NERD ALERT - MUMBAI STOCKHOLM MORGENHYGGE

JULEN BRINGER PAKKE KALENDER GAVER! (og en konkurrence!)


image

image

LAD MIG VÆRE ÆRLIG…

Jeg har ikke stået så meget for pakke kalender gaver tidligere. Min hustru har rocket det imens hun var på barsel og jeg har haft travlt med noget andet. I år er hustruen tilbage på arbejde, og jeg følte det var tid til at steppe up mit PakkeKalenderGaveindkøb! Derfor havde jeg optur da jeg blev gjort opmærksom på denne nye FLYING TIGER SHOPPERCLAUS APP! I har måske set reklamen på toget på nettet – herinde på min blog endda, at denne app er kommet – og tænkt wtf er det nu? Lad mig forklare! Denne app er din hjælpende hånd til at du IKKE render forvildet rundt 2 dage før december fordi du liiige mangler en gave (læs 23 gaver!). Den er TOP nem at benytte sig af og du skriver barnets alder når du begynder også kommer 24 gaver frem på skærmen. Jeg havde nogle favoritter men også ting jeg vidste de ikke ville bruge. I det tilfælde så trykker man på det billede af den ting man ikke ønsker – OG TADAAA frem kommer så en anden mulighed. Jeg brugte appen som forberedelse, og den er TOP tidsbesparende da jeg fik fremvist mulighederne hjemme og selv kunne vælge til eller fra. Jeg er klar over at ting godt kan være udsolgt eller leveres senere igen, så derfor tog jeg det som forberedelse og en “huskeliste” over hvad jeg havde tænkt mig.

IND KOM JEG I FLYING TIGER…

Og det stod hurtigt klart at det kom til at tage lidt tid for mig. 2 fulde pakke kalendere (til mini holdet), og 2 weekend pakke kalendere. Vi havde en snak med vores største døtre, fordi vi havde hørt fra dobber (moster som bare hedder sådan) at deres nisse havde lagt et brev hvor der stod at man (når man er stor pige!) kan vælge at få større gaver i weekenden istedet for 24 små. Det smagte godt hos de store og derfor var jeg på udkig efter nogle lidt større gaver til dem. De søde Flying Tiger ekspedienter så hurtigt at jeg havde brug for assistance med mine 4 kurve. Jeg forsøgte at være struktureret. Jeg forsøgte IKKE at ringe alt for meget til hustruen – I GOT THIS tænkte jeg… 1 time senere pænt opkogt og med en vogn med 4 kurve proppet havde jeg en god følelese. Det her var OPTUR! Ja jeg var svedig (have we met?) Ja jeg havde gået igennem butikken 1946382046302749320 gange. Men jeg har fundet fine ting. En del fra APPen men også andre fine ting som lige var der. KREATIVE gaver til alle døtrene. Jeg har optur over FLYING TIGER, nuvel jeg husker konceptet som en 10er for alt. Og der er stadig MEGET der koster en 10er men der er også lækre papirtegne bøger, lækre bage sager osv, som naturligvis koster mere. Den her jul kommer til at ROCKE! Hvordan jeg kom hjem ved jeg ikke men hjem kom jeg!

image

OG DET STOPPER IKKE DER!

NÆÆÆH NEJ! Flying Tiger er SÅ SEJE at de vil begave EN AF JER SEJE MENNESKER med et gavekort på 500kr til en af deres butikker. DET ENESTE du skal gøre er:

SVARE PÅ :

HVAD ELSKER DU MEST VED JULEN?

Jeg finder en vinder d 21/11 kl 12.

Konkurrence betingelser finder HER!

ER I KLAR? JEG GLÆDER MIG TIL AT KUNNE BEGAVE EN AF JER HERINDE! DET BLIVER EN FEST!

🙂 A

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF FLYING TIGER.

 

55 kommentarer

 • Betina

  Vores tvillingepiger på 5 år får også adventskalendre og der gemmer sig også en del fra Flying Tiger i – elsker den butik.
  Det jeg glæder mig allermest til ved julen er når vi vågner op den 24. om morgenen og bare ved at vi har fri alle sammen i vores lille famile og at vi skal hygge sammen – den stemning der er der den morgen hvert år er bare helt speciel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  lidt sjove min mand og jeg tale om barndom minder for mig var når vi skulle ud og hent juletræ og pynt sammen min mor og en meget vigtig en lille fugl som har være min mormor som min mor kun huske fra hendes barndom som jeg fik da jeg min søn men jeg elsker alt ved jul det kan man også se har ca 7 flyttekasse med julepynt det sjove er at jeg har julepynt jeg selv har lavet da jeg var 5 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha Christensen

  Den 24 når vi har forberedt al maden og det hele passer sig selv. Så kommer slik og godter på bordet og alle samles for at se Disneys juleshow. Nok den vigtigste tradition for mig og den jeg holder fast i at videregive til min datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det jeg elsker allermest ved julen er, at det er børnenes fest. Hver eneste dag! Hverdagslykken i deres øjne, som stråler af total lykke over nissens skøre nissestreger, de små overraskelser i julesokken, forventningens glæde under middagen juleaften, nissehue er okay som hue indenfor hver dag, julekalderlågen der gemmer på overraskelser, brætspil med et sæt nærværende forældre, juleslikken der nærmest er tilgængelig en hel måned 🙈, hjemmelavede hemmelige julegaver, julekalender i tv’et, traditionerne med julemusik og kalenderlys under morgenmaden, lyskæderne der er tændt døgnet rundt, kolde næser der betyder varm kakao og TID til det meste! Tiden er en anden i julen – vi forældre kommer på børnehøjde. Noget jeg ikke altid formår i de andre måneder. I hvert fald ikke på samme måde; måske det skal være mit nytårsforsæt for 2017. Mere tid i børnehøjde!

  Åh, hvor jeg håber at vinde. Så skal der shoppes pakkekalender til pigerne – endnu en ting de så kan glæde sig over hver dag. ❤️🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   VI ER MEGA ENIGE! er vild med at vi kan opleve julen igen som den skal i børnehøjde! MODTAGET! Held & Lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  For mig er det bedste ved julen at glæde min familie med de gaver, jeg har fundet på. Starter altid tidligt med at udtænke og købe de perfekte gaver til søskende og forældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Borgen Dam

  Uha – julestemningen er allerede begyndt at lure om hjørnet herhjemme. Har 2 dejlige piger på 3 og 6 år, og der bliver flittigt krydset af i diverse legetøjskataloger og spurgt til hvornår den første låge må åbnes i julekalenderen. Vi glæder os også til at julemanden kommer med gaver i sokken.

  Det jeg glæder mig mest til er at opleve julen gennem mine døtres øjne – det ER bare børnenes fest – og når juletræet står med alt sin pynt og med fine pakker under, så blir det ikke mere MAGISK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Vegeberg

  Først julepynten, samvær med faml. og venner, gudstjensten med børnebørn den dejlige mad, juletræets lys som blir tændt og se børnene pakke gaver op mærke glæden og de tindrene øjne som siger alt.🌲 glædelig jul til jer også 🌲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Mine pigers kalendergaver indeholder også en del ting fra Flying Tiger – fantastisk butik!
  Det jeg elsker mest ved julen er at se glæden i mine døtres øjne når vi vågner den 24 😍 Hyggen med min familie og komme hjem til mine forældre hen på eftermiddagen – hele huset dufter dejligt af julemad og vi hygger med Disneys juleshow! 🎅🏼Julemad, juletræ og glæden over at give gaver! 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Jeg elsker simpelthen alt ved julen, og kan næsten ikke vente med at få pyntet op. Og så elsker jeg at købe gaver, pakke dem pænt mig og så selfølgelig at give dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den 25. December hvor der er faldet mere ro på det hele. Den 24. Kan tit være travl og hektisk, men at kunne gå i nattøj,spise rester fra julemaden, gå ture i skoven og nyde samvær med familien og afprøve gaverne man fik dagen før er skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiis

  Jeg elsker i den grad at give gaver, at finde lige den rigtige gave – og det er der jo rig lejlighed til i julen. Har tidligere lavet julekalender til 2 egne børn, 2 nevøer, 1 niece og en kollega – skønt at finde på gaverne, men indpakningsdelen (144 gaver!) trak tænder ud. Nu er vi gået over til adventsgaver, men Tiger er stadig favoritbutikken til smågaveindkøb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Østergaard

  Allerførst tak for en dejlig blog, Instagram, snap osv 👍🏻👍🏻. Det jeg elsker mest ved julen er stemningen. Alt er bare lidt mere hyggeligt i december. 🎄☃️🎄☃️. Jeg glæder mig til at hygge med mine to børn, lave pakkekalender og nisseløjer. Her i huset flytter der en lille nisse ind som laver sjov og DET elsker jeg også ved julen. Kh Lene Østergaard 🎄🎄🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina rasmussen

  Det jeg elsker mest ved julen , det er at være sammen med min familie og bare hygge og spise god mad og danse om juletræ , jeg elsker at købe julegaver og glæde andre , selvom mange synes der er stressende og bare skal overståes 🙂 synes det lige så dejligt at give gaver som at få selv 🙂 i år bliver julen fejret i 25 timer på min arbejdsplads hvor jeg er handicaphjælper for en mand med ALS, ja der bliver øv uden familien og min datter ved min side, men ville jo også være synd hvis han ikke kunne være sammen med sin familie:-) jeg tager det som en oplevelse i år, jeg skal holde jul på en anden måde , uden gaver eller min familie , men er sikker på vi får en hyggelig aften alligevel 😉 måske jeg vinder denne konkurrencer også tager min datter og jeg på shopping effer jul i Tiger og finder kreative ting vi kan hygge med mellem jul og nytår ❤️🎄 Glædelig jul til alle når den tid kommer 🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilian Andersson

  For mig er det at kunne give mine børn gode minder om julen. Dette er en blanding af kærlighed, traditioner og at bage en hulens masse småkager sammen. For mig handler julen også om at give og gøre noget for andre, hvilket mine børne også gerne må lære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hygge-samvær-julebag- alt sammen i det julepyntede hus i stearinlysenes skær 🎄🌟☃️🕯
  I år har far også fri imellem jul-nytår så vores lille familie på 5 rigtig kan hygge sammen ❤️
  Samtidig bliver det vores sidste jul i vores hyggelig træhus på Bornholm- da vi flytter til Kbh. Så denne jul giver vi den lige lidt ekstra julehygge 🎄
  vi har så også lige 2 ud af 3 børn som har fødselsdag i disse dage og så min egen. Så der er nok at se til- så jeg vil fluks kigge nærmere på den omtalte app- for den vil da være en kæmpe hjælp 👌🏼

  PS.
  Du er da mega sej med det gave-indkøb 👍🏼 Sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Ottosen

  Det jeg elsker allermest ved julen er hvordan alle rykkere lidt tættere sammen og hjælper hinanden med små som store ting. Julen er hjerternes tid og det synes jeg bare er helt fantastisk. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla VL

  Jeg elsker hyggetiden med familien, der er bare altid ekstra hygge i december. Og juleferien er særlig fordi vi er heldige at have fri hvert år. Men mest af alt elsker jeg min store datters glæde ved julen. Elsker at se hende blive begejstret for at pynte op, for at se om nissen har været på besøg, se hende pakke gaver op eller komme stolt hjem fra farmor og farfar med kagedåser fulde af hjemmebagte småkager, hun selv har pyntet. Og jeg elsker at få lov at forberede overraskelser til hende. Men nu er der jo 2 piger og selvom den mindste ikke går op i julen endnu, så skal hun nok komme til det. Vi skal nok lære hende det! 😉 Men jeg har brug for gode råd, for hvad giver man i pakkekalender til en pige på 1,5 år? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  December er min ynglings måned. Jeg elsker alt ved julen, nærvær, samvær, hygge, lys, varme, advent, vores julenumre, pynt, spil, bage, konfekt, træ, mere pynt, traditioner. Ja jeg kan blive ved. Snart flytter Nissen ind, som, som maaaange andre hjem, har sin egen lille dør i køkkenet. Han driller, laver nissestreger men kommer også med gaver. Vi glæder os alle herhjemme til julen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte N. P.

  Det er den hygge som man ikke kan beskrive helt, men som bare pludselig er der. Med julelys, julegaver, julekager og børnenes glæde (også de voksne børn 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Laursen

  Julen hos os har været lidt svær, de sidste 2 år, da pigernes mormor blev begravet d. 21 december 2014. Derfor er vores juledage ikke kun præget af juleglæde og traditioner, men også et kæmpe savn. Pigerne (8 og 10) søger traditioner som mormor havde, som julebag og klip, som gør at familien samles og her kommer dejlige (og hårde) minder frem. At se pigerne, stadig glæde sig til jul, at søge vores traditioner er det jeg glæder mig til. Deres umiddeklare tilgang både til jul men også sorgen. Jeg ville glæde mig over at kunne forkæle mine piger lidt ekstra denne jul, hvis jeg blev den heldige vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg har altid elsket hyggen og den gode mad. Det er selvfølgelig også rart med gaver, men det er ikke det vigtigste. Efter at jeg blev mor, så er det bare så stort at se mine små drenge opleve julen 🙂 I år oplever den mindste sin første rigtige jul, da han sidste år “kun” var 11 dage gammel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Shit det der er imponerende! Jeg er stadig helt stresset over de pakkekalendre vi skal have fikset til tvillingerne.
  For mig er noget af det allerbedste at vi i endnu højere grad tager os tid til at være sammen, sammen om hygge og om traditioner. Og bagerens klejner – absolut også noget af det allerbedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat

  Mørke og julelys er klart det bedste ❄️🌙✨❄️✨ og så også lige stearinlys og ild i brændeovnen. Og at have fri og være sammen med dem man elsker ! Ja, helt sikkert det sidste❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina H.

  Det fede ved julen er at al stemningssituationer med venner, familie, arbejde og alt andet. At man ser frem til en måned med god mad, hyggelige samkomster.

  Jeg elsker nu at se og opleve at folk viser ders gode sider her ved juletid. Forleden så jeg at min gamle skolekammerat valgte at sy nogle tøj og give væk som adventsgaver så nogle mødre med børn de ikke har mange penge, kan få glæde af lidt gave. Dette er JUL! Man hjælper til og mindes om de glæder, man har i livet og værdsætter det ved at give og modtage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bregnhøj Bakken

  Jeg er vild med de små puslerier i løbet af december, de små hemmeligheder, søde overraskelser, usund mad – som er helt ok – bare fordi det er december, kreative indslag og pynt som kulminerer hos os i et meget personligt juletræ juleaften hvor vi alle i løbet af måneden har bidraget til – men mest af alt så elsker jeg de magiske julelys, der bringer varme, glæde og kærlighed ind i mørket. Det er fantastisk at gå en tur om aftenen og selv en hektisk og trist morgenstund kan blive vendt til et smil, når man ser at julelysene er tændt i byen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Jepsen

  Som barn kan jeg huske forventningens glæde. Min søster og jeg hyggede med at pynte juletræet og så meldte vi os frivilligt tilsat putte gaverne ind under træet, så der kunne blive mærket lidt på,gaverne, gættet og drømt om hvad der kunne gemme sig derinde og så ellers bare hyggen med mor og far og dansen om juletræet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika

  Ud over hyggen, nærværet, pebernøddebageriet, julecd’erne og julekalenderne, så nyder jeg mit julerush…. at stå op før alle andre, når det er mørkt, smutte ind i stuen hvor juletræet står og så tænde lysene på træet. 🎄 Så sidder jeg bare der i sofaen og bliver fyldt af julestemningen! 🌟 Guldstund 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Det jeg elsker mest ved julen, er at vi endelig har tid til at komme væk og lidt “glemme” hverdagens stress. I juletiden tager vi os tid til at være sammen med de mennesker vi elsker. Og så glæder jeg mig hvert år til den Sønderjyske julefrokost hos min faster, hun så fint står for. Det er altid julens højdepunkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise

  Det jeg nok elsker aller mest ged julen i år er at det er første gang i 10 år at vi har små børn med til jul. Jul er klart børnenes fest og jeg glæder mig til at opleve julen fra mine niecer og nevøs små øjne ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg elsker, at selvom jeg ikke er den store jule-fan og aldrig får pyntet rigtigt op før det næsten skal ned igen, så elsker mine døtre julen! Det er jo tydeligvis ikke mig, der har givet dem begejstringen, men jeg elsker at den er der alligevel. Så den har allerede stået på julemusik, julebag og juleklip selvom vi kun er i midten af dec.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg elsker, at selvom jeg ikke er den store jule-fan og aldrig får pyntet rigtigt op før det næsten skal ned igen, så elsker mine døtre julen! Det er jo tydeligvis ikke mig, der har givet dem begejstringen, men jeg elsker at den er der alligevel. Så den har allerede stået på julemusik, julebag og juleklip selvom vi kun er i midten af nov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Fini Frederichsen

  Jeg elsker simpelthen december! Jeg elsker at skulle købe gaver til alle de dejlige mennesker i ens liv- gaver som passer lige netop til dem! Og jeg elsker at mine 2 store drenge, stadig tror på Nissen. Der flytter en nisse ind hos os, med dørbog det hele- og især min største dreng som er 10 år, tror egentlig ikke helt på det, men kan alligevel ikke helt lade vær- også er det man kan lave alle mulige hyggelige og sjove ting som Nissen finder på! Børnenes glæde, er klart noget af det bedste ved julen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Jeg elsker bare julen i sig selv! Alt ved julen er så HYGGELIGT. Hvis jeg skal fremhæve en ting, som betyder meget og er tradition hjemme ved os, skulle det være julekalender i tv. Vi har skabt den tradition, at vi sætter os sammen HVER aften og ser den sammen. Der må ikke bruges iPad, telefon osv. imens. Vi følger alle med og glæder os vanvittigt til at se, hvad der sker i næste afsnit.
  Kh. Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ud over hyggen, nærværet, pebernøddebageriet, julecd’erne og julekalenderne, så nyder jeg mit julerush…. at stå op før alle andre, når det er mørkt, smutte ind i stuen hvor juletræet står og så tænde lysene på træet. 🎄 Så sidder jeg bare der i sofaen og bliver fyldt af julestemningen! 🌟 Guldstund 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Det jeg elsker mest med julen er de ekstra fridage som den giver, så jeg kan være mere sammen med mine to piger😊 De sidste mange år har vi brugt en af fridagene på at tage i Tivoli med Mormor ❤️
  Kort sagt det jeg elsker mest ved julen er at være sammen med min familie .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Glæden ved at give!
  Julen er for mig noget helt særligt, jeg har altid elsket den & gør det stadig i langt højere grad end de fleste “voksne”. Glæden ved at give andre, at gøre deres jul til noget specielt, er klart det bedste. Uanset om det er den dyre gave til manden, viskelæderet i julesoken til ungerne, eller at aflevere en kurv fyldt med lækkerier til den hjemløse som dag efter dag står & smiler til mig hver gang jeg går forbi vores Kvikly i håb om at sælge en avis, så han kan få lidt i maven. At se andres glæde, store som små, materielle eller ej, dét er bare noget der er så givende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Straube

  Glæden ved at give!
  Julen er for mig noget helt særligt, jeg har altid elsket den & gør det stadig i langt højere grad end de fleste “voksne”. Glæden ved at give andre, at gøre deres jul til noget specielt, er klart det bedste. Uanset om det er den dyre gave til manden, viskelæderet i julesoken til ungerne, eller at aflevere en kurv fyldt med lækkerier til den hjemløse som dag efter dag står & smiler til mig hver gang jeg går forbi vores Kvikly i håb om at sælge en avis, så han kan få lidt i maven. At se andres glæde, store som små, materielle eller ej, dét er bare noget der er så givende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Juul Tyron

  Jeg glæder mig altid allermest til vi skal hente juletræ med mine forældre og to dejlige børn. Det har været en tradition siden jeg var en lille pige at hente og pynte juletræ sammen alle sammen d. 23. December. Jeg synes at det er sådan en dejlig tradition og så sover vi alle sammen hos mine forældre og står op d.24 og starter julehyggen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra S

  Jeg glæder mig mest til al den gode mad 😉 OG selvfølgelig at shoppe en masse lækre julegaver til min skønne familie. Pakke dem fint og gå og forberede med lister osv. Det er bare det hyggeligste i hele verden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det jeg elsker ved julen er selve julepynten og se børnenes øjne stråle. Jeg elsker stemningen og de mange hyggelige sammenkomster.
  Og så er det så fedt at være at købe juletræet med ungerne – og det gør vi i starten af december, fordi børnene kan simpelhen ikke vente.
  Børnene herhjemme er hhv 3 og 5, så julemanden findes og vi har en loftnisse som skal have risengrød. Loftnissen er også imellem en drillenisse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine T

  For mig er det allervigtigste ved jule at jeg får mulighed for at bruge ekstra tid med de mennesker jeg elsker højest. Afslapning, hygge og godt selskab, så skal jeg ikke bruge meget mere ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Dalsgaard

  Hyggetimer/dage med dem jeg elsker aller højest❤️ Der er bare flere hyggestunder i julen og elsker at give gaver(se andre blive glade)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Jonesen

  Jeg elsker den stemning der sænker sig over hjemmet, arbejdspladsen, gaderne ja alle steder. Julepynt alle steder, men særligt på mit juletræ🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Villadsen

  Træfældning med tur i hestevogn og æbleskiver bagefter. Pyntning af juletræ med pigernes hjemmelavede pynt. Døtrene øjne, når Nissen har spist risengrøden og farvet mælken blå. At julen lige pludselig er magisk igen – fordi jeg får lov til at opleve den gennem pigernes øjne….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Villadsen

  Juletræsfældning og tur i hestevogn med æbleskiver bagefter. At pynte juletræ med pigernes hjemmelavede pynt. At se deres undren, når Nissen har spist risengrøden og farvet mælken blå. At få lov til igen at opleve, at julen er magisk – fordi den bliver oplevet sammen med mine piger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Mine børnebørns juleglæde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ved slet ikk hvor jeg skal begynde, har alle dage elsket alt ved julen og gør det stadig nu jeg er 30. Men hvad er så bedre end når man har to små børn og kan gi alt det videre som man selv har eksket så højt:) Tror næsten det minde der står mig tydeligst er, at vi hos mine forældre alle dage har pyntet juletræet sammen som familie den 23 om aftenen og den 24 når vi vågnede, stod træet tændt for første gang☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker det hele! Men nok mest maden;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NERD ALERT - MUMBAI STOCKHOLM MORGENHYGGE