ÅRSOPGØRELSE - DE 5 BEDSTE REJSER!

GENIAL NYTÅRSGAVE TIL MANDEN DER HAR ALT!

image

image

HAVE NO FEAR!

GOODIEBOX THE MAN BOX IS HERE!

Jeg er den forfængelige mand. Jeg bruger produkter og går op i om min kropssæbe dufter eller lugter. Min hustru værdsætter dette. Nu er der kommet en LIMITED EDITION af den populære gave æske GOODIEBOX – nemlig THE MAN BOX. Den indeholder en masse lækkerier som alle er rettet (endeligt sker det!) imod OS MÆND! HEJ den her kasse er KUN til os (okay minus powerbank nuvel…) Udover kassens indhold som du ser på næste billede så er der også en håndcreme fra rituals (som jeg er begyndt at bruge og som står på kontoret haha…). OG DET STOPPER IKKE DER! der er også en fin RABAT!!! med nedenstående kode kan du få hele 15%!!!  MEN skynd dig da denne MAN BOX ikke er en fast del af deres sortiment ENDNU. Kassen med gaver koster KUN 295 kr (før rabatten PS!) og indeholder produkter for næsten 700(!!!!) kr! Hvis det ikke er optur så ved jeg ikke hvad er!

KODEN ER:

MINDECBOX

OG DU KAN HENTE MERE INFO OG KØBE KASSEN

HER!

image

JEG HAR OPTUR! HÅBER I HAR OPTUR MED MIG 🙂

KRAM A 🙂

2 kommentarer

  • Cecilia

    Hej skønne Allan,

    Kan det mon passe at denne rabatkode ikke er gyldig mere? Jeg ville netop bruge den til køb af gave til min bror, men den siger at koden ikke er gyldig? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRSOPGØRELSE - DE 5 BEDSTE REJSER!