LORTEFAR VERSION 3835282016392

BACK TO REALITY – HEJ SEXEDE LOGISTIK

image

Jeg er tilbage på arbejde. Ikke mere ferie. Og ikke nok med det så er solen – OG SOMMEREN kommet til landet – så til jer der IKKE holdt ferie med os og vores ferie karma: YOU’RE WELCOME 🙂

Min hustru er ligeledes tilbage på job, og grundet en fantastisk (læs ironien tak Allerød Komune!) sammenlægning af børn som rykker vores “pasnings mulighed” til en anden by, ja så har vi tungen lige i munden for at få dagligdagen til at fungerer endnu mere. Mig der arbejder – hustruen der arbejder – børnene som holder endnu mere ferie! (de får solen og fortjener den nu også de små dejlige pus). Det gør at jeg en dag som idag skal fra lufthavnen og hjem og lige give min hustru et kys. Yep vi er tilbage til svingdørs metoden – vi kender den så godt jo allerede! Når far er kommet hjem er mor lige gået…

Vi får det til at fungere, OG har en kæmpe hjælp i mormor og morfar – og en låne bil til mig (og ja guderne skal vide at jeg vender mig til en bil helt ind til byen disse dage!!). Vi får det til at fungere ud fra målet at vores børn skal kunne være hjemme. De var hjemme hele Juli og det samme skal ske i år. Jeg tager derudover de 3 største med på job i næste uge for at hygge lidt extra med dem – OG de elsker at være med på job! 🙂 Det vil være Merles første gang med på job! HUN GLÆDER sig simpelthen så meget. Store pige lige pludseligt!

Jeg er tilbage på arbejde. Vi får det til at fungere – men det gør jo ikke at man ikke ønsker sig mere ferie 🙂 KENDER I DET?

TAK FORDI DU LÆSER MED 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM / SNAPPEN SOM: FARTILFIREPIGER

3 kommentarer

 • Stine

  Førsr tak for vejret. Jeg skal nemlig først holde ferie i næste uge og er i Danmark .

  Svingdøren er også her. Vi er hjemme samtidig torsdag aften, lørdag dag (indtil kl 16;30) og hele søndag og resten af tiden er enten den ene eller anden på job. Vi ses hver morgen når jeg er på vej ud af døren, men men den tid duer jo ikke til at andet ar sige: “der mangler skiftetøj i dagplejen eller vil du lige sætte en vask over med x”.

  Vi har kun et barn, men ingen bil. Så det er også 25 min på cykel hver vej. Og min kæreste afleverer og kører hjem igen derefter da han først mødet om eftermiddagen. Så det går da en del tid med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Stine velbekomme haha! NYD jeres ferie – måske får i helt abstinenser af ikke at skulle cykle den tur høhø! TAK fordi du læser med 🙂 MVH ALLAN

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Good luck 😉 Hang in there!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LORTEFAR VERSION 3835282016392