NÅR DE BEDSTE INTENTIONER ENDER MED… IS

JULEN STARTER DA NU?

image

Igår var en travl dag. Udover en fantastisk arbejdsdag med klargøring af en festlig periode, så bød dagen på møder med seje fremtidsplaner – OG ikke mindst en fantastisk magisk afslutning! En disney Jule middag. Og inden middagen en gennemgang af hvad der sker næste år. OG det er simpelthen så spændene hvad der skal ske det næste år! (mere om det når vi kommer nærmere på! Der er absolut drømmerejseri på vej!). Ved indgangen til det fine lokale på NIMB hvor vi skulle spise fik vi julekæder om halsen som blinkede og lyste. Ligesom jule lys kæden som chip og chap fjerner pærer fra i julehistorien vi altid ser juleaften! Jeg var inviteret sammen med en masse fantastiske Bloggere og dansk presse. Og jeg må sige at det er ved at falde lidt til hos mig – jeg er blogger! Jeg hygger mig med de her seje blogger damer – både mommy og lifestyle. Jeg har optur over at hygge mig med dem – OG føle at jeg kan være til stede (og fortjener det). Vi fik den klassiske julemad og sad og snakkede løst og fast om hvad alle forældre snakker om – deres børn haha! Men også om alt det seje der sker og har sket i Disneyland Paris. Vi har oprigtigt optur hjemme hos os, og Merle snakker stadig om den magiske tur vi var på! Julemaden er jo ikke så farverig (traditionelt altså) MEN jeg har optur over at julesæsonen kan starte nu. Jeg er klar og glæder mig til den kommer – sådan rigtigt!

image

image

image

ER I KLAR TIL JULEN?

🙂 A

img_4228

7 kommentarer

 • har faktisk købt en julegave… måske hvis jeg ikke giver den før tid.
  Skal måske holde jul for mine forældre hjemme hos mig, så bliver det første gang i mit liv jeg er vært juleaften, spænende.
  elsker Disney… og den julefilm med chip og chap er bare skøn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   JEG er tosset med at du er startet! Hvis du kan holde den og ikke give gaven før tid haha! TAK fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • det bliver svært det til min hund og har haft kik på den længe endelig var det der i rigtig størrelse….
   alligevel er jeg ikke meget for altfor tidelig jul i butiker m.m. men det er tid til at forberede specielt hvis du vil lave pakke kalender.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • går faktisk og overvejer om han skal havde pakkekalender, men den er jo mest sjov hvis jeg også bliver overrasket, og det bliver jeg ikke hvis jeg laver den…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   haha jeg tænker gør det! MVH Allan

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ender det nok med, på en eller anden måde.
  uden børn er han lidt mit barn…. selv de drenge jeg stod fader til er vokset fra pakkekalender, lavede ellers til dem da de var små, inklusiv et lille brev fra nissen hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Lyder somom du er god til at hygge om folk! bliv ved med det på det ene eller andet niveau 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DE BEDSTE INTENTIONER ENDER MED… IS