GODMORGEN TIRSDAG

Mommy blogger mad aften med Santa Maria.

image

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME. MEN HOLDNINGERNE ER MINE EGNE 🙂

Når Santa Maria inviterer på aftensmad (som er lavet ps) så kommer vi absolut forbi. Denne gang var der fokus på “NO MORE BORING MEALS”. Og alt dette i smukke omgivelser hos svane køkken butikken på gammel Kongevej (tænker stadig på szhirleys sang når jeg er på gammel Kongevej høhø). Aftens måltider kan til tider være TOP svære at genopfinde og tit kører vi herhjemme i de samme måltid.

Karina fra Santa Maria havde lavet en masse lækkerier og især salaten med grøn melon, sugarsnaps og sesam dressing, sesam og wasabi var lækker! Men generelt var der virkeligt lækre alternativer derhjemme – som stadig var TOP nemme at kopierer. Og generel nippemad er hjemme hos os en hit fordi ungerne kan vælge selv 🙂

image

image

Der samledes sig hurtigt et tøse tegnebord (ja med mine tøser som udgjorde den store del af selskabet nuvel) og det er hyggeligt hvordan de kan sidde og fordybe sig (i stilhed) imens vi, de voksne, kunne få nogle fif af Karina.

image

En virkelig hyggelig aften – med en masse inspiration. Tak for mad 🙂

image

Hej Cana og Signe !

image

Seje Karina fra Santa Maria!

HAR I OGSÅ SVÆRT VED AT ÆNDRE SPOR MED AFTENSMADEN?

A

tak fordi du læser med 🙂

2 kommentarer

 • Haha! Hope you don’t consider yourself one of the “mommy bloggers”;) I have always been curious about your take as being a man in a predominantly woman blog area… what is it like for you? Do you feel like you get a fair shake? To be honest, it is one of the reasons that I like to follow your blog. It is definitely a new perspective. Respect 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHA celena unfortunatly there is no daddy blogger badge – YET! i will actually write about your question about being a man in a womans blog area 🙂 have a nice evening! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODMORGEN TIRSDAG