DEN BEDSTE WEEKEND : HOTEL FÅRUP SOMMERLAND

PROJECT FANTASTISK HAVE LETS DO THIS!

image

INDEHOLDER REKLAME…

Ærligt jeg hader have arbejde. Jeg har en masse tanker og ideer til hvordan haven skal se ud – MEN jeg hader at arbejde i haven. Sådan helt inde i maven hader. Sådan “den tid får jeg aldrig tilbage” agtigt had. Vilkåret ved vores skønne hus er dog at der er en ret stor grund til. Og der er en have som vi, siden vi flyttede ind, har arbejdet på at blive nem at holde. Vi har skåret træer ned og fjernet buske i stor stil. Og nu er vi (når der kommer fantastisk træ terrasse PS) ved at være der. Jeg har altid haft en forestilling om at baghaven skulle have højbede. I et område afgrænset af træ flis (snegle kan ikke lide træ flis har jeg hørt) sådan helt tjekket og stramt. Med Jordbær, rabarber og andet lækkert! OG NU starter vi projektet. Jeg har fundet fine højbede hos Urban Garden Company (check dem ud HER!) og startede i dag med at gøre klar til projektet.

image

Jeg skulle samle højbedene, og tænkte at pigerne skulle hjælpe. Hmm. I en sådan situation vil de jo bare gøre deres bedste men det ender altid med at jeg lidt tager over og måske miste tålmodigheden lidt. Jeg har ikke altid redskaberne til at lade dem “hjælpe” selvom jeg gør tingene i det skjulte! Ikke desto mindre fik vi sat dem sammen (vi som i mig) og Vi fik placeret dem (vi som i mig) og NU handler det om næste projekt – opmåling af område og fjernelse af græs for at lægge flis på. Jeg tror det bliver et sjovt project! Jeg er sikker på at vi får mange timer til at gå (på den sjove kreative måde). Jeg glæder mig til at få bedene får jordbær og rabarber planter i – og til at pigerne er med til (sådan rigtigt) at plante og se ting gro! Jeg glæder mig til at update jer allesammen henover sommeren! Er i klar? Jeg er SÅ klar på det her projekt! LETS GO!

image

HOV – har i selv højbede? hvordan ser de ud?

TAK FORDI I LÆSER MED 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM

4 kommentarer

 • Helle

  Lige læst i Isabellas om Helle´s økologiske have i Hellesø at hun har anlagt grusstier omkring bedene med stort succes i kampen mod dræbersnegle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HURRA rejkjær – så skal jeg da så meget “hegne” vores højbede ind! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Ser godt nok ud tilsat blive pæne. Mine er de sædvanlige pallerammer fra trælasten som er malet sorte. Kan afsløre at træflisen IKKE holder de forbistrede snegle væk, de nærmest danser en lille sejrsdans på vej over👿 Næste projekt er kobberbånd som de åbenbart ikke skulle kunne lide at krydse – lad os nu bare se😝 Men ellers så leger jeg Edward Saksehånd i skumringen😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hahaha sig lige hvordan det går med kobberbånd!:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN BEDSTE WEEKEND : HOTEL FÅRUP SOMMERLAND