MERLE OG FAR PÅ EVENTYR - DISNEYLAND PARIS REJSEDAGBOG DAG 3

NOK OG MIG TILBAGE TIL MIG!

image

Seje Cecilie fra TREGODEGRUNDE.DK har spurgt mig om en masse kærligheds spørgsmål. Jeg har svaret ærligt på dem og håber da at i vil hoppe over og læse hendes skønne føljeton! Jeg synes det er en sej blog hende Cecilie hun har. Hun har god stil og er en varm kvinde med et lunt humør (skrev jeg og lød som en på 7463829 år nuvel..)

IMG_9226.jpg

Læs hendes fine spørgsmål HER!

Hvilket spørgsmål er dit yndlings spørgsmål?

TAK FORDI DU LÆSER MED – OGSÅ OVER HOS CECILIE!

🙂 A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERLE OG FAR PÅ EVENTYR - DISNEYLAND PARIS REJSEDAGBOG DAG 3