VELKOMMEN WHEAT X DISNEY ❤️

LONDON CALLING – BØRNE VERSIONEN

image

GODMORGEN! Vi har været tidligt oppe og er nu på flyet på vej til London! Pigerne sagde overvejet at de ikke har fløget siden vi var i Thailand for nogle år siden. Nu er vi på vej. Jeg skal arbejde under London Fashion Week, og hustruen skal simpelthen have tøsehygge i STOR stil imens. Jeg har optur over at vi kan give dem denne oplevelse. Og har optur over at have familie med generelt!

Nu kommer det typiske spørgsmål! HVAD SKAL VI LAVE? Vi overvejer teater, afternoon tea og vil gå i portobello market idag senere. Men hvad er der ellers?

#HJÆLPFARTILFIREPIGER

 

3 kommentarer

 • Louise

  http://www.ellabellaseventyr.dk/category/london/ Tjek eventuelt der her ud… Vi har ikke børn så vi har ikke afprøvet det… Hun skriver også fysiske rejsebøger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tag pigerne med på museum – de fleste er gratis, så hvis de kun gider 1 time, så gøre det ikke så meget.
  Jeg havde min datter med på Science Museum og det der ligger lige ved siden af, men kan ikke lige huske hvad det hedder. Victoria og Alberte har også en afdeling for børn.
  Jeg havde også min datter med i London Eye – det var også er stort hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg skal selv snart afsted på London-tøsetur med mine to piger på 8 år og min mor!! Vores planer er indtil videre en tur i London-eye, Madam Toussou, Hamleys, en tur rundt i doubledecker, Portobello Road, shopping på pigernes præmisser, og måske en tur i teatret. Og så ellers bare en masse hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN WHEAT X DISNEY ❤️