FAMILY TIME - EGESKOV SLOT

DEN FORFÆNGELIGE MAND – UNDERDRENGE.DK KONKURRENCE!

image

INDEHOLDER REKLAME (men meningen er min egen 🙂 )

Jeg er doven. Altså ikke sådan med alt (for meget høhø) men med 1 ting især. Jeg gider ikke bruge tid på at købe underdrenge / underbukser / underhylere. Jeg køber andre ting – nuvel – men ikke det. Det er gaven jeg hadede at købe til min far (sammen med sokker) MEN som jeg nu selv smider på MIN ønskeliste. Det ender ærligt med lidt ærgerlige underdrenge. Uden at blive alt for TMI (too much information ps) så er der nød til en ændring i min strategi. Den forfængelige mand skal ændre retning – og jeg har fundet den perfekte retning : VELKOMMEN UNDERDRENGE.DK En hjemmeside som gør det nemt (og fragtfrit ps) at udskifte underdrengene når de bliver for ærgerlige – hmm måske endda lidt før HAHA! Hjemmesiden har de vigtigste mærker, og jeg er ret tosset med deres 3 pak løsninger fra HUGO BOSS f.eks. Derudover har de en mængderabat løsning som giver flere procenter jo mere du køber, OG jeg fik Bülow lakridser i kassen også. Kort sagt jeg er solgt! Hjemmesiden har været online siden 2012, og har både underbukser til voksne og voksende. Jeg har optur OG jeg har endnu mere optur over at måtte lave en konkurrence!!!

KONKURRENCE TID! 

VIND ET GAVEKORT PÅ 1000KR TIL UNDERDRENGE.DK

Alt du skal gøre er følgende.

#Hop over HER! og tjek deres udvalg ud 

#Kommentér her nedenstående hvilket mærke du ville bruge gavekortet på

# Følg min blog

OGSÅ KØRER BUSSEN!

Jeg finder en vinder Søndag d 7/8 kl 22.

82 kommentarer

 • Birgitte

  Min mand har præcis det samme problem. Ofte er det mig der ender med at købe en 2 pk med hjem når jeg kommer forbi 🙂
  Hvis jeg er heldig at vinde så skal der købes boxershorts fra Bjørn Borg (med mindre der er en der kan anbefale nogle med samme pasform, men som ikke bliver slidt så hurtigt 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars Birklykke

  JAAAAA! Endelig en konkurrence for os mænd! 🙈👏🏻 hvis jeg er vinder, skal de bruges på underdrenge fra Armani ✌🏻️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hahaha! modtaget! HELD OG LYKKE! 🙂 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Arbøll

  Min mand kunne lære noget af dig. Jeg er så træt af at se på hans “lufthuller”😂
  Haha. Krydser fingre 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   modtaget! HELD OG LYKKE! 🙂 (og jeg kender alt for godt til lufthuller – og det gør min hustru også haha desværre )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Megamotter

  Genial GAW – undertøjet (de voksnes) i vores husstand er så tarveligt, at det tangerer det pinlige 🙈
  Min lækre mand skulle forkæles med Hugo Boss’ model med korte ben – dem vil han rocke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ville vælge Hugo boss til min søde mand der har det på samme måde som du beskriver og derfor sjælendt får købt nye lækre underdrenge 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte leth

  Følger dig med stor glæde;) fed præmie! krydser fingre her, og håber at jeg får lov til at nyde synet af min mand i nye Hugo Boss’er;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   modtaget! HELD OG LYKKE! 🙂 jeg er personligt vild med mine nye Hugo Boss’er! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank

  Jeg ville snuppe Hugo’s for alle pengene, uden tvivl….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  God læsning og interessant hjemmeside 🙂 Det må prøves næste gang underhylerne skal skiftes ud!
  Og så vil jeg vælge JBS👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MODTAGET! held og lykke Mark (igen?) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette T

  Det må blive Boss trucks til min mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Håber på det bedste! Held og Lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Gud hvor smart – er sikker på, at der er én herhjemme, som bliver fan af den hjemmeside 🙂 Jeg ville vælge Hugo Boss til min kæreste 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MODTAGET! held og lykke Nathalie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Nu er det mig der læser din blog, og min mand er far til fire drenge👬👬 jeg er sikker på at han vil blive rigtig glad for Tights fra JBS p.g.a. Elastikken ikke føles på huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HURRA hvor er i seje Anette! Jeg håber du kan begave ham! Held og Lykke! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah jill kjæreby Sørensen

  Ahem…. Min kære mands underbørger har vidst set bedre dage ( godt han ikke følger med her 😂) der er ekstra udluftning læs huller og hvide er de vidst heller ikke mere🙊
  Så mon ikke nogle lækre Hugo boss boxere ville gøre underværker herhjemme 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jeg er sikker på at nye vil være win win! Held og lykke Sarah! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Frederiksen

  Min mand ville se drøn lækker ud i nogle lækre Hugo Boss underbukser uden huller i 😬🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHA de er nu også pænest uden huller hehe! 🙂 Held og Lykke! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark J

  God læsning og kan sagtens følge dig 😂😉
  Jeg vil vælge JBS næste gang jeg skifter ud👍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Her har vi vist løsningen på vores evige problem.. Boxershorts!!! I vores lille provinsby kan man ikke opdrive boxershorts og kæresten et alt for nærig til at betale Porto ved netkøb. Det betydet boxershorts krise i vores lille familie, hvilket ikke er rart. Slet ikke rart…
  Så sidder jeg her i sofaen og kan nu læse at den her konkurrence kan løse vores problem, vores krise, det vil igen være fred og ro i hjemmet.
  Jeg håber håber derfor at vi vinder/ får muligheden for at skabe boxershorts fred.
  Ja tak!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHA Sanne, jeg håber på ro og fred fremover – ISÆR med en start herfra 🙂 Held og lykke! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark Andersen

  Fed konkurrence! 👌🏽
  Det er svært at bestemme, elsker Bjørn Borgs pasform, men Hugo Boss’ design er så fedt! Har altid gerne ville prøve deres underbukser, men har aldrig rigtig haft råd. Måske det er på tide 🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Mark jeg har modtaget din deltagelse og håber på det bedste! Held og Lykke! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Skal bruges på Bjørn borg
  Min mand blir vildt glad er jeg sikker på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Hugo Boss eller Björn Borg🙏🏻 ville forkæle min dejlige kæreste og dejlige far og bror😍 Når man det næste 1 1/2 år stadig er på elevløn, ville de være fantastisk at give dem en “bare fordi” gave🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MODTAGET! held og lykke Camilla 🙂 Håber du får mulighed for en bare fordi gave seje!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Rosendal Jensen

  Min mand ville nok vælge Hugo Boss, mens jeg altid køber Bjørn Borg til ham og den store knægt. Fordi jeg elsker den gode kvalitet. Lader man vær med at tumble BB inderbukserne så holder de i flere. Sønnen har nogle der er mere end 5 år gamle 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HEHE jamen hvor har du plads til at hænge dem op henne? Vi tørretumbler. Full stop haha! MODTAGET! held og lykke Pernille 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min kæreste kunne helt sikkert godt trænge til lidt forkælelse med Hugo Boss og CR7 boksershorts 🍀😊🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah jill kjæreby Sørensen

  Hmm, man må godt fortælle at min mands underværker har set bedre dage ik 😉 hvide har de været og ekstra udluftning i form af huller åh Gud 😉 så jeg ville virkelig sætte pris på at se min mand i et par sprøde Hugo boss Tights

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHA jamen din kommentar er modtaget Sarah! OG held og lykke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • My husband would like to know if he can order the abs from the Muchachomalo picture 😉 Much easier to order than to work out 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hahahah I totally wanted that too! #IWISH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kjær

  Åhh mænd (nogle mænd) og deres underhyler 🙈 Min mand sige hvergang han trænger til ny (ca 2 mdr efter jeg syntes, at han trænger til nye 😂) at denne gang køber jeg nogle fede Bjørn Borg, meeeen det ender altid med at blive Everlast på tilbud i fakta, for som han siger hver gang “det er så f…… kedeligt at købe underdrenge, men hvis du trænger til nyt skat tager jeg gerne med” 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   haha jeg håber på det bedste! HELD og LYKKE! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Borre

  Årh Allan! Godt at jeg blev opmærksom på den side… Min bedre halvdel har det ligesom dig.. Og de ender på ønskeseddelen istedet for.. Lidt kedelig gave efter min mening… Men jeg vil gerne forkæle ham med nogle nye Hugo Boss og så kan han slippe for, at skrive det på ønskeseddelen næste gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Louise hvor er det pisse sejt skrevet! TAK! og Modtaget! Held og Lykke! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Min mand trænger voldsomt til nye underhylere – Hugo Boss vil jeg købe til ham 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min bedste ven skal have Hugo Boss.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Altså.. Der er forskellige holdninger herhjemme til hvilke mærker mandens underhyler skal have. Martin vil til enhver tid vælge JBS. Jeg elsker Hugo Boss til ham.. Men altså. Hvis jeg vandt, ville jeg lade ham vælge. Det er trods alt ham som skal have røv og udstyr i dem. 😂😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Friis-Rasmussen

  Min mand er totalt tjekket med mange ting, og bruger gerne en del på at se super godt ud med både tøj og sko.. Men af en eller anden grund, skal jeg nogen gange kigge langt efter de sexede underbukser komma fræk. Så jeg vil vildt gerne vinde, da det er lidt kedeligt nogen gange, at bruge de der 200-300 kr på underbukser til manden min.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Vincentz

  Nogle Bjørnborg til min mand, også vil jeg bestræbe mig på, ikke at vaske det sammen med alt det rosafarvede babytøj. 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hugo Boss 3 pak er et hit her hjemme både hos manden og teenager knægten 😀 Her hjemme kommer jeg tit til at “miste” et par boxershorts eller to, når der vaskes tøj 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Nielsen

  Ville bruge dem på Bjørn Borg, min kæreste har fødselsdag på tirsdag, og det ville være perfekt ! Han har så sent som i dag sagt, imens han smed endnu et par hullede undehylere i skralderen, at livet ef for kort til hullede boxers 😉 Tak for en dejlig blog – følger i rigt med, her og på insta 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Tak for roserne Pernille 🙂 Modtaget! Held og Lykke! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Det er ikke mig selv der skal bruge dem så mærke vil jeg simpelthen ikke kunne vælge.. Men min søde, betænksomme kæreste vil jeg meget gerne glæde med noget lækkert og nyt 🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amundsen

  Åh det skulle lige være nogle fede Bjørn borg til min kæreste ✌️✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicky

  Vil forkæle min kæreste med nye Hugo Boss underhakkere (som min datter på 10 år kalder det) Han trænger…meget 😁 Pøj pøj til mig😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kommende mand fylder 28 på fredag. Han startede med at ønske sig underbukser, da dem der ligger i skuffen nu, godt kunne trænge til en udskiftning.. Jeg vil ikke kommentere på standen af de underdrenge;) Han har dog, efter mit ønske nok, ønsket sig lidt andre ting. Hmm vi mangler jo en ny termokande fra Georg Jensen. Ups. Nå, men jeg vil så gerne forkæle ham med de kære underbukser. Det trofaste mærke er Bjørn borg og har været i over 5 år. Måske han skulle ind i de voksne rækker, og prøve et par Hugo boss. 😉 Jeg krydser alle de fingre jeg kan. God søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHA Gitte modtaget – og held og lykke! MEd gavekortet kunne det blive til både underdrenge OG Georg Jensen termokande – WINWIN! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Modtaget! Held og Lykke! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Se det er jo lidt det jeg håber på, så jeg ikke skal have dårlig samvittighed 😉 Sådan en Georg Jensen kande er jo smuk, og hvem kigger på min mands underbukser andre end mig. De vil nok ikke pynte på min Instagram profil ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Hasfeldt

  Min kæreste slider siner underdrenge op.. Og når der går hul.. Ja.. Så syer han dem da bare.. 😳
  Yndlingsmærket er Björn Borg, så hvis jeg vinder er det det han får, og så kan vi smide de gamle mølædte underhakker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jørgensen

  Min mands underbukser går altid i stykker, Gud må vide hvad han laver 🙈🙈😂😂 Vi bruger så
  mange penge på det, så det ville være helt fantastisk at vide og de skulle bruges på Bjørn Borg, forhåbentligt de ville holde noget længere 🙏🏼🙏🏼🙏🏼✌🏼️✌🏼✌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg vil vælge Bjørn Borg til min mand 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nye Hugo boss til min mand. Han trænger virkelig. Der er huller i en del ag hans bokseshorts, jeg syntes det er mega æv, min mand syntes åbent bart det er skønt. Han trænger til nye 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flemming Hansen

  Fint nok. Er en ung fyr på 21 og er i militæret, og der har de sgu ikke smarte underdrenge – synes jeres lyder godt – bare de er hvide og med tissehul foran

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hej Flemming! Konkurrencen sluttede for lang tid siden. Men tjek underdrenge.dk ud – er sikker på de har en løsning som du kan bruge! 🙂 Allan

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAMILY TIME - EGESKOV SLOT