FAR! HVORFOR ER DU PÅ FORSIDEN AF AVISEN?

INGEN LORTEFAR IGÅR! WHOOP!

image

OPTURS DAG IGÅR! I ved sådan rigtig sej dag. ALT klappede og var perfekt OG maden blev spist mens døtrene stadig kunne overskue det! Altså den hjemmelavede aftensmad som jeg lavede fra bunden. Boller i karry (i know den har jeg lavet før) MEN denne gang prøvede jeg at lave grøntsags-ris til. OG DET VIRKEDE! Jeg kunne simpelthen få det hele til at passe. Badning af døtrene, klipning af neglene JA jeg var optur!

image

Nu tænker du sikkert “hvorfor klapper han sig så meget på skulderen ham der far til fire piger?” OG det kan jeg fortælle dig – fordi jeg normalt har lorte eftermiddage – eller lortefar dage (som den HER, eller HER, eller HER). Igår var en FEST. Døtrene hyggede sig og jeg havde overskud. Jeg håber det er et tegn fra guderne om at jeg godt kan. At jeg ikke behøver at stresse over eftermiddage alene med døtrene (som jeg ærligt gør engang imellem…).

Jeg sidder i toget og smiler over igår. Jeg sidder i toget på vej imod byen OG hovedbanegården hvor jeg sammen med MIKKEL skal snakke på GOMORGEN tv om at være farblogger. DET er skisme også optur! Ser i med?

kl 8:11 !

Det ville betyde meget for mig 🙂 HAV EN FANTASTISK DAG! and wish me LUCK 🙂

image

8 kommentarer

 • Anette Ninon

  Ja selvfølgelig😊👭👭

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Du kan godt. Altså være en far med overskud. Alene dit “blognavn” indikerer jo da, at dét at være far til pigerne, er meget betydningsfuldt for dig.
  Og hey, we’ve all been there! Jeg har (kun) to børn, og jeg har da jævnligt haft lyst til at tage den ene og tæske den anden med! Nu er de så ret store (og derfor for tunge til at tæske den ene med den anden, haha!), så de der episoder er ret sjældne. Så det bliver altså også bedre med tiden! Nu er det så bare nogle andre problematikker… Som forleden, da min teenagedatter blev Facebook-ven med én (fra sin skole, godt nok), der vidt og bredt kaldte sig selv for fuckboy!! Holy moly! Jeg ved sgu ikke, hvad det præcist dækker over – men det bliver et nej herfra!
  Nå, 1 minut til Godmorgen Danmark. Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHAHAAHAH shit får stress over 4 drenge venner der hedder fuckboy! Men med sproget på stjernerne som børnene ser op til så er der vel ikke noget at sige til at man kalder sig fuckboy… eller 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo Trige

  Hej
  Fedt indslag og en MEGA fed blog – total inspiration. For en far her på barsel med lille Sigga på 9 måneder😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Bo det betyder PISSE MEGET at du skriver det. Mange tak! OG Tillykke med lille Sigga! Hold godt fast – tiden flyver afsted! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det der er simpelthen opturslæsning lige fra morgenen af, velfortjent skulderklap👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAR! HVORFOR ER DU PÅ FORSIDEN AF AVISEN?