HVEM FÅR LOV TIL AT BESTEMME?

TO SNAPCHAT OR NOT TO SNAPCHAT?

image

Ærligt jeg synes snapchat er grimt. Som et visuelt menneske som går lidt (ok måske meget) op i hvordan min instagram ser ud og generelt gerne vil have tingene er pæne, ja så er snapchat sgu ikke lige mig. Jeg forstår at det er et medie som er sjovt – og at det giver et blik (uden alt for mange filtre) bagom instagram og perfekt opsatte billeder. Jeg havde svært ved det i starten. Jeg tror faktisk ikke jeg forstod det overhovedet. Jeg nød at følge seje folk som Sneglcille og Nutidensmor som har fundet deres egen måde. Jeg har valgt at omfavne grimheden i snappen. Jeg har valgt at det er ok at der er rod i hjørnet bagved os der danser 🙂 Jeg snapper i morgenhår og i udslidte birkenstocks. Jeg forstår at det kan være sjovt og ligetil. Det er sjovt og uhøjtideligt! Og jeg ser det som en highfive at flere og flere følger med derinde også. I er pisse seje alle jer dejlige mennesker som kigger med! 🙂

HVEM NYDER I AT FØLGE PÅ SNAPPEN? 

TAK FORDI I LÆSER MED 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM

4 kommentarer

 • Clara

  Jeg nyder at følge bloggere🙌🏻 Både sneglecille og nutidensmor, dig,og en række andre bloggere som for eksempel Abudhabihausfrau aka Nana Voxtrup, og Miriams blok aka Miriam Poulsen😄 Det er helt sjovt at se bagom☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   TAK fordi du følger med også selvom det er grimt 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tak fordi du omfavner “grimheden” på Snapchat – du er OGSÅ skøn der!
  Selv nyder jeg ligeledes Nutidensmor og Sneglcille (åh fredagsfølger <3) – men bestemt også Nana Voxtrup (@nanavoxtrup) og Fyrsten og Fruen (@fyrstenogfruen), men mest af alt Alexandra fra Mig og Min Tingerbaby (@astaffensen)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM FÅR LOV TIL AT BESTEMME?