# NERDALERT - STUDIO ARHOJ

#MANDAGSFESTRABAT

image

INDLÆG INDEHOLDER REKLAME LINK

Det er mandag OG smukt vejr! Nuvel det giver ikke en lyst til at udsalgs shoppe HVIS ikke det var fordi jeg netop har en rabat kode på ALT TIL ASOS der er hele freaking 20% på alt. Nuvel ASOS er ikke stedet jeg tidligere har shoppet sindsygt – udover en sort bomber jakke med læder (som alle er vilde med (den er også fed haha)) og mit nyeste hit – THE White shirt. Tro mig det er ikke bare lige sådan at finde den perfekte hvide skjorte som ikke krøller og er grim efter 5 sekunder – jeg stryger tager den på – den er allerede krøllet. DET SKER IKKE med de skjorter jeg har købt på ASOS.

Koden er YESPLEASE

OG den er gyldig til imorgen(31/5) kl 09(dk tid)

SHOP løs HER!

Jeg skal skisme ind og shoppe flere skjorter!

HVAD SKAL DU SHOPPE?

A 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

# NERDALERT - STUDIO ARHOJ