GODMORGEN MANDAG (PISSEKOLDE MANDAG)

DEN FORFÆNGELIGE MAND – TRAVELLING LIGHT(er)?

image

Folk der kender mig, ved at jeg pakker kuffert som en tøs. Altså i den forstand at jeg hellere vil have et par sko for meget med end at savne dem. Det er rart for #denforfængeligemand at have muligheder. Derudover kan jeg godt lide at have mine hudpleje produkter osv med. Jep jeg går op i den slags. Nuvel efter en del rejseri (på det sidste) med ventetid på kuffert og generel ondt i armen og ryggen af massevis af kufferter prøver jeg nu noget nyt. Jeg rejser (og pakker) i en carry on. Den her seje lille kuffert kan faktisk indeholde en del og jeg har fået plads til tøj options – og et par extra sko også. Hvem havde vist at det var muligt!

image

Udover alle mine ting og sager (og sko) så var der også plads til min firma bærbar (som er en klods af en olding ps og ikke er fancy Apple eller noget høhø). Jeg har set lyset og pludseligt er det muligt at komme hurtigt igennem lufthavnen OG derudover kommer hurtigere hjem. Jeg ser det som win/win! Er i gode til at pakke? Jeg er tosset med den her løsning ihvertfald! 🙂 A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODMORGEN MANDAG (PISSEKOLDE MANDAG)