år siden! ØV bøv adrrrr…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina D

  De samme ting som dig i toget. På et fly er det også børn der sparker på min stol bagfra, børn der græder fra vi starter til vi lander, børn der skider i bleen og mor/far ikke pakker bleen i en pose før de dumper den, så os der sidder tæt på toilet kan hygge os med den luft resten af turen, store mennesker som fylder rigtigt meget(både fysisk og psykisk) så lille jeg kun kan sidde musestille uden at gøre brug af armlænet, fulde mennesker som syntes de skal underholde hele flyet for nu skal vi på ferie, og har startet ferien i lufthavnen.
  Ja jeg lyder måske lidt arrogant og ikke rummelig, men til mig forsvar så er jeg i plejesektoren til dagligt, og skal rumme ALLE mennesker(kollegaer-borgere-pårørende osv), så når JEG har ferie, så har jeg det lidt stramt med at rumme andre end min mand og jeg. Det er min måde at lade op på.
  Hav en lækker dag.
  Mvh T

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja

  Er med på den med stille zonen 😉 trods jeg er 23 år. Folk der snakker i stillezonen gør mig virkelig til en sur gammel dame. Da jeg skulle med tog fra Esbjerg til Herning var der et skift hvor der var 5 min til det. Men når toget konsekvent var minimum 4 minutter forsinket så er det dæleme trælst (på godt jysk).
  Har tit overhørt gymnasie elevers snak (for de snakker jo så højt at det ikke kan undgåes). Nogle gange tog jeg mig da i at tænke på hvorvidt de burde have en opdatering til deres øvre etage. Men gode (skjulte) grin gav det godt nok 🙂
  Tog er en spændende tur xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lille mig

  Jeg bliver utrolig irriteret over de mennekser som ikke træder til side, så andre kan komme ud af toget FØR andre går ind! Muligvis derfor togene er forsinkede!? :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi kjeldgaard

  Nu bor jeg i Sønderborg og har ikke brug for at tage offentlig transport . MEN de få gange jeg har gjort det, har jeg virkelig svært ved at forstå hvorfor alle andre mennesker skal være med i en persons mobil samtale… det kan både være lægebesøg , kæreste skænderi osv… keg forstår ganske enkelt IKKE det skal ordnes i en kys eller tog, eller på restaurant ( hvor jeg oftere kommer frem for tog og bus)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I take the train to work every day and I wonder many of the same things. We’re all in it together so we might as well respect each other….and SMILE 😉 Ha’ en god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg pendler hver dag, og det kan jeg undres over, er andres mennesker behov for at tale meget privat i deres telefoner.. jeg tænker herunder på utroskab, deres privat økonomi og hygiejne.. jeg tænker kunne de ikke venter til de kom af toget? Men hvor ville togturen være mere hyggeligt, hvis man nu begyndte at smile til hinanden. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Folk der absolut skal stå helt tæt på mig…. eller kaster sig over Zorro for at klappe UDEN at spørger.
  generelt er offentlig transport ligemeget angst for mig…. Zorro er min livline… sammenlign det med at folk liiiige låner en blindesstok fordi den er sjov, det gør man ikke.
  ok han har ikke bestået endnu (men gør stadig arbejdet), så de kan ikke se han er på arbejde, men selv en kæle hund gør du ikke det ved, den kunne være utryg ved kørsel. Det som at stikke hovedet ned i en barnevogn og nive barnet i kinden…. det bare ikke ok

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEKTIER - JEG TROR JEG HAR BRUG FOR HJÆLP...