FARVEL KOLDE DANMARK - VI REJSER TIL...

ER DU GAL VI KAN SPARRE PENGE!

image

Vi har 4 døtre, som i ved. Tidligere rejste vi en del – både med børn og alene. Det stoppede brat da Noomi kom til verden. Den sidste tid har vi måske gjort os lidt mere i kør selv ferier (som vi hader PS) og generelt dansk rejseri som ikke er så exotisk. Vi har tjekket speciel tilbud som virker billige – indtil de 4 børn kommer på regningen. Jeg ser familier rejse meget og tænker straks at de enten tjener boxen (gid man tjente boxen) eller også så er de seriøst gode til at sparre sammen… Nu er der håb. Ifølge denne video (som jeg iøvrigt mener er TOP grineren – og har set igen og igen) så er der rabat desto flere børn man har. Og nuvel det kan godt være at man skal op med pengene – MEN (og det er et meget stort men!) det bliver billigere end det normalt er! Se filmen og smid gerne en kommentar på hvad i mener om den. Er jeg den eneste som synes den er genialt sat sammen og sjov på samme tid?

TAK FORDI DU LÆSER MED – OG SER MED DENNE GANG 🙂

2 kommentarer

 • Kirsten Dettling

  Det er da en skøn video:-)
  Med fire skønne piger, er det jo lige før, du rejser gratis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Haha ja det er jo det jeg tænker også! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVEL KOLDE DANMARK - VI REJSER TIL...