OM AT SAVNE MED SMIL OG TÅRER...

HYGGELIG DAG I KNUTHENBORG

image

INDEHOLDER REKLAME..

Hver Sommer har vi en tradition om at tage til Knuthenborg med fantastiske Mormor & Morfar. Og denne gang var vi så heldige at blive inviteret til parken. Hele banden kørte derned af og vi startede på legepladsen. Ej vi startede på pladsen foran legepladsen med en medbragt madkurv af kaffe og hjemmebagte boller. En PERFEKT start på dagen. Derefter hoppede vi over på legepladsen og prøvede alle de nye ting – den seje kilimanjaro rutsjebaneklatrehoppe legeplads (sig det hurtigt efter hinanden) OG congo splash var en fest! OG det bedste var at vi startede på legepladsen. De sidste par gange vi har været i Knuthenborg, har vi afsluttet besøget på legepladsen med meget lidt tid til at hygge og lege. Denne gang var perfekt! Vi hyggede og legede og inden vi kørte var vi forbi og hente picnic poser til hele familien. Vi har tidligere haft en masse mad med i køletasker. Og det er også super hyggeligt – MEN disse poser med fantastisk mad er jo perfekte i både indhold og størrelse til hele familien. 2 forskellige – en til de voksne (som deles imellem 2) og en børne pose, hvor der er en sej tiger tallerken med som er det perfekte sommer minde (nuvel den går måske ikke med Royal Copenhagen MEN ungerne synes de var TOP!). Poserne var fine og transportere maden med rundt i bilen, og vi hyggede på en af de fine pladser med maden.

image

image

image

Det er altid en fest for tøserne at se dyrene i haven, og det er altid sådan at de store piger vil over i Mormor og Morfars bil og sidde. Og de nyder at se alt fra “normale” dyr til de super seje giraffer (som havde unger som var super cute!). Vi kørte rundt og sluttede dagen i parken hos aberne – og en IS. Jeg synes det er en hyggelig tradition som vi har fået lavet. OG det er den perfekte balance med legepladsen først, og hvis det er godt vejr kan man jo lege på vand legepladsen også – den fik vi dog fjernet fokus fra på en lidt grå og blæsende dag. Dyrene var dog klædt på til vejret og vi fik set dem allesammen – inklusive tigerne som ellers normalt gemmer sig for os 🙂 Sikke en dejlig dag vi havde!

image

image

image

 

HAR I VÆRET I KNUTHENBORG DENNE SOMMER? HVAD ER JERES FAVORITDYR I PARKEN – ELLER ER DET LEGEPLADSEN DER HITTER?

TAK FORDI DU LÆSER MED 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM / SNAPPEN SOM: FARTILFIREPIGER

4 kommentarer

 • lene

  Hej Fartilfirepiger.

  Det lyder virkelig som en dejlig tradition i har fået lavet jer.
  Jeg ville så gerne en tur i knuthenbirg, mine forældre har dog lavet det til deres tradition med børnene i løbet af sommeren,de tar afsted på en heldagstur sammen med dem (vi har så weekenden alene) men er grøn af misundelse…. måske jeg skulle invitere os med en dag, selv om det også er dejligt for børnene at have mormor og morfar 100 % på sådan en tur.
  Vi laver så andre familie ture med mine forældre. Men de elsker også knuthenborg og skal vel efterhånden afsted for 10 gang (den ældste)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Lene tak for din kommentar! Jeg synes i skal invitere jer selv med næste gang! I fortjener al den hygge de også får! Også selvom det er en tradition. Måske skal i med for at fejre de 10 år? Så kan i vente til næste anniversary? 🙂 GOD AFTEN! MVH A

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Må se om vi ikke kan invitere os med næste år, børnene var afsted igår med mine forældre, den yngste på 9 gik meget op i de var der fra de åbnede til de lukkede ( de havde en fest med at fortælle via FaceTime hvad de havde oplevet) ja så må forældrene bare arbejde imens ungerne hygger med ferie hos Mormor og Morfar 😊
   Tak for dit svar Fartilfirepiger

   Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAH jeg griner så meget over din kommentar! Hvor er det en dejlig dag de har med mormor og morfar! Det er GULD værd 🙂 God aften Lene!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT SAVNE MED SMIL OG TÅRER...