GENIAL NYTÅRSGAVE TIL MANDEN DER HAR ALT!

ÅRSOPGØRELSE – DE 5 MEST LÆSTE INDLÆG!

Allan3 3

DET ER SIDSTE DAG I 2016!

Og jeg kigger her tilbage på de 5 mest læste indlæg jeg har lavet iår. Dette første år som blogger! Jeg er DYBT ydmyg over at i vælger at bruge jeres læsetid ovre hos mig. TUSIND TAK FOR DET SEJE MENNESKER! Jeg har fra starten af hele denne rejse valgt at være TOP ærlig om mine følelser og vores liv. Jeg er top glad for at i omfavner denne ærlighed – IKKE med bedereviden attitude MEN med ærlighed tilbage! MERE af det næste år – skal vi aftale det? 🙂

HERE GOES..

5.

LORTEFAR VERSION 3835282016392

4.

NÅR MAN HAR ET BARN I SENGEN OGSÅ…

2.

AMNING I OFFENTLIGE RUM – MIN MENING!

1.

TING JEG HADER AT BLIVE SPURGT OM SOM FAR TIL FIRE PIGER!

Det indlæg som fleste læste med var det her. Et indlæg skrevet efter jeg gentagne gange fik de samme spørgsmål – jeg er ikke i tvivl om at denne type spørgsmål fortsætter. Jeg havde ISÆR optur over at i seje mennesker skrev jeres spørgsmål som i hadede! I er faktisk OPTUR seje mennesker! Indlægget er fra 2. maj 2016 og blev skrevet fra Stockholm og du kan læse med HER!

2 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Der er vist ingen tvivl om, hvorfor de var de mest populære blogindlæg i 2016! Super læsning.

  Venlig hilsen

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Gustavo hvor er det fantastisk at du skriver sådan! TAK fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GENIAL NYTÅRSGAVE TIL MANDEN DER HAR ALT!