"DENGANG FAR VILLE VÆRE POPSTJERNE..."

LORTE FERIE VEJRS KARMA!

image

Vi har sommerferie. Ja det er skønt og fantastisk MEN udfordringen er at vi altid har dårligt vejr! Så det vil sige at vi de sidste 3 år har holdt sommerferie i gråvejr OG når vi så er tilbage på arbejde så kommer solen og glade dage. NÅR VI ER TILBAGE PÅ ARBEJDE!! Snak om seriøst dårlig sommerferieKARMA! Jeg fanger mig selv i at surfe Take Offer for det helt perfekte tilbud eller drømme mig væk til dengang vi var i thailand i august måned. Eller Bali, eller bare en dejlig græsk Ø?? Tjekker afbudsrejser (som nuvel stadig bliver en kende stor udgift for vores storfamilie) og håber på at finde den perfekte udvej til den grå danske sommer. Jeg er træt af den danske sommer. Vi har allerede været på en fantastisk tur til nordjylland (hvor vejret var liiidt til den grå side, læs om det HER! ) og været til Cirkus Summarum (mere om det imorgen ps) OG imorgen går turen til Knuthenborg med mormor og morfar, og det blir skide hyggeligt. Men igen er der lovet gråvejr. Jeg ved det, jeg ved det – gråvejr er bedre end regn. MEN det ville være så fantastisk hvis vi kunne få nogle fantastiske dage i haven med badebassin og solbadning. Jeg ender jo med at være blegere end da jeg var på arbejde (en fakta og ting der før er sket også!! ARGH!!). Jeg mærker min pres over andres ferier – kortvarigt inden jeg får varme og smil over deres rejseri. Men hvor ville det være dejligt at være et sted hen hvor solen skinnede og all inclusive var i nærheden. Jeg synes ikke jeg er urimelig haha! Jeg forsøger at tænke på aftalen om at vi sparer sammen til en november tur med ungerne. En uge måske til Dubai eller et andet varmt sted. Jeg har virkeligt brug for det iår. Nu hvor jeg ikke har nogle rejse planer så vil jeg da super gerne høre om jeres!

HVOR SKAL I HEN I ÅR?

TAK FORDI DU LÆSER MED!

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM

6 kommentarer

 • Hanne

  Forstår dig så godt… De sidste år har vi valgt at blive i DK. Sidste år var det for meget med gråvejr og de lange lyse aftner manglede. Så allerede der planlagde vi familiens første store USA tur. Lørdag morgen rejser vi af. 3 1/2 uge. Først et besøg også tur fra Key West og op, for at ende i Orlando. Håber solen vil skinne på jer her i DK❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hanne den ferie lyder jo FANTASTISK!!!! jeg har aldrig været i USA men nu hvor især Norwegian flyver billigt derover så er det da en mulighed på et tidspunkt! GOD FERIE!!!! nyd hvert sekund! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Vi har hus i Portugal ved Algarvekysten, så der rejser vi ned hvert år i cirka 14 dage, og det er skønt! Kan ”varmt” anbefales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   det hus lyder som en god idé til sommerferie!!! NYD DET!!! og tak fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mortiltrepiger

  Halløjsa.
  Puha ferie i DK når det er gråt er altså ikke altid det sjoveste. Vi rejser dog ALTID sydpå netop for at undgå den tilstand du nu befinder dig i 😩😳.
  MEN I burde pakken bilen og jeres 4 fantastiske tøzer og køre sydpå. F.eks er Gardasøen et super sted og “kun” 14-16 timers kørsel væk. Der er masser af billige afbuds priser på kør-selv-ferier ligenu. Og camping/mobilhome – sol – pool og lækker italiensk mad er lige om hjørnet 🙏☀️.
  Håber I får en skøn ferie hvor I end ender ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Du siger noget! Det eneste problem er nok bare at vi bliver i dårligt humør og utilfredse efter en kørertur til fårup sommerland haha Så de resterende 12 timer kommer nok ikke til at gå ned… Jeg tjekker det bare lige for en sikkerheds skyld 🙂 TAK FOR TIP! 🙂 Allan

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"DENGANG FAR VILLE VÆRE POPSTJERNE..."