NÅR MAN HAR ET BARN I SENGEN OGSÅ...

NÅR MAN MÅSKE ALIGEVEL HAR BRUG FOR EN BIL TIL..

image

SPONSORERET INDLÆG…

Vi har en bil. En kæmpe stor bil med plads til os allesammen. Af gode grunde jo 🙂 Da vi bestemte os for at upgrade (læs da vi var nød til at upgrade) droppede vi tanken om en extra bil. Jeg synes lige for tiden at der er mega mange fine biler derude. Og problemet er jo ikke at jeg godt ved de findes. Problemet er at undgå at se de fantastiske reklamer der er for bilerne. I ved de der reklamer for lige præcist den bil som JEG har brug for. Lige præcist den bil som JEG ikke kan leve uden. Jeg er ikke super bil nørdet når det kommer til stykket, næh jeg skal bruge en bil (helst ny) der tager mig fra A til B. Men den må godt være sej. Den må godt være blæret og jeg skal synes den er fin. Især hvis det bare er en “konebil” – altså til mig ha ha! Hustruen henter og bringer tit og derfor er der bare brug for en bil til mig som gør at jeg ikke skal stå og vente på bussen efter jeg er kommet med toget. Den bil venter derude – og en dag så bliver den MIN (og kun min (OK måske kan hustruen også køre med..)). Måske er bilen ligesom den her i videoen nedenstående. Jeg krydser fingre for fremtiden 🙂

 

HAR I FLERE BILER HOS JER?

TAK FORDI DU LÆSER MED 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM

2 kommentarer

 • Pia

  Nej – desværre😖.. Ville ønske vi havde da vi har skiftende arbejdstider, og derfor ofte står i dilemma med aflevering/hentning af tre børn (skole, børnehave og dagpleje😱). Håber snart der er lidt luft i økonomien til en mere🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jeg venter på det samme 🙂 Men det er også en stor udgift extra – dog kan det være en vigtig prioritering! Vi venter lidt endnu – men det er en drøm – og det er et håb 🙂 TAK fordi du læser med! A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN HAR ET BARN I SENGEN OGSÅ...