GODMORGEN FAR TIL FIRE PIGER - DEN SURE GAMLE MAND!

HVAD LAVEDE DU I WEEKENDEN?

image

JEG FILMEDE I WEEKENDEN..

Eller ej ok, jeg BLEV filmet i weekenden. Et af de sejeste projekter jeg har lavet (samme kaliber som DET HER!) og jeg glæder mig TOP meget til at kunne dele det med jer! En hel dag var jeg på Hilton Hotel i København, og måske fulgte i lidt med på min INSTASTORY? Vi filmede på en masse forskellige lokations og drengene som filmede var pisse seje – og der var bare generelt en rigtigt hyggelig stemning hele dagen. Jeg GLÆDER mig til at jeg kan dele det her med jer. Det er stort for mig!

image image

HAR I BESØGT HILTON HOTEL I LUFTHAVNEN?

1 kommentar

  • Betina

    Bliver spændende at høre mere om!
    Hilton må være mit ynglingshotel i København – min mand og jeg holdt nemlig vores bryllup der – så fedt og gennemført fra deres side af

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODMORGEN FAR TIL FIRE PIGER - DEN SURE GAMLE MAND!