OM AT HAVE BØRN I EVIG TRANSIT.

MIG OG MERLE PÅ EVENTYR!

 

Processed with Snapseed.

Det her er lidt vildt! Men også en dobbeltsidet glæde. Jeg blev kontaktet for noget tid siden om en mulighed for at tage afsted med en datter på tur. Bare mig og en af mine døtre. Jeg sad og læste emailen et par gange. Det var en FANTASTISK INVITATION. Det var DEN VILDESTE MULIGHED. Og alligevel var jeg lidt nervøs for at skulle vælge imellem mine døtre. Hvem skulle med? Ville de andre forstå? Jeg har OPTUR over at have muligheden for et eventyr – bare mig og en af mine døtre. Sådan helt os to på eventyr. Jeg valgte Merle. Jeg valgte Merle fordi hun til tider har det lidt svært med at være mellem barnet. Hende der både forventes at være storesøster – men stadig passer ind som lille søster. Jeg valgte Merle fordi de store lige har været med i London – OG at det ville være endnu mere umuligt at vælge imellem dem. At vælge den ene tvilling fra. En ting de med garanti også har behov for. Alenetiden med os forældre. Vi havde en samtale om det igår. Vi gjorde det klart at vi ville ønske at de kunne være med allesammen. De fik lov til at være ærgerlige. Det var vi jo også. De fik lov til at have nedtur og blive kede af det. Men midt i det hele forstod de pointen. Engang imellem kan vi alle ikke det hele sammen. Engang imellem må der være nogen der prøver noget – OG nogen der prøver noget andet.

Merle og jeg skal til DISNEYLAND PARIS. DISNEYLAND PARIS!!! Jep det bliver verdens sejeste tur. Vi skal være på Halloween eventyr os 2. Merle forstår ikke helt hvad der skal ske. MEN hun kommer til at have en fest på denne pressetur (inviteret af disneyland ps…) Programmet lover disney over alle grænser OG jeg glæder mig til at være dernede med hende. Være dernede hvor jeg selv var til Halloween med mine forældre for 20 år siden (yep jeg er gammel). Jeg kommer til at skrive lidt mini dagbøger når den lille frk er faldet omkuld på hotel værelset og jeg sidder og kigger ud over parken. Det her bliver vildt! Det er vildt at jeg er kommet hertil som blogger. Jeg er faktisk lidt oppe og køre i den grad at jeg nærmest (læs helt sikkert!!!) er mere vild end Merle 🙂 HAHA det bliver en fest!

Vi flyver på torsdag. Det bliver for vildt! Følg med især på Snapchat – men mon ikke insta også får nogle billeder med på vejen?

HAR I VÆRET DERNEDE? HVAD SKAL JEG OPLEVE?

TAK FORDI DU LÆSER MED

🙂 A

 

 

n011857

4 kommentarer

 • Trine

  Jamen det er jo for fedt. God pointe at du har valgt mellembarnet ✔️
  Hvor gammel er det hun er?
  Jeg var i Disney Paris for 4 år siden, og var imponeret over storheden, og det optog der kommer igennem parken. De er sgu da søde de figurer. Jeg mindes at vejbelægningen / fliserne var lyserød med glimmer i området ved det store slot. Men jeg er ikke sikker – men det opdager Merle nok👍🏻🌸Rigtig god tur. /trinetandfe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HEJ trine! hun er lige fyldt 4 og jeg tror det bliver en fest! JEG glæder mig til det hele også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hejsa..
  Pyhh kan godt forstå dilemmaet med at vælge, for man kan jo næsten ikke bære at skuffe sine børn..men det var en utrolig dejlig og kærkommen situation at de store lige har været i London å det gjorde beslutningen lidt nemmere 🙏.
  Det er SÅ fedt at se at I tager jer tid til pigerne hver for sig ❤️, det er så vigtigt.
  Jeg ønsker dig og lille Merle en fantastisk tur – det blir vildt. Vi var der selv da vores piger var 12, 9 og 4 og det var et kæmpe eventyr som de stadig idag – 7 år efter snakker om og ønsker sig tilbage til 🙏❤️.

  Tak for gode indslag både her og på insta og ikke mindst på snappen 🙏❤️.

  GO TUR ✈️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jeanette hvor er det en opturs kommentar den her. Tak!!! Vi nyder hvert sekund hernede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT HAVE BØRN I EVIG TRANSIT.