MIG OG MERLE PÅ EVENTYR!

DEN FORFÆNGELIGE MAND – TRÆNING HVAD SKETE DER?

image

Jeg ville ønske at jeg kunne skrive at jeg var en TRÆNINGS ROCKSTAR! Jeg ville ønske at jeg bare styrede hen imod vaskebræt. Sandheden er at jeg har haft en trænings nedtur. Jeg kunne sagtens give seje Camilla Malmberg skylden (hun har været enormt egoistisk og rejst enormt meget!), eller mit travle arbejde (som har været enormt egoistisk og rejst meget!) MEN nej – det er udelukkende min skyld. Jeg har hellere ville spise end løbe. Jeg har hellere ville instagramme end løbe. YEP jeg ville ikke løbe, dyrke TRX i min have (som jeg ellers kan og burde). Jeg har simpelthen været et fjols. Jeg har måske også haft brug for en pause, og ikke kunne overskue alt det der skete lige nu. En blog med fantastiske læsere, arbejde som går AMOK lige nu, og familie og fødselsdage.

MEN NU skal det være slut. Jeg skal til hele 2 trænings timer idag senere. Jeg vil nu starte forfra. Jeg vil gøre mit bedste på at være en sundere Far, og en stærkere far. Min krop bliver jo heller ikke yngre – og jeg fylder 35 år til December. Det i sig selv er jo ikke OLD gammelt nuvel, dog mener kroppen noget andet.

HVAD GØR I SEJE MENNESKER? HVORDAN HOLDER I TRÆNINGSGLØDEN VED LIGE?

TAK FORDI DU LÆSER MED

🙂 A

10 kommentarer

 • Heidi Kjeldgaard

  Jeg træner i loop fitness 3-4 gange ugentlig . Det tager 35 min så er man færdig. Det er til at overkomme og man kan træne gratis i alle loopcentre i dk, hvis man er på arbejde eller ferie i en anden by. Det har jeg benyttet mig af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Det lyder da også sejt!! jeg ville ønske jeg bare kunne løbe derudaf i storbyerne ligesom en kollega! Det ville være sejt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Kjeldahl

  Du er sej og meget travl men den der med de 35 år- det er vidst ønsketænkning😜😘😂.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   KYS lad mig nu lige blive i troen i et minut uden dig og Michelle mobber mig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Elsker at du i indlægget “lyver” dig et år yngre 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHAHA der kan man se hvor træt jeg var da jeg skrev indlægget! 😉 hahahaha Alle kneb gælder vel?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sejt! Jeg er også kommet helt ud af rytme. Nu *tør* jeg nærmest ikke melde mig til et hold fordi jeg er så svag:-(. Også bliver det jo aldrig bedre. Derfor er du så sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   gør det! (jeg kan ikke gå imorgen…)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Op

  Hesten
  Igen
  – det hele er ikke tabt, du skal bare have fat i (og prioriteret tid til det) igen ✌🏼️
  Seje UNGE mand 👊🏼💪🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHA Line! TAK! tak for din high five! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIG OG MERLE PÅ EVENTYR!